Tajomstvo štýlu City Chic

Čo to vlastne znamená byť „chic“? Slovo chic pochádza z francúžtiny a znamená eleganciu. Počas niekoľkých desaťročí je to označenie aj pre vybraný vkus. V súčasnej dobe by sa tým dala charakterizovať mestská štýlová móda, ktorá kladie dôraz na eleganciu a trendy zároveň. 

 

Nezabudnite, že v mestskej elegancii nesmú túto sezónu chýbať klobúky. Chcete byť elegantná a trendy zároveň? Určite siahnite po klobúkoch najrôznejších tvarov a farieb. Tento trend sa netýka len žien ale taktiež aj mužov. Nielen, že vás tieto pokrývky hlavy ochránia pred sychravým a nepriaznivým počasím ale tiež sú aj pestrým doplnkom v týchto pochmúrnych dňoch. Jesenná móda nemusí byť len nudná ale dá sa s ňou aj vyhrať!

 

Odporúčame prečítať: „Malé čierne šaty“ – nevyhnutná súčasť vášho šatníka!

 

Tajomstvo štýlu City Chic

Zdroj: Shutterstock®

Outfit v podobe „black and white“ bude stále módny a dokonalý. Elegantná a sofistikovná kombinácia čiernej a bielej farby sa skvele hodí ku každej príležitosti. Nezabudnite, že ňou nikdy nič nepokazíte. 

Koža zavalila obchody už minulý rok a túto jeseň tomu nebude inak. Nosí sa všetko od kožených sukien až po doplnky v podobe šiltoviek či náramkov. Ak máte doma starú koženú bundu môžete ju opäť zaradiť do vášho šatníka a s radosťou ju nosiť naďalej. Fantázií sa medze nekladú a kombinovať sa dá skoro všetko!

 

Odporúčame prečítať: Správne tipy, ako nosiť kožušinovú vestu a byť šik!

Tajomstvo štýlu City Chic

Zdroj: Shutterstock®

Ozdobné podprsenky sú veľkým hitom a to doslova. Samozrejme treba ich vedieť nosiť s vkusom a noblesou. Neviete si rady ako ich kombinovať tak, aby bol outfit elegantný a nepôsobil nevkusne? Kombinujte ich jednoduchým spôsobom príkladov je hneď niekoľko: Elegantná priesvitná blúzka v kombinácií s peknou podprsenkou bude pôsobiť chic a tiež elegantne. Vzrušujúca čipka môže aj ozdobiť váš výstrih nielen na rande. Nebojte sa aj takýchto nezvyčajných kombinácií.

 

Odporúčame prečítať: Typy topánok, ktoré by nemali chýbať vo vašom šatníku!

Tajomstvo štýlu City Chic

Zdroj: Shutterstock®

FOTOGALÉRIA:

5 komentárov
Soňa Krátka

Soňa Krátka

11.12.2016 10:50

elegantné veci sú nadčasové

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

11.12.2016 15:31

niet nad eleganciu

Vaše meno:

Bria Tóthová

Bria Tóthová

14.12.2016 22:46

čierno biela kombinácia nikdy nezomrie.
Ak človek nevie čo na seba, týmto nikdy nič nepokazí

Vaše meno:

Mia Lock

Mia Lock

20.12.2016 22:50

Nie je nič krajšie, ako kombinácia ženskosti a elegancie :)

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

10.03.2017 07:55

Skvelá inšpirácia

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE