Vyhraj Svadobnú pokladničku od Albi podľa tvojho výberu

svadobná súťaž

Máte radi svadby a hľadáte originálny spôsob, ako darovať peniaze novomanželom? Zapojte sa do našej súťaže a vyhrajte jednu z dvoch krásnych svadobných pokladničiek od Albi podľa vášho výberu! Tieto pokladničky sú nielen praktické, ale aj zábavné a určite potešia každý svadobný pár.

Hrať môžete o dve úžasné varianty svadobných pokladničiek. Prvá, svadobná pokladnička na svadobnú cestu, vám umožní darovať peniaze originálnym spôsobom - peniaze môžete vložiť dovnútra autíčka alebo ich priviazať dozadu nad ŠPZ s nápisom Novomanželia. Druhý variant je pokladnička na spoločné bývanie. Tá je v tvare domčeka a je ideálna pre tých, ktorí chcú prispieť na splnenie sna o vlastnom bývaní novomanželom.

Urobte radosť mladému páru originálnym darčekom, ktorý im bude pripomínať ich veľký deň a zároveň im pomôže splniť ich sny. Tešíme sa na vašu účasť a prajeme vám veľa šťastia!

1. Svadobná pokladnička - Na svadobnú cestu

Plánujete tento rok ísť na svadbu a hľadáte originálny a zábavný spôsob, ako darovať novomanželom peniaze? Chcete im prispieť na ich svadobnú cestu?

Keramická pokladnička je tou správnou voľbou: môžete vložiť peniaze do autíčka alebo priviazať rolku bankovky k zadnej časti nad ŠPZ s nápisom Novomanželia. Autíčko má na spodnej strane otvor, cez ktorý sa dajú peniaze neskôr pohodlne vybrať.

Rozmery: 9 cm × 8,5 cm ×15 cm
Materiál:
keramika

Svadobná pokladnička - Na svadobnú cestu
Redakcia KAMzaKRASOU

2. Svadobná pokladnička - Na spoločné bývanie

Plánujete ísť na svadbu a hľadáte originálny a zábavný spôsob, ako darovať novomanželom peniaze? Chcete im prispieť na ich spoločný sen o bývaní?

Keramická pokladnička je ideálnou voľbou: peniaze môžete jednoducho vložiť dovnútra pokladničky v tvare domčeka.Domček má na spodnej strane otvor, ktorý umožňuje pohodlné vyberanie nazbieraných peňazí.

Rozmery: 9 cm × 8,5 cm ×15 cm
Materiál:
keramika

 
Svadobná pokladnička - Na spoločné bývanie
Redakcia KAMzaKRASOU

Sútažíme o 3x Svadobnú pokladničku podľa vášho výberu od 13.7.2024 do 28.7.2024.


Súťaž už bola ukončená

Gratulujeme výhercom:

Simona Čuníková

Zuzana Krištofová

Oľga Hajnalová

Výhercovia boli kontaktovaní e-mailom alebo telefonicky.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE