Jednoduché účesy do práce, ktoré zvládneš v priebehu 1-minúty: Zamiluješ si ich!

Na to, aby ste v práci vyzerali elegantne a štýlovo vôbec nemusíte vstávať o hodinu skôr. Pokojne si môžete chvíľku poležať a aj napriek tomu môžete mať dokonalý účes, ktorého príprava vám nezaberie celú večnosť. Takže, pre všetky spachtošky, nestíhačky i dámy, ktoré sa snažia vyzerať štýlovo za každých okolností, tu máme inšpiráciu na jednoduché účesy, ktoré zvládne naozaj každá z nás.

Pozri aj: Ikonický účes Rachel z Priateľov: Jej tvorcovi zmenil život a priniesol slávu

Účesy do práce i na voľný čas?!

Existuje neprebádané množstvo účesov, ktoré vyzerajú vskutku zaujímavo. Už len na sociálnej sieti Pinterest ich nájdete nespočetné množstvo. No niektoré aj napriek tomu, že vyzerajú veľmi jednoducho, až také jednoduché nie sú. Vytvoriť si účes na vlastnej hlave z vlastných vlasov je niekedy nadľudskou schopnosťou. No ak nechcete prísť do práce s vrabčím hniezdom na hlave, tak by ste to mali určite skúsiť.

Vo videu vyššie nájdete hneď tri inšpirácie na naozaj rýchle a jednoduché účesy, ktoré sa oplatí vyskúšať v prípade, že máte dlhšie vlasy. Samozrejme ich môžete vyskúšať aj vtedy, keď vaše vlasy nesiahajú po zadok, ale len nižšie ramien.

Zopár sponiek, gumičiek a môžete prísť do práce za elegantnú dámu, za ktorou sa otočia všetci kolegovia. Na vzhľade svojich vlasov by ste si mali dať záležať. Nielenže budete vyzerať šarmantne, ale budete sa aj cítiť skvelo a zároveň budete mať skvelý deň, pretože aj taká maličkosť ako je účes dokáže prispieť k zlepšeniu dňa a vašej celodennej pohode.

Neprehliadni: Podstrihávanie vlasov: Zisti, ako často by si ho mala absolvovať!

Zdroj foto - úvodná: pinterest.com

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
9 komentárov
Pavlína Vaksmundská

Pavlína Vaksmundská

25.08.2020 17:05

Krásne účesy.. Stále si poviem ,že zajtra ráno si nejaký takýto pekný spravím .. No trvá mi to dlho , nemám nervy, a nakoniec si aj tak urobím obyčajný cop :-)

Vaše meno:

Elena Švachová

Elena Švachová

25.08.2020 21:43

Perfektné,ale na to treba tréning,nezdá sa mi to také jednoduché.Vlasy sú šmykľavé,no neviem,či by sa mi to tak suprovo podarilo.Ale veľmi sa mi to páči.

Vaše meno:

Ľubica Šťastná

Ľubica Šťastná

26.08.2020 06:14

Veľmi pekné; stačí trocha zručnosti!

Vaše meno:

Katarína Konečná

Katarína Konečná

26.08.2020 09:10

krásne, vyskúšala by som, ale musím si nechať dorásť vlasy :)

Vaše meno:

Natália Hrušková

Natália Hrušková

27.08.2020 07:56

Krásna inšpirácia

Vaše meno:

Marika Michálková

Marika Michálková

27.08.2020 13:53

V jednoduchosti je krása

Vaše meno:

Daniela Bieliková

Daniela Bieliková

09.09.2020 09:25

Tie účesy sú prekrásne!

Vaše meno:

Anna Podmanická

Anna Podmanická

13.09.2020 19:30

Ozaj stačí málo a výsledok stojí za to. Predsa vlasy sú korunou krásy, čo sa dá potvrdiť aj takýmto spôsobom a ani vek nie je prekážkou.

Vaše meno:

Veronika Kupcová

Veronika Kupcová

24.09.2020 08:42

veľmi pekné a aj jednoduché účesy...už som aj skúšala niektoré do práce

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE