VIDEO: Ako sa zbaviť vrások na krku, ovisnutej kože a dvojitej brady jednoduchou masážou

Ako to, že vieme väčšinou odhadnúť vek aj dáme, ktorá má, takpovediac, vyžehlené vrásky na tvári? V našom podvedomí sa nachádza mnoho kritérií na rozoznávanie veku. A jedným z nich je aj pohľad na krk. Vekom sa krk skracuje, pokožka na ňom ovísa, stráca pružnosť, tvoria sa na ňom vrásky.

Áno, budeme to opakovať donekonečna. Tvárové cvičenie aj masáže predstavujú úžasný a prirodzený spôsob, ako si udržať krásnu tvár, ako aj krk, do staroby. No pozor, ak máme zlé držanie tela, krk zapadá medzi plecia, skracuje sa. V tomto prípade je jedno, či máme tvár bez vrások, náš vek prezradí krk. Preto sa v prvom rade vystrime!

V nasledujúcom videu si ukážeme veľmi účinnú masáž na spevnenie pokožky krku a vymasírovanie vrások, ako aj na boj s dvojitou bradou. Nezabúdajme, že pleť na krku je veľmi jemná, treba sa o ňu starať minimálne toľko, čo o pokožku na tvári. Ako na jednoduchú masáž?

Ako často si treba masírovať krk?

Je dôležité, aby sme si uvedomili svoj vek a stav pokožky na krku. Samozrejme, v 35-tke dosiahneme výsledky skôr ako v 65-tke. Ale výsledky dosiahneme v každom veku. 

Krk si môžeme masírovať denne, ak potrebujeme dosiahnuť výsledky rýchlejšie. Keď ich dosiahneme, stačí už len preventívne, napr. 3-krát do týždňa. Ak nám ide skôr o prevenciu, 3-krát do týždňa a menej je úplne v poriadku.

Poďte spolu s nami vyskúšať túto rýchlu masáž krku:

Vyskúšaj aj túto masáž krku spolu s masážnou pomôckou: 

Ako spevniť pokožku na krku? Nauč sa rýchlu masáž krku pomocou rollera

 

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE