Horúca jeseň - módne trendy 2017

Ak ste si mysleli, že s príchodom jesene musíte odložiť všetky letné vzory do skrine, máme pre vás dobrú správu!

 

Aj v toto ročné obdobie môžete svoj outfit osviežiť jemnými, letnými vzormi a skombinovať ich s jesennými kúskami. A ako na to? Poradia vám absolventi módneho stylingu v  akadémii Fame.sk.

 

Túto jeseň stavte na netradičnú kombináciu - jemnosť výšivky alebo čipky a drsnosť kože. Make-up voľte jemný a naturálny, nakoľko táto kombinácia je dostatočne výrazná sama o sebe.

 

Čo si ponechať z letného šatníka počas jesene?

kožené nohavice a pásikované vzory

Zdroj: Shutterstock®

crop top a bombera

Zdroj: Shutterstock®

Všetci milujeme crop topy a preto vás potešíme. Tomuto kúsku sa nemusíte vyhýbať ani počas, teplejších dní jesene. Stačí, ak crop top vhodne skombinujete s vestičkou, bundičkou do pása, bomberkou alebo iným obľúbeným kúskom. Všimnite si aj retro topánky inšpirované New Yorkskými bloggerkami.

 

Ani v chladnejšom počasí sa nemusíte vyhýbať šatám. My sme vybrali tieto maxi šaty a výsledný look ozvláštnili nízkymi kotníkovými čižmičkami. Nebojte sa netradičných doplnkov ako je šilt či drsná bomberová bunda.

 

Pozri aj: Prihláste sa na kurz pre vizážistky IMAGE-MAKER 7v1 od Fame.sk

Jesenné módne trendy 2017

Zdroj: Shutterstock®

Styling študenti kurzu Fashion styling vo Fame.sk: Broňa Pernecká, Diana Filipová, Jana Pohančíková, Katarina Korshunova, Vladimira Vrabliková, Zuzana Schmidt a Eva Zaťková
Modelka: Veronika J. A Veronika M./www.Nove-Tvare.sk
Foto: Petra Baranovičová
Text: Nina Feketeová/Fame.sk

 

FOTOGALÉRIA:

2 komentárov
Soňa Kelemenová

Soňa Kelemenová

04.09.2017 15:10

staci mat dobry vkus a da sa dobre pokombinovat vela starsich kuskov oblecenia v skrini... netreba mat k tomu vela penazi... vkus je dolezity....inak tiez sa riadim ze v jednoduchosti je krasa

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

04.09.2017 19:37

mám rada rafinované kombinácie, ale toto je azda len pre študentky

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE