DIY záhradné lampáše, ktoré spríjemnia večer a rozžiaria každú udalosť

DIY záhradné lampáše

Čarovné osvetlenie do záhrady si môžete vyrobiť jednoducho a rýchlo aj sami. Premeňte staré poháre či fľaše na krásne záhradné lampáše.

Presne na toto sme všetci čakali. Žiadne hrubé kabáty, sychravé počasie či zamračené dni. Začíname oživovať naše balkóny, sťahovať kvety na terasy, premýšľať, čo s deťmi cez prázdniny a tráviť viac času na našich záhradách a chalupách. Tešíme sa na grilovačky, opekačky, záhradné oslavy každého druhu, oddych v hojdacej sieti a príjemné chvíle s rodinou a priateľmi. Aj keď nám možno tento rok nevyjde dovolenka niekde pri mori, neznamená to, že celé leto budeme sedieť len doma a snívať o pieskovej pláži. Nájdu sa aj takí, ktorí nepotrebujú žiadnu all inclusive dovolenku, ale skôr sa nevedia dočkať, kedy sa pustia do zveľaďovania a prác na svojich záhradách. Tak či onak, leto je tu a nesie sa v znamení dlhých dní, teplých večerov a času stráveného vonku. A keď sme už pri tých večeroch a záhradných párty, okrem dobrého jedla, pitia a tých správnych ľudí by sme nemali zabúdať i na príjemné prostredie, ktoré môžeme dotvoriť prestieraním, dekoráciami a tiež osvetlením. A čo tak si vyrobiť originálne lampy a svietniky, ktoré rozžiaria každú udalosť?

Vyrobte si ich aj vy!

Samozrejme, na webových stránkach a v obchodoch môžete nájsť osvetlenia rôznych druhov, veľkostí, farieb, tvarov, zdrojov nabíjania. Ak však radi vymýšľate a majstrujete, vyrobte si krásne lampáše či svietniky sami. A môžete i recyklovať. Napríklad také staré zaváracie poháre – poriadne ich očistite, osušte a ozdobte ich makramé uzlami (na internete nájdete veľa podrobných návodov) alebo len do nich nasypte kamienky, piesok, vložte sviečku, položte na stôl či zaveste. Takisto staré fľaše môžete jednoducho premeniť na romantické lampy, ktoré privodia príjemnú atmosféru. Kúpte sviečkový knôt a nalejte do nich lampový olej. Nevyhadzujte konzervy. Pomocou klincov a kladiva si z nich môžete vyrobiť jedinečné lampáše. Pozrite si video a nahliadnite aj do galérie nižšie a nechajte sa inšpirovať niekoľkými ďalšími nápadmi. 

Neprehliadni: Originálny kvetináč do záhrady: Nechaj sa inšpirovať TOP nápadmi

DIY záhradné lampáše

6

1/6
Zdroj: pinterest.com

Zdroj úvodnej fotky: Pinterest. om

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE