Hlásime návrat trvalej! Ktorá oscarová herečka ju už otestovala?

V prípade, že ste už dávno nepocítili nostalgiu, teraz je ten správny čas.

 

Do módy sa vracia jeden z vlasových trendov osemdesiatych a deväťdesiatych rokov, ktorý ste na sto percent otestovali buď vy, alebo, ak ste mladší ročník, tak sa s ním na hlave premávala vaša mamička či babka.

 

Ako dobre vieme, všetko dobré sa vracia do módy, a preto dnes nosíme opäť zvonové nohavice… Toto je veľmi podobné, pretože vám ohlasujeme návrat trvalej do módy. Pozrite sa, ktoré hollywoodske herečky už mali odvahu ju vyskúšať.

 

Pozri aj: Lucerna siata: Táto poľnohospodárka plodina ťa dostane liečivou silou

trvalá je opäť v móde

Zdroj: Shutterstock®

Trendsetterka

Ak môžeme jednej hollywoodskej herečke pripísať prvenstvo v oprášení trvalej, bude to práve oscarová herečka Emma Stone, ktorú poznáme napríklad z romantického muzikálu La La Land, kde hviezdila po boku Ryana Goslinga. Tá s priateľkou zašla do svojho obľúbeného salónu v Los Angeles a nechala si na hlave spraviť trvalú.

Všetko zachytili na fotografiách, ktoré skončili na Instagrame. Výsledok je úžasný, aj keď toto možno nie je trvalá, ako si ju pamätajú naše mamy a babky, no jej modernejšia obmena, ktorú uvidíme v uliciach pravdepodobne častejšie. Čo poviete na výsledný look?

 

Zaujme ťa: Beauty recepty: Top 3 domáce masky na kruhy pod očami

emma stone trvalá

Zdroj: Shutterstock®

Emma nie je jediná

Krásna a telentovaná Emma Stone však nie je jediná herečka zo slnečného Hollywoodu, ktorá sa podujala na trvalú. Ďalšou hrdou majiteľkou trvalej sa stala blondínka Jamie King, ktorá hviezdila v seriáli Doktorka z Dixie po boku Rachel Bilson. Tá zachytila dokonca priebeh na videu!

 

Bude sa ti páčiť: Ako si zmyť farbu z vlasov? Neboj sa, ide to veľmi ľahko!

First perm since the 3rd grade!

Príspevok, ktorý zdieľa Jaime King (@jaime_king),

Odporúčame: Trendové účesy pre krátke vlasy: Máš odvahu na zmenu?

 

A tu je výsledok. Moderná trvalá je nesmierne sexy a ideálna na leto! Skúsite?

14 komentárov
Soňa Krátka

Soňa Krátka

27.02.2018 07:26

pamätám si, keď moja mama sa bez trvalej ani nepohla, mali ju všetky tety počnúc tými čerstvo vydatými až po babičky a preto ja som si povedala, že tadiaľto moja cesta nepovedie a aj sa tak stalo, ak mám chuť na vlny, tak si ich nachvíľu vyrobím, inak mám vlasy hladké polodlhé a chémie stačí, keď si ich už pravideľne farbím...móda sa však opakuje, určite nejaké devy podľahnú, spolieham však na to, že aj tá trvalá bude už kvalitnejšia a nebude tak ničiť vlasy...

Vaše meno:

Soňa Kelemenová

Soňa Kelemenová

27.02.2018 08:04

kedy si hovorilo, že trvalá ničí vlasy.... je pravda, že tých prípravkou na trvalú sa určite už vylepšili..... ale aj tak... mne sa to nepáči.... podľa mna to ničí vlasy..... a vôbec to nie je trendy... presne tak, ak chcem kučery tak si ich urobím..... kučeravé vlásky mi vydržia aj týžden...

Vaše meno:

benynka

benynka

27.02.2018 09:44

ja si trvalú robím tak raz do roka a nikto to ani nespozná, lebo si ich môžem nechať zvlnené alebo vyfúkať na veľkej kefe úplne do hladka a mám ich objemovo viac a nie sú prilepené na hlave...ráno vstanem, prečešem a idem von...viac ničí vlasy časté odfarbovanie, farbenie a melírovanie

Vaše meno:

Marta Bujdošová

Marta Bujdošová

27.02.2018 10:22

Ja neviem, pripomina mi to podlika a bola doba, ze vsetky zeny od isteho veku v tom behali a neskutocne ich to zostarsovalo.

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

27.02.2018 12:53

zažila som trvalú na vlastnej koži a dúfam, že toto je len výstrelok

Vaše meno:

Lenka Meravá

Lenka Meravá

27.02.2018 20:20

Pamatam si ako som v puberte uprosikala mamu aby mi ju spravila. Ked to bolo mokre bolo to fajn ale ked mi vlasy uschli bola to jedna katastrofa. A to nehovorim o tom ked mi zacali odrasty otrasty.
Nikdy viac

Vaše meno:

Elena Švachová

Elena Švachová

27.02.2018 20:30

trvalú som kedysi vyskúšala na vlastnej hlave,lebo to bolo v móde...NIKDY VIAC :-)

Vaše meno:

Helena Zobková

Helena Zobková

27.02.2018 21:00

Mávala som trvalú, ale vždy takú slabú. V tomto čase už po nej netúžim.

Vaše meno:

Iveta Ondáková

Iveta Ondáková

27.02.2018 21:40

Ups tak toto si velmi dobre pamätám, na sebe samej :) , no čo každá doba si žiada svoje :), ale nikdy nehovor nikdy , možno zasa zasvieti na našich hlávkach, i ked dúfam, že v šetnejšiej forme :)

Vaše meno:

Ľubica Šťastná

Ľubica Šťastná

27.02.2018 22:55

Sú to už síce roky, ale priateľka si dala trvalú a spôsobila jej takú alergickú reakciu, že celá tvár jej opuchla a veľmi dlho sa tohto problému nemohla zbaviť. Vtedy nás to všetky vyľakalo a odradilo. Doba je dnes iná, prečo nie, no tiež nie každému sa hodí.

Vaše meno:

Helena Povalova

Helena Povalova

28.02.2018 10:39

Tak predsa nie je trvalá "staromódna".... super!

Vaše meno:

Marika Michálková

Marika Michálková

28.02.2018 14:15

Pripomenulo mi to školské časy. Som vyučená kaderníčka. Mala som dlhé vlasy, tak sa spolužiačky na mne učili ,aj trvalú. Držala mi na vlasoch rok a pol ... už nikdy viac ... :D

Vaše meno:

Mária Slováková

Mária Slováková

05.03.2018 17:33

Ked som mala 15 rokov,dala som si trvalú prvý aj poslednýkrát.Podľa mňa veľmi ničila vlasy.

Vaše meno:

Milka Damašková

Milka Damašková

06.03.2018 17:25

Ja som si trvalú dala z praktických dôvodov, keďže mám jemné vlasy a žiaden účes mi nedrží. Vtedy sa to nosilo, mala som to perfektné. Akurát že som prišla o veľkú časť vlasov, proste mi vtedy dosť padali a už nikdy viac som nemala také krásne husté vlasy ako som mávala pred trvalou. Takže za mňa jedno veľké NIE.

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE