Dermacol SUN: pre radosť zo slnka

Dermacol SUN novinky leto 2024

Ochrana a starostlivosť pre slnečné dni s novinkami od Dermacol SUN! Vyskúšajte osvedčené produkty bez škodlivých látok a so špeciálnymi zložkami pre každý typ pleti.

Obľúbili ste si rad slnečnej starostlivosti SUN od Dermacol? Pred tohtoročnou letnou sezónou sa dočkal nových obalov a k stáliciam v ponuke pribudlo aj niekoľko noviniek.

Poradíme vám, ktoré z nich by určite nemali chýbať vo vašej kozmetickej výbave.

Odporúčame tiež: Nesadol vám retinol? Vyskúšajte jeho alternatívu z morských rias

Pre každého niečo

Rad SUN poskytuje kompletnú ochranu a starostlivosť pre telo aj tvár vystavené slnečnému žiareniu. Zloženie produktov na opaľovanie obsahuje širokospektrálne a fotostabilné UVA a UVB filtre a osvedčené účinné látky, ako sú panthenol, beta-karotén, alantoín, kyselina hyalurónová, niacínamid, či vitamínom E. Naopak, nenájdete v ňom oktinoxát ani oxybenzón, teda látky poškodzujúce podmorské prostredie a koraly.

Opaľovacie krémy a mlieka ponúkajú strednú ochranu pred slnkom, vybrané produkty s SPF 30 a viac môžu používať aj deti od 3 rokov. Najvyššiu možnú ochranu zabezpečia produkty s SPF 50+, ktoré sú vhodné aj do extrémnych podmienok – či už k moru, na hory alebo počas športových aktivít.

Prípravky po opaľovaní (sprchovací gél, chladivý balzam, telové maslo a telové mlieko s betakaroténom) zase poskytujú koži potrebnú dávku regenerácie a výživy.

V rade Dermacol SUN nájdete aj niekoľko špeciálnych produktov, napríklad cukrový peeling, ktorý zbaví pleť odumretej kože a pripraví ju na opaľovanie. Telové mlieko urýchľujúce opálenie si zase zamilujú milovníci opaľovania na slnku aj v soláriu, pretože zintenzívňuje proces tvorby pigmentu a predlžuje výdrž opálenia.

V ponuke SUN nechýba ani samoopaľovacie mlieko pre prirodzené opálenie do 6 hodín.

Neprehliadni: Zlepšite si náladu s novou líniou Coconut & Orange Vibes

Bez stopy

Nechcete, aby slnko na vašej pleti zanechalo neželané stopy? Zaraďte do svojej dennej rutiny pleťový krém proti pigmentovým škvrnám s SPF 50+. Obsahuje UVA a UVB filtre, ktoré spoľahlivo chránia pred fotostarnutím a pigmentovými škvrnami. Vodoodolné zloženie s kalpariánom, kyselinou hyalurónovou a niacinamídom zabraňuje poškodeniu a podráždeniu pleti, hydratuje a spevňuje pokožku, redukuje už existujúce pigmentové škvrny a podporuje tvorbu kolagénu. Krém je hypoalergénny, dermatologicky testovaný a bez parabénov.

Vodoodolný pleťový krém SUN s OF 50+ proti pigmentovým škvrnám, Dermacol – 11, 99 eur/50 ml 

Vodoodolné telové mlieka SUN s OF 30 alebo OF 50, Dermacol Dermacol

Do každej kabelky

Chvcete nať účinnú ochranu pred slnečným žiarením vždy po ruke? Vodoodolný pleťový krém s SPF 50+  má praktické balenie v tyčinke, ktorá si svoje miesto nájde aj v malej letnej kabelke. Zloženie bez konzervantov a parfumov je navrhnuté špeciálne pre citlivú pokožku pier, v okolí očných kontúr, nosa, čela, dekoltu aj ramien. Marhuľový a slnečnicový olej spolu s včelím voskom vytvárajú na pleti ochrannú vrstvu, ktorá zadržiava vodu a zabraňuje dehydratácii. Vodoodolnú textúru oceníte aj pri športe či kúpaní. Krém je hypoalergénny, dermatologicky testovaný a bez parabénov.

Vodoodolný pleťový krém v tyčinke SUN s OF 50+, Dermacol – 11,99 eur/24g

Vodoodolný pleťový krém v tyčinke SUN s OF 50+, Dermacol Dermacol

Kokosové pohladenie

Citlivá pokožka pier potrebuje každodennú ochranu pred slnečnými lúčmi a zároveň jemnú, ošetrujúcu starostlivosť. Presne to jej zabezpečí vodoodolný ochranný balzam na pery  s vôňou kokosu. Zloženie s SPF 30, včelím voskom, slnečnicovým a marhuľovým olejom poskytuje perám účinnú ochranu a zároveň zabraňuje ich dehydratácii. Ľahká textúra sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva lepkavý pocit, takže balzam môžete použiť aj ako základ pod rúž alebo lesk.

Vodoodolný balzam na pery SUN s OF 30, Dermacol – 3,99 eur/4,8 g

Vodoodolný balzam na pery SUN s OF 30, Dermacol Dermacol

Slnečná pohotovosť

Neplánovaný obed v meste, výlet na bicykli alebo prechádzka pri vode? Slnečné lúče vás nezaskočia, ak máte po ruke vodoodolné telové mlieka s SPF 30 a SPF 50 v praktickom vreckovom balení. Zloženie s UVA a UVB filtrami chráni pred spálením a zároveň obsahuje vitamín E, panthenol, beta karotén a ďalšie účinné látky, ktoré hydratujú a podporujú prirodzenú regeneráciu pokožky. Mlieka v balení na 2 použitia sú vhodné aj pre jemnú pokožku detí od 3 rokov. Dermatologicky testované a bez parabénov.

Vodoodolné telové mlieka SUN s OF 30 alebo OF 50, Dermacol – 3,29 eur/ 2 x 15 ml

  Vodoodolné telové mlieka SUN s OF 30 alebo OF 50, Dermacol Dermacol

SOS po opaľovaní

Žiada si vaša pleť po opaľovaní extra dávku hydratácie a regenerácie? Pleťová maska po opaľovaní okamžite upokojí, osvieži a ochladí slnkom podráždenú pokožku. Jej účinky oceníte najmä počas horúcich letných dní, po celodennom opaľovaní, kúpaní v mori alebo v bazéne.

V zložení nájdete účinnú látku AkowellTM SUN, panthenol, konopný olej, CBD, mentol, aloe vera, vitamín E a výťažky zo zeleného čaju. Vďaka tomu maska účinne a hĺbkovo hydratuje a upokojuje pleť, sťahuje začervenanie a zanecháva dlhodobý pocit sviežosti a komfortu. V praktickom vreckovom balení vhodnom na dve použitia. Dermatologicky testovaná a bez parabénov.

Pleťová maska po opaľovaní SUN, Dermacol – 2,89 eur/2 x 8 ml

Pleťová maska po opaľovaní SUN, Dermacol Dermacol

Pre žiarivý bronz

Rozmaznávajte svoju pokožku po každom opaľovaní! Bohatý, jemne tónovaný telový krém Gold body butter upokojí, hydratuje a regeneruje pokožku po opaľovaní a vďaka jemným trblietkam ešte zvýrazní jej krásny opálený vzhľad. Zloženie s obsahom pantenolu, karoténového, mandľového oleja a aloe vera sa postará o hodvábne jemnú pokožku aj dlhšiu výdrž opálenia.

AFTER SUN balzam s trblietkami, Dermacol – 11,99 eur/200 ml

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE