Nestarnúca Helena Vondráčková: TOTO je tajomstvo jej božskej postavy

Kto by nepoznal populárnu českú speváčku Helenu Vondráčkovú a jej slávne hity ako „Dlouhá noc" či „Lásko má, já stůňu"? Talentovaná speváčka, ktorá si získala srdcia takmer všetkých vekových kategórií, je považovaná za najpopulárnejšiu českú umelkyňu 20. storočia. Často ju prezývajú i „Kráľovnou českej piesne”.

Helene Vondráčkovej by ste asi len ťažko uhádli jej vek. Tento rok oslávila neuveriteľných 76 rokov! Táto spevácka diva je dôkazom toho, že vek je len číslo. Na svoje krivky a dokonalú postavu je Helena patrične hrdá a s radosťou pózuje v úzkych šatách alebo módnych plavkách.

Možno sa aj vy pýtate, čo sa skrýva za božskou postavou Heleny Vondráčkovej. Prezradíme vám, aký je jej recept.

Neprehliadni: Katka Jakeš sa stala dvojnásobnou mamou! Synček si dal načas, dostal krásne meno

Helena Vondráčková - jedna z najlepších českých speváčok

Nestarnúca Helena Vondráčková od detstva hrala na klavíri a spievala. V roku 1964 vyhrala spevácku súťaž Hľadáme nové talenty. Raketový vzostup zaznamenala v tom istom roku s nahrávkou piesne „Červená řeka", v roku 1965 sa umiestnila na prvom mieste v ankete Zlatý slávik.

Po maturite nastúpila do divadla Rokoko (1965-1968) a nasledovali ďalšie úspešné hity prevzaté zo zahraničnej produkcie ako „Pátá", „Chytila jsem na pasece motýlka" či „Růže kvetou dál".

Nadčasovosť tvorby Heleny Vondráčkovej sa prejavila v roku 2001, kedy od Akadémie populárnej hudby získala ocenenie Speváčka roka a zároveň bola uvedená do Siene slávy. Speváčka si zahrala i v zopár fimoch, ako napríklad Šílené smutná princezná. I jej hity sa objavili vo viacerých filmoch.

Napriek určitým výkyvom vo svojej kariére zostáva Helena Vondráčková bezkonkurenčne najpredávanejšou českou speváčkou všetkých čias. Na svojom konte má množstvo CD albumov a LP platní.

Dnes Helena Vondráčková koncertuje, zúčastňuje sa rôznych televíznych šou a rozhlasových relácií.

Tajomstvo bezchybnej postavy

Helena Vondráčková na svojom Instagrame často fanúšikom vyráža dych svojou postavou. To, že je táto speváčka udržiavanou ženou, už dávno všetci vieme. Ale že v plavkách vyzerá lepšie ako niektoré jej mladšie kolegyne, je naozaj prekvapením. Ako to Helena robí? 

Je to práve neposednosť a láskou k pohybu, vďaka ktorým sa speváčka môže pochváliť štíhlou postavou. Helena miluje pohyb v rôznych podobách, či už je to chôdza po schodoch, ranné cvičenie alebo práca v záhrade. Aktívna speváčka takisto rada pláva, lyžuje a hrá tenis.

V rámci stravovania doržiava niekoľko základných pravidiel, ako je neprejedať sa, posledné jedlo do sedemnástej hodiny, konzumácia odľahčených jedál a menších porcií.

Vedeli ste?

  • Helena Vondráčková nemá žiadne deti. Za jej bezdetnosťou sa však neskrývajú zdravotné problémy. Dlhú dobu totiž nemohla nájsť ideálneho partnera, ktorý by bol vhodným otcom jej detí.
  • s Martou Kubišovou a Václavem Neckářem tvorila skupinu s názvom Golden Kids (1968 - 1970).
  • Speváčka má svoju hviezdu na Zlínskom chodníku slávy.
  • Helena Vondráčková má dvoch súrodencov - Zdenu Boudovú a hudobníka Jiřiho Vondráčka.
  • Česká umelkyňa so svojím manželom Martinom Michalom tento rok oslávili 20. výročie svadby.
  • Helenu Vondráčkovú rozhnevala výška jej dôchodku. Po rokoch súdenia by mali namiesto 13-tisíc českých korún (541,56 eur) legendárnej speváčke vymerať novú čiastku.
Helena

Zdroj: INSTAGRAM/helenavondrackovacz

Helena

Zdroj: INSTAGRAM/helenavondrackovacz

Helena

Zdroj: INSTAGRAM/helenavondrackovacz

Helena

Zdroj: INSTAGRAM/helenavondrackovacz

Helena

Zdroj: INSTAGRAM/helenavondrackovacz

Helena

Zdroj: INSTAGRAM/_golden.kids_

Zdroj foto:

úvodná koláž: INSTAGRAM/helenavondrackovacz

2 komentárov
Mária Sivová

Mária Sivová

10.08.2023 08:16

Vyzerá naozaj dobre a srší z nej elán a optimizmus.

Vaše meno:

Janka Komadova

Janka Komadova

17.08.2023 21:27

Vyzerá na svoj vek famózne rads počúvam jéj piesne

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE