Budúca mamička Soňa Skoncová a jej módne tipy: Ako kombinovať doplnky?

Meno Soňa Skoncová vám musí byť jednoznačne známe. Teda ak máte radi módu a sledujete šoubiznisové dianie u nás na Slovensku. Sympatická bruneta sa do povedomia verejnosti dostala vďaka súťaži Miss Slovensko, neskôr aj pre svoj blog a záľubu v móde a teraz ju môžete vídať aj na televíznych obrazovkách v šoubiznisovej relácii. Popritom však stíha Soňa podnikať, založila vlastnú beauty značku a čoskoro sa z nej stane mamička.

Po 18-tich rokoch vo vzťahu s partnerom Robom sa tak dočkajú prvého potomka. Dvojica svoje nadšenie zdieľala aj na sociálnych sieťach. A tam často prezentuje Soňa aj svoj šatník. Pri pohľade na jej fotky je vidieť, že ju móda stále baví. Miluje hravé a originálne kúsky, ktoré však často kombinuje s nesmrteľnou klasikou. A presne to by ste mali odpozorovať od tejto usmievavej moderátorky aj vy. Tak aké veci by vám nemali chýbať? 

Odporúčame: Barbora Krajčírová o perfektnom aute: „Rada sa v aute cítim ako doma!

Mužsko-ženský svet

Určite ste postrehli, že už nejakú dobu je veľmi populárne nosiť pánske prvky. Mnoho dizajnérov stavia čoraz častejšie svoje najnovšie kolekcie práve na tomto. Najpopulárnejším pánskym prvkom v ženskom šatníku sú hlavne nohavicové kostýmy. Tie sa stali natoľko obľúbené, že na mnohých významnejších hollywoodskych akciách siahnu známe osobnosti práve po smokingu namiesto šiat. A tento trend si obľúbila aj Soňa. Lenže ona ho vždy rada doplní o ženský prvok, vďaka čomu pôsobí rafinovanejšie a viac sexi. Čo takto kombinácia nohavicového kostýmu a crop-topu? Spojíte tak dva trendy kúsky do jedného a o pozornosť nebudete mať núdzu. 

Hra s doplnkami

Ďalšou dôležitou vecou je spôsob nosenia a kombinovania doplnkov. Aj Soňa vie, že malé detaily majú veľkú moc. A aj malé doplnky. Kabelka so zaujímavými detailami, rybárske klobúky, ktoré sú trendom číslo jeden i na jeseň... Ak siahnete po niečom originálnom, tak vyniknete aj v obyčajnej teplákovej súprave. Neveríte? Fotky ako dôkaz možno postačia. 

Nesmrteľné klasiky trochu inak

Aj v šatníku Soni Skoncovej nájdete klasiky, ktoré možno považovať za nesmrteľné. Lenže trochu v inom prevedení. Ako píšme vyššie, Soňa miluje hravosť, nie prvoplánovosť a rada sa niečim odlišuje. Takže ak sa chcete vybrať podobným smerom, tak môžete skúsiť trenčkot vo farebnom prevedení alebo klasické „malé čierne" nahradiť „malými bielymi".  Vaša ženskosť vynikne rovnako a predsa len budete o niečo zaujímavejšia a nápaditejšia.

Investujte do originality

Ďalšia vec, ktorú sa oplatí odpozorovať. Známa moderátorka má doma aj luxusnejšie kúsky, ktoré oživia každý jeden jej styling. A často ich vyhľadáva v luxusných bazároch, kde máte možnosť natrafiť na originálne veci za zlomok ceny. Keďže snom každej ženy je mať aspoň jedny luxusné topánky alebo kabelku, toto je cesta, ktorou sa môžete vybrať aj vy a nemusíte sa báť, že vám zostane len na suché rožky. 

9 komentárov
Ľubica Šťastná

Ľubica Šťastná

25.09.2020 06:04

Hravé a originálne kúsky!

Vaše meno:

Marta Kendrová

Marta Kendrová

25.09.2020 07:51

Krásne kúsky

Vaše meno:

Mária Slováková

Mária Slováková

25.09.2020 12:41

Tie biele háčkované šaty sú nádherné.

Vaše meno:

Anna Pavlačková

Anna Pavlačková

25.09.2020 14:37

Svieže outfity, super

Vaše meno:

Elena Švachová

Elena Švachová

26.09.2020 21:49

Soňa je krásna a páči sa mi jej štýl obliekania.

Vaše meno:

Alžbeta Neuschlová

Alžbeta Neuschlová

27.09.2020 19:11

Gratulujem!

Vaše meno:

Ivana Hlôšková

Ivana Hlôšková

01.10.2020 03:43

Soňa sa vždy vedela obliekať trendy a šik. Ďakujem za inšpiráciu

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

18.11.2020 23:17

Je krásna a má vkus

Vaše meno:

Janka Komadova

Janka Komadova

15.10.2022 20:09

Veľmi jej pristanú tie biele hačkova šaty sú že waú

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE