Návod na rýchly vyčesaný účes pre jemné vlasy – skvelá voľba, aj keď nemáš hustú hrivu!

vyčesaný účes pre jemné vlasy

Internet je dnes plný návodov a tutoriálov na krásne účesy, či už pre dlhé, krátke, rovné alebo vlnité vlasy. Často však zistíme, že tieto inšpirácie predvádzajú ženy s krásnymi, hustými vlasmi, ktoré vyzerajú dokonale už po niekoľkých jednoduchých krokoch. Väčšinou majú buď prirodzene hustú hrivu, alebo si pomáhajú umelým predlžovaním či zahusťovaním vlasov, čo ich účesom dodáva plnosť a objem.

Pre mnohé ženy, ktoré nemajú takéto prirodzené alebo umelo zahustené vlasy, však môžu byť tieto návody skôr frustrujúce než inšpirujúce. Ak máte jemné, tenké alebo redšie vlasy, môže byť ťažké dosiahnuť rovnaký výsledok ako na obrázku či vo videu. Práve to vedie k pocitu, že krásne účesy sú výsadou iba tých s hustou hrivou, čo nie je celkom pravda.

Odporúčame: Tip od kaderníka: Účes z polodlhých aj dlhých vlasov za 60 sekúnd

V skutočnosti však existujú aj účesy, ktoré sú špeciálne prispôsobené pre jemné a redšie vlasy. Stačí len vedieť, ktoré techniky a tipy použiť. Aj s jemnými vlasmi môžete dosiahnuť elegantný a upravený vzhľad, ktorý vyzerá, akoby ste strávili hodiny u kaderníka, hoci v skutočnosti ho vytvoríte veľmi rýchlo.

Preto sme pre vás našli návod na rýchly a jednoduchý vyčesaný účes, ktorý je skutočne vhodný pre jemné vlasy. Tento účes je skvelý nielen pre tie, ktoré nemajú veľmi dlhé vlasy, ale aj pre ženy, ktoré hľadajú spôsob, ako dodať vlasom štruktúru a objem bez potreby zložitého stylingu. Chcete ho vyskúšať aj vy?

Ako upraviť jemné vlasy?

Najskôr si prezraďme pár trikov, ako upravovať jemné vlasy. Prvým krokom je zvoliť správne produkty. Jemné vlasy často potrebujú objemové šampóny a kondicionéry, ktoré nezaťažujú, ale dodávajú ľahkosť a pružnosť. Pri stylingu je dôležité vyhnúť sa prípravkom s vysokým obsahom silikónov, ktoré môžu jemné vlasy zbytočne zaťažovať. 

Namiesto toho siahnite po penách alebo sprejoch na objem, ktoré pomáhajú vlasom zdvihnúť sa od korienkov a vytvárajú plnší vzhľad. Po umytí si vlasy sušte pomocou okrúhlej kefy a fénu, pričom sa sústreďte na nadvihovanie prameňov už od korienkov.

Pozri aj: Buď ako Pipi! Tieto najkrajšie zapletené účesy si zamiluješ ​

Ďalším trikom je pracovať s textúrou vlasov. Jemné vlasy môžete ľahko opticky "zhustiť" pomocou jemného tupírovania, zvlnením vlasov alebo použitím vlasových púdrov na objem. Účesy ako jemne rozstrapatené vlny či ležérne drdoly pomáhajú vytvoriť dojem hustejších vlasov. Dôležité je tiež dbať na strih – kratšie účesy, vrstvené strihy a ofiny dokážu u jemných vlasov vytvoriť plnší efekt, než dlhé a rovné vlasy, ktoré môžu pôsobiť ešte redšie.

Vyskúšaj tento štýlový a jednoduchý účes!

Teraz sa už ale pozrime na konkrétnu inšpiráciu na vyčesaný účes. Ako môžete vidieť na videu nižšie, netreba mať husté ani dlhé vlasy a postačí vám jedna gumička. Gumičku voľte v odtieni vašich vlasov, aby náhodou z účesu netrčala. Postup už nájdete na videu!

Anketa: Páči sa ti tento účes pre jemné vlasy?

Odpovedalo 0 ľudí

0%
0%
0%

Zdroj úvodnej fotky: instagram.com/mandysims

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE