Šaty s kvetinovou potlačou a slnečné okuliare: Leto, príď už konečne!

Poďme si spolu predstaviť leto. Tie dní, keď vám po rukách steká roztápajúca sa zmrzlina, ktorú ste si dali počas prechádzky slnkom zaliatym mestom. Keď konečne môžete mať holé nohy a čerstvo spravenú pedikúru ukazovať v nových šľapkách alebo sandálikoch na platforme. Teplé dní, ktoré nás nútia zo šatníka vytiahnuť letné, ľahké kúsky a predovšetkým šaty, sukne a šortky. Ach, už sa na to tešíme!

Čo vám však napadne ako prvé, čo je inšpirované jarou a letom? Určite kvetiny a práve tie sú aj v tomto roku na oblečení vítané a žiadané. Trúfame si povedať, že kvetinová móda k jari a letu už neodmysliteľne patrí a len tak ľahko ju niečo nenahradí. Svieže farebné vzory sú roztomilé a každej žene lichotia. Či už sa budete obzerať po neformálnych šatách na bežné teplé dní alebo po niečom formálnejšom na nejakú špeciálnu udalosť, zaručene sa netrafíte vedľa.

kvetinový vzor na oblečení

Zdroj: Shutterstock®

Už ťa čakáme, tak príď!

My sa už nevieme dočkať teplých dní, pri ktorých nebudú teplotné výkyvy až také badateľné. Síce budeme hundrať, pretože v noci sa nebude dalo spať ani pri otvorenom okne, no leto má svoje čaro. A akýsi trvalý milostný vzťah leta a kvetinových potlačí pokračuje aj v tomto roku, a tak opäť budeme všetky v uliciach našich miest rozkvitať. Kvety však môžu mať rôznu podobu – existuje totižto množstvo rôznych druhov, ktoré sa dajú pretaviť aj do potlače a zakomponovať do módy. Majú rôzne farby, tvary, veľkosti – rovnako ako vzor na oblečení. Kvety však tento rok nájdeme aj na doplnkoch, plavkách a pod. Záhradná téma v tomto roku opäť ožíva, tak sa ňou nechajte zlákať.

Ak tento trend nie je ničím pre vás, tak myslíte na to, že stále je tu možnosť siahnuť po šortkách a ľahkej tunike. Aj keď, na pláži pri mori alebo aspoň pri bazéne, či na záhrade si vystačíte s plavkami.

9 komentárov
Katarína Konečná

Katarína Konečná

13.05.2021 10:56

páčia sa mi kvetinové vzory, mám v šatníku zopár kvetinových kúskov

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

20.05.2021 19:03

som zvedavá, aké bude leto, keď jar žiadna

Vaše meno:

Mária Chromíková

Mária Chromíková

21.05.2021 19:15

letné kvetinkové šaty obľubujem.

Vaše meno:

Lucia Valková

Lucia Valková

22.05.2021 09:24

Kvetinové vzory milujem,nielen na šatách.

Vaše meno:

Žofia Mažáriová

Žofia Mažáriová

23.05.2021 12:04

Kvety k letu patria!

Vaše meno:

Lenka Geršiová

Lenka Geršiová

24.05.2021 08:37

Páčia sa mi kvetinové vzory, už sa teším na leto.

Vaše meno:

Ľudka Uličná

Ľudka Uličná

25.05.2021 23:18

pekné vzory

Vaše meno:

Daniela Bieliková

Daniela Bieliková

03.06.2021 10:20

Už aby to leto bolo...Šaty sú prekrásne..

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

27.06.2021 21:57

Mám rada šaty a sukne z kvetinovým vzorom

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE