Vyhraj Milva balíček vlasových produktov s chinínom (v hodnote 30 €)

Mať krásne vlasy ako zo salónu, to nie je len o tom, nájsť si správneho kaderníka, ktorý podľa svojej povesti dokáže aj nemožné. Ak vás trápia problémy s vypadávaním vlasov, tu vám, bohužiaľ, kaderník veľmi nepomôže. Môže vám odporučiť rôzne kúry, zábaly, ošetrenia pokožky hlavy atď., no takáto starostlivosť vôbec nemusí byť úspešná. Ak nemáte ani chuť experimentovať a nechávať si vpichovať do hlavy rôzne séra, ktoré pomáhajú zastaviť vypadávanie vlasov, tak ostáva už len jedno - starostlivosť o vlasy by mala predovšetkým začať vo vašej kúpeľni.

Vypadávanie vlasov je v dnešnej dobe úplne bežný jav a nepriaznivý dopad nášho životného štýlu, ktorý sa veľmi ľahko odzrkadľuje na našej kráse. Ak sa vaše vlasy lámu, štiepia sa vám končeky vlasov a nerastú tak ako by ste chceli, ich úprava vám môže zabrať množstvo času. Málo objemné, spľasnuté a slabé vlasy pôsobia až príliš nudne na to, aby ste s nimi vyšli von. Takéto vlasy potrebujú zregenerovať a oživiť. Skúste to teda prostredníctvom kozmetiky s obsahom chinínu.

Chinín patrí medzi zložky, ktoré v poslednej dobe zaznamenali obrovský úspech v liečbe proti vypadávaniu vlasov, ich regenerácii a obnove. Chinín mnohí poznáme ako prísadu, ktorá sa pridáva do toniku (nápoj, ktorý sa používa pri príprave rôznych alko a nealko nápojov) – je to v podstate biely prášok, ktorý sa získava z kôry stromov Cinchona, s horkou chuťou. Len málokto vie, že chinín sa kedysi využíval pri strate chuti do jedla, na hojenie rán, pri liečbe malárií a dnes sa dokonca využíva ako prísada do šampónov a ďalších vlasových prípravkov, určených proti vypadávaniu vlasov.

Chinín totiž svojimi účinkami dokáže stimulovať krvný obeh v pokožke hlavy, čo v konečnom dôsledku prispieva k ich rastu a zníženiu vypadávania. Ak teda s týmto problémom bojujete aj vy, čo je mimochodom v tomto jesennom období úplne bežné, tak sa neváhajte zapojiť do našej súťaže, v ktorej môžete vyhrať kompletný balíček chinínovej vlasovej starostlivosti, v ktorom nájdete šampóny, masku, kondicionér a chinínovú vodu – celkom 9 vlasových produktov s obsahom chinínu v hodnote viac, ako 30 €.

 

Vyhrajte Milva balíček vlasových produktov s chinínom (v hodnote 30 €)

 

Správnu odpoveď nájdete tu: chinin.shop

Súťažíme od 21.11. do 5.12.2018

Súťaž už bola ukončená

Gratulujeme výhercom:

Anna Gajdulová

Výhercovia boli kontaktovaní e-mailom alebo telefonicky.

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

10 komentárov

Ľubomír Gombár

Ľubomír Gombár

21.11.2018 12:31

zaujímavá výhra :)

Vaše meno:

Martina Kovačičová

Martina Kovačičová

21.11.2018 14:52

Milva je super.

Vaše meno:

Emília Kožáková

Emília Kožáková

21.11.2018 15:15

Milva pochádza z Bulharska a chcela by som vyskúšať Balíček pre jemné, vypadávajúce, lámavé vlasy, pretože mám jemné vlasy a vypadávajú mi.

Vaše meno:

Libuše Šumná

Libuše Šumná

25.11.2018 19:43

to je krásná a užitečná výhra

Vaše meno:

Barbora Kubelková

Barbora Kubelková

26.11.2018 08:16

Aké máte skúsenosti ľudkovia s Milvou?

Vaše meno:

Lenka Oščatková

Lenka Oščatková

26.11.2018 10:19

Produkty značky Milva pochádzajú z Bulharska a chcela by som vyskúšať Balíček pre farbené vlasy, lebo mám novú farbu na hlave. :D

Vaše meno:

Martina Rakytová

Martina Rakytová

26.11.2018 10:58

Značku Milva mám veľmi rada :)

Vaše meno:

Alexandra Mikulová

Alexandra Mikulová

27.11.2018 12:00

Chcela by som milvu znova vyskúšať. Výsledky sú super.

Vaše meno:

Maria Šperkova

Maria Šperkova

03.12.2018 00:26

Bulharska, lebo ju nepoznam

Vaše meno:

Vlasta Mäsiarová

Vlasta Mäsiarová

05.12.2018 15:58

mala som vzorky tejto kozmetiky, je super.

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.