Explózia farieb v líčení, ktorá sa volá COLOURBOX

Vedeli ste, že prvé farby vznikli pred viac ako 40 000 rokmi? Historicky prvými farbami sa stali sexi červená, veselá žltá, nesmrteľná čierna, decentná hnedá a, samozrejme, klasika – biela farba. Dnes už, našťastie, farby hýbu svetom a môžeme zodpovedne vyhlásiť, že hýria na každom kroku, a to nehovoríme len o piatich základných farbách, ale o nespočetnom množstve odtieňov, farebných kombinácií a výstrelkov!

„VĎAKA BOHU ZA FARBY!“ To si hovorí aj značka prírodnej švédskej kozmetiky Oriflame, o čom svedčí aj nová kolekcia COLOURBOX.

 

Vaša dúhová škatuľa

Aj keď kolekcia Colourbox nie je úplnou novinkou, pribúdajú do nej kľúčové produkty, vďaka ktorým bude vaše líčenie krajšie, lepšie a farebnejšie. Doteraz sme sa mohli skrášľovať s 20 odtieňmi rúžov a desiatimi trendy farbami lakov na nechty, odteraz si vytvoríme aj dokonalý mejkap a zvodný pohľad.

 

Bude vás zaujímať:Boli sme súčasťou Oriflame Beauty Tour

COLOURBOX

Zdroj: Shutterstock®

Tieňov na oči nikdy nie je dosť, najmä keď ide o takéto krásne farby, ktoré sa nielen jednoducho nanášajú vďaka extra jemnému zloženiu, ale aj skvele kombinujú. Navyše, ako celý rad Colourbox, sú aj mono očné tiene za skvelé ceny, a tak si už vyberať medzi modrou, ružovou, telovou či fialovou naozaj vyberať nemusíte. Dovoliť si ich môžete skrátka všetky!

 

Odporúčame prečítať: 3 letné prikázania: Toto u vás nesmie chýbať

Oriflame líčenie

Zdroj: Shutterstock®

Pracovať na vašom dokonalom pohľade zostaneme ešte malú chvíľku. Veď je tu nová maskara, vďaka ktorej budú vaše mihalnice neodolateľne zahustené a výrazné! Špirála Colourbox Fat Lash v sýtom čiernom odtieni bude mať za cieľ jedno jediné ‒ zväčšiť objem vašich rias. Povedzme si celkom úprimne, to je presne to, čo všetky z nás potrebujú najviac, no nie?

 

P. S. V ďalšom katalógu k špirále pribudne aj Ceruzka na oči, oplatí sa počkať!

 

Pleť tip top

Hovorte si, čo chcete ‒ na dokonalom odtieni pleti naozaj záleží. Stačí malá nedokonalosť a výsledný efekt a dlhé ranné prípravy sú razom minulosťou. Ak ste typ ženy, ktorá má takmer dokonalú pleť a potrebuje len sem-tam zakryť malý pupáčik alebo farebnú rozdielnosť, čítate tie správne riadky.

 

Bude vás zaujímať: TEST: Oriflame telové mlieko s levanduľou

Oriflame make-up

Zdroj: Shutterstock®

Nové Krycie krémy Colourbox sú ideálnym spoločníkom na teplé letné dni. Sú ľahučké, takže pleť nezaťažia, a majú ľahkú až strednú kryciu schopnosť, preto zakryjú jemné chybičky krásy. Prichádzajú v 4 odtieňoch, takže si vyberú bleduľky aj dámy s tmavšou pokožkou.

 

Odporúčame prečítať: Áno, vek sa okabátiť naozaj dá!

Oriflame kompaktný púder

Zdroj: Shutterstock®

Po použití krycieho krému nezabúdajte na ďalší, veľmi dôležitý krok – nanesenie „fixátora“ celého vzhľadu v podobe Kompaktného púdra. Tie z kolekcie Colourbox nájdete v dvoch univerzálnych odtieňoch na bledšiu a tmavšiu pokožku, pričom poskytne vášmu líčeniu perfektnú bodku. Pleť zmatní, no nevysuší, a tak budete mať nežiaduci lesk pekne pod kontrolou.

 

Viac produktov z kolekcie Colourbox hľadajte v aktuálnom katalógu alebo na https://sk.oriflame.com/

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

1 komentár

Soňa Kelemenová

Soňa Kelemenová

13.08.2017 17:51

pouzivam len osvedcene produkty z oriflamu... tuto kolekciu by som asi vynechala

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.