Rickiho dobrodružstvá sú zábavné, napínavé aj poučné

Herečka Zuzana Vačková uviedla do života detskú knižku Rickiho dobrodružstvá, ktorej autorkou je Adriana Poláková Šinka.

 

Ide o pokračovanie úspešnej knižky Malý kráľ psov Ricki, ktorej rozprávačom a hrdinom je jedenásťročná Čivava s originálnym a humorným pohľadom na svet.

 

Krst sa uskutočnil v KORZO café & restaurant v Bratislave, krstilo sa chutnými psími dobrotami. V psom duchu sa niesla aj celá akcia, ktorú moderoval herec Ludwig Bagin. Zlatý klinec krstu nastal, keď na pódium v sprievode Juliana (syna spisovateľky) prišiel aj skutočný pes Ricki. Stovky knižiek venovala autorka viacerým detským oddeleniam nemocníc na celom Slovensku.

 

Odporúčame prečítať: K týmto 4 veciam doma chlapa radšej nepúšťajte

Rickiho dobrodružstvá sú zábavné, napínavé aj poučné

Zdroj: Shutterstock®

Psy sú obľúbené postavičky detí. Hlavný hrdina príbehov, Ricki, je múdre a zábavné zvieratko. Jeho dobrodružstvá aj poučia. A to nielen o tom, že zvieratkám sa nesmie ubližovať. Ricki je veľkým fanúšikom spoločenských tancov, kamaráti sa takmer so všetkými psami, ale zo všetkého najviac miluje jedlo. Kniha okrem zábavy a napätia prináša aj veľa zaujímavých informácií, nielen pre deti ale aj pre dospelýchhovorí na margo obľúbenosti Rickiho u čitateľov autorka Adriana Poláková Šinka.

 

Odporúčame prečítať: Omladnutá pleť len vďaka kúpeľu? Áno, môžu za to tieto minerály!

Rickiho dobrodružstvá sú zábavné, napínavé aj poučné

Zdroj: Shutterstock®

Keďže bývam v rodinnom dome na vidieku, k zvieratám mám veľmi blízky vzťah, obzvlášť k nášmu kocúrovi Huncútovi. Na psíkovi Rickim je mi veľmi sympatické to, že aj napriek svojmu handicapu - zlomenej labke, je veľký bojovník,“ hovorí krstná mama knihy, herečka Zuzana Vačková.

 

Tituly Malý kráľ psov Ricki aj Rickiho dobrodružstvá by mali v tomto roku vyjsť aj ako audioknihy. Vydavateľom knižiek je spoločnosť  Label One, reklamnými partnermi sú Prvá stavebná sporiteľňa, Dom dražieb, Z+M servis, ROPA, ECOMPRIN a advokátska kancelária Kvasňovský & Partners.

 

Autorka Adriana Poláková Šinka vyštudovala finančný manažment na Fakulte manažmentu UK v Bratislave. Pôsobila v modelingu, pracovala aj ako novinárka.

 

Odporúčame prečítať: Kedysi najkrajšie dievčatko na svete, ako je na tom po 15 rokoch?

 

 

FOTOGALÉRIA:

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

3 komentárov

Mária Maxianová

Mária Maxianová

05.03.2017 15:36

už len naučiť deti znova čítať

Vaše meno:

Soňa Krátka

Soňa Krátka

06.03.2017 11:56

niečo dobré pre vnúčika, popozerám v kníhkupectve, k narodkám pekný darček, knihy má veľmi rád

Vaše meno:

Monika Filípková

Monika Filípková

08.03.2017 19:59

Túto knihu kúpim dcére, ona má rada zvieratá, určite bude mať z nej radosť.

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.