TEST: Sanctuary SPA pleťová maska Reverse - Spiaca krásavica

Naša pleť je počas bežného dňa vystavovaná mnohým stresovým situáciám a agresívnym vplyvom. Práve v noci tak nastáva ideálny čas na opätovné zotavenie našej pleti.

 

Pri večernej rutine používame rôzne intenzívne séra a krémy, no dnes vám predstavíme masku, ktorá pôsobí počas celej noci bez toho, aby ste museli pohnúť prstom. Pokiaľ samozrejme nerátame povinnú, no aj napriek tomu rýchlu aplikáciu. Doprajte si zaslúžený relax a luxus po náročnom pracovnom dni a zahaľte svoju pleť do masky Sanctuary Spa Beauty Sleep. Pôsobí kým spíte a ráno sa zobudíte s vyplnenou a hladkou pokožkou. Je to však skutočne tak, ako mi bolo sľubované na obale masky s názvom "Spiaca krásavica"?

 

Odporúčame: VH Cosmetics - rodinná firma s dlhoročnou tradíciou

nočná pleťová maska

Zdroj: Shutterstock®

Oficiálny popis

Tento bohatý luxusný gél prináša pleti intenzívnu hydratáciu a zároveň aktívne pôsobí proti starnutiu kým spíte. Zobuďte sa ráno s mladistvou, vyplnenou, hladkou, jemnejšou a zdravšie vyzerajúcou pokožkou. Obsahuje inovatívnu látku tetrapeptid, ktorá pracuje v harmónii s pokožkou počas noci, kedy má najväčšiu schopnosť sa obnovovať a regenerovať. Nezmýva sa!

Sanctuary Spa Beuty sleep recenzia

Zdroj: Shutterstock®

Originálne balenie je vo forme tuby s objemom 75 ml. Ja som skúsila túto masku v menšej verzii 15 ml. Toto menšie balenie mi vystačilo približne na 3-krát. Masku si totiž nanášam nielen na tvár, ale aj krk. 

 

Pozri aj: Zázračné telové mlieko na vlhkú pokožku – Wet Skin

gélová maska na tvár

Zdroj: Shutterstock®

Konzistencia je gélová, trošku hutnejšia, no vôbec nelepí. Textúra mi nesmierne sedí. Po nanesení na pleti neostáva výrazná a pre niekoho možno neznesiteľná vrstva. Skôr by som povedala, že sa pekne a rýchlo vstrebáva. 

 

Väčšinu masiek si nanášam spôsobom masáže. S touto to bohužiaľ nie je možné. Jednoducho ju musíte naniesť a nechať na pleti. Keď som ju totiž začala nanášať masírovaním, tak začala hrudkovať a opadávať. Masku "Spiaca krásavica" po nanesení na tvári vôbec nevidieť, keďže sa relatívne rýchlo a celá vstrebe do pokožky.

 

Odporúčame: Sanctuary Spa soľný peeling na telo s olejmi

nočná maska na tvár

Zdroj: Shutterstock®

Maska obsahuje peptidy. Získavajú sa z rastlín, ako ryža alebo sója a stimulujú tvorbu 6 základných stavebných látok v pleti, ako napríklad kolagén, elastín, kyselina hyalurónová, či fybroblasty. Účinky peptidov na pleť sú vedecky dokázané.

 

Zaujme ťa: Trblietky hlásia comeback: Outfity, v ktorých doslova zažiariš!

Po prebudení bola moja pleť jednoznačne hladšia a jemnejšia, no čakala som, že bude o trochu viac vláčna. Mám zmiešanú pleť, preto som ju mala ráno hydratovanú dostatočne.  Mám však pocit, že pri suchej pleti hydratácia stačiť nebude. Pleť je na dotyk skutočne jemnejšia a jemne vyplnená. Hlboké vrásky však nevyplní. 

 

Zhodnotila by som ju ako masku, ktorú určite odporúčam vyskúšať. Nebola som z nej unesená tak, ako napríklad zo soľného peelingu Sanctuary SPA, ktorý je fenomenálny. Avšak, ako maska na zjemnenie pokožky je dobrá. Ráno po nanesení hydratačného krému je skvele pripravená na makeup. Ten na pleti vďaka tomu krásne drží a vyzerá skutočne dobre. Začínať deň s hydratovanou, oddýchnutou a rozžiarenou pokožkou znie dobre, však? :)

maska s peptidmi

Zdroj: Shutterstock®

FOTOGALÉRIA:

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE