Pod rohožku pozerá každý zlodej! Pozri, ako schovať náhradný kľúč

Už sa vám stalo, že ste sa nechtiac vybuchli, zabudli si kľúč, keď ste vybehli len do poštovej schránky či do obchodu? Nie ste jediní! Práve pre takéto prípady je veľmi dobrým nápadom mať náhradný kľúč u suseda či člena rodiny, ktorý býva celkom blízko.

 

Aj tento plán B však môže zlyhať, najmä ak majitelia vášho náhradného kľúča nie sú doma. Preto je dobré mať náhradný kľúč umiestnený niekde nenápadne pri dome. Naučte sa spolu s nami, ako schovať náhradný kľúč.

 

Zaujme ťa: Hroznový džús: Čo všetko v sebe ukrýva? Je to neuveriteľné!

náhradný kľúč pod kvetináčom

Zdroj: Shutterstock®

Hlavne nenápadne

Ak je váš náhradný kľúč práve teraz pod vašou rohožkou, okamžite ho choďte spod nej vybrať. Pod rohožku či pod kvetináč, prípadne do kvetináča pri dverách sa spočiatku pozerá každý zlodej. Kľúč sa dá schovať aj oveľa nenápadnejšie tak, aby ho nikto okrem vás nenašiel.

ako nenápadne schovať náhradný kľúč

Zdroj: Shutterstock®

Čo tak napríklad umiestniť ho do kôry najbližšieho stromu pomocou magnetu, alebo uložiť ho do plastovej tubičky, na ktorú nalepíte kameň ako maskovací prostriedok? Potom tubu už len vložíte do trávy. Ešte vám zostáva možnosť oklamať nepriateľa a namiesto toho, aby ste kľúč položili voľne na zárubňu dverí, môžete do nej vyzerať dieru a kľúč schovať do nej, aby príliš nekričal.

 

Skvelou alternatívou je aj špeciálne upravený teplomer, ktorý vám môže visieť na stene terasy a žiadny zlodej si nevšimne, že sa dá otvoriť.

 

Pozri aj: Drevo ako originálny módny doplnok. Vieš, ako ho nosiť a kombinovať?

 

Ďalšie inšpiratívne skrýše

Na tajnú skrýšu pre váš náhradný kľúč môžete pokojne využiť aj to, čo máte po ruke. Napríklad číselné označenie domu, alebo domček pre vtáčiky, prípadne dekoráciu. Pozrite sa, ako na to!

skrýše na náhradný kľúč

Zdroj: Shutterstock®

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

8 komentárov

Soňa Kelemenová

Soňa Kelemenová

16.02.2018 08:35

tak teraz ste dali skvelú inšpuráciu pre zlodejov..... takže týmto všetkým "schovávačkám" by sme sa mali teraz vyhnúť....

Vaše meno:

Tomáš Kamenár

Tomáš Kamenár

16.02.2018 14:18

najlepšie je neschovávať a račej dať kľúče členom rodiny

Vaše meno:

benynka

benynka

16.02.2018 16:25

tiež máme schované kľúče odkedy sa nám podarilo vymknúť a viem že nikto by ich tam nenašiel lebo občas idem skontrolovať či si pamätám to miesto

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

16.02.2018 18:55

tiež sa mi podarilo zabuchnúť a museli sme liezť rebríkom na balkón, ešteže bývame na 1.poschodí a boli otvorené dvere, odvtedy okrem členov rodiny mám kľúč u dobrých susedov

Vaše meno:

Ľubica Šťastná

Ľubica Šťastná

16.02.2018 23:03

Veľmi zaujímavé poniektoré.

Vaše meno:

Milka Damašková

Milka Damašková

17.02.2018 19:14

Ja som ako dieťa dostala "úžasný" nápad- zavesiť kľúčik na obojok nášmu psovi, veď tam je v dobrých " rukách" :D :D no samozrejme že ho stratil :D

Vaše meno:

Lenka Meravá

Lenka Meravá

02.03.2018 08:58

Toto by som neskusala

Vaše meno:

Patrícia Hettešová

Patrícia Hettešová

12.03.2018 14:19

super rady, až na to že už sa nedajú použiť :D

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.