Zuhair Murad - jarná kolekcia READY TO WEAR 2017

Zuhair Murad vytvára inovatívny mix východného a európskeho štýlu, ktorý dopĺňa modernými prvkami s reflexiou na staré civilizácie. 

 

Okrem svojich ready-to-wear a couture kolekcií vytvoril tiež vlastnú líniu pre módny reťazec Mango pod názvom „Mango by Zuhair Murad“. Na Murada nezabúdajú ani hollywoodske celebrity. K jeho priaznivcom patrí Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Christina Aguilera, Kate Parry, Fergie, Eva Longoria-Parker alebo Beyoncé. Jeho šaty sa objavujú na udeľovaní Oscarov a napríklad aj na filmovom festivale v Cannes.

 

Odporúčame prečítať: Rozkošné rukavičky bez prstov - trend tejto sezóny?

návrhár Zuhair Murad

Zdroj: Shutterstock®

Zuhair Murad za svoju múzu pokladá hlavne Jennifer Lopez. O krivkách božskej J.Lo bezpochyby sníva nejeden muž. Dizajnér Zuhair Murad má ale to šťastie, že ich už niekoľko rokov aj oblieka. Nestarnúca Jennifer ho inšpiruje predovšetkým obrovským sex appealom a schopnosťou prezentovať plnšie tvary v odvážnom oblečením spôsobom, akým to vie iba ona sama.

 

Odporúčame:  Recepty: Vianočné slané maškrty, z ktorých nepriberiete

 

FOTOGALÉRIA:

Zdroj foto:

fashiondivadesign.com

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

2 komentárov

Soňa Krátka

Soňa Krátka

24.12.2016 09:09

tie dlhé šatičky sa mi páčia

Vaše meno:

simona v.

simona v.

28.12.2016 14:11

jednoducho krasne :)

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.