Novinky z vydavateľstva Albatros Media na august 2024

augustové novinky 2024 Albatros

Augustové novinky z vydavateľstva Albatros Media Vás určite očaria. Sú inšpirujúce a zaujímavo dokážu vyplniť váš voľný čas v letných mesiacoch.

Tip pre vás: Sny o vražde - prečo sa nám snívajú a čo o nás prezrádzajú?

Muž, ktorý šiel po kľukatých cestách

Agnés Martin - Lugand

Rodinná odysea o pokrvných vzťahoch a putách srdca od autorky bestselleru Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu. Muž, ktorý šiel po kľukatých cestách.

Rodinná odysea o pokrvných vzťahoch a putách srdca

Rodinná odysea o pokrvných vzťahoch a putách srdca Gary sníva o tom, že si založí rodinu. Ivan pred tou svojou utiekol. Sú priatelia, hoci o minulosti toho druhého nič nevedia. Keď sa Gary rozhodne vrátiť do Francúzska, Ivan ho požiada, aby vyhľadal jeho ženu, ktorú pred siedmimi rokmi opustil. Erin viac nechce čakať na muža, ktorý od nej odišiel, a začne žiť odznova. Flirtuje s príťažlivým potápačom, ktorý sa len nedávno prisťahoval do mesta. Netuší však, že minulosť na ňu stále nezabudla...

Neprehliadni: Prečo konzumovať králičie mäso? Odteraz mu určite neodoláš!

Muž, ktorý šiel po kľukatých cestách
ALBATROS MEDIA SLOVAKIA

Smrť na bále

Záhady Lady Eleanor Swiftovej Kniha 2

Verity Bright

Maškarný bál, mŕtvola, stratený diamantový náhrdelník a podozrivý strieborný svietnik? Ďalší prípad pre lady Eleanor Swiftovú.

Lady Eleanor Swiftová, sa po vyšetrení posledného zločinu rozhodla, že potrebuje oddych. Musí totiž riešiť iné problémy – dostala pozvánku na maškarný bál... Počas bálu však nájdu zavraždeného plukovníka Puddifoota-Bartona, vykradnutý trezor a podozrivým je práve jej milý Lancelot. Eleanor je presvedčená, že je nevinný, a musí to dokázať. Spolu s majordómom Cliffordom sa vydajú po stopách skutočného páchateľa. Ako vyhrať preteky s časom, ostať pritom nažive a očistiť Lancelotovo meno?

Smrť na bále
ALBATROS MEDIA SLOVAKIA

Leviatan sa prebúdza

James S. A. Corey

Prvý diel série Expanzia poteší milovníkov sci-fi! Jim Holden velí lodi, ktorá ťaží ľad v prstencoch Saturnu a rozváža ho k staniciam v Páse asteroidov. So svojou posádkou narazí na opustenú loď Scopuli, kde mu do rúk padne tajomstvo, o aké nestál. Tajomstvo, pre ktoré je niekto ochotný zabíjať – a to v takom rozsahu, aký je pre Jima nepochopiteľný.

Leviatan sa prebúdza 

Leviatan sa prebúdza
ALBATROS MEDIA SLOVAKIA

S láskou z Ríma

Jules Wake

Ďalšia letná romantika od obľúbenej autorky Jules Wake vás tentoraz vezme do Ríma!

Ide do Ríma hľadať otca, no odhalí rodinné tajomstvo a nájde oveľa viac!

Romantický vzťah je to posledné, na čo Lisa myslí, keď sa ocitne v krásnom apartmáne v Ríme so svojím kamarátom z detstva Willom Ryanom. Nielen preto, že z Willa sa stal jej úhlavný nepriateľ, no čakajú ju dôležitejšie veci – chce vypátrať svojho otca, ktorý sa jej odcudzil. Počas pátrania Lisa a Will odhalia dávno pochované tajomstvá z minulosti, na ktoré ani jeden z nich nie je pripravený. Tajomstvá, ktoré životy ich oboch obrátia naruby...

Inšpiruj sa: Robusta vs. Arabica: ktorú kávu zvoliť pre váš kávovar s mlynčekom? Tieto rady vám pomôžu rozhodnúť sa

S láskou z Ríma
ALBATROS MEDIA SLOVAKIA

Armáda temnoty a smrti - Krvavé kráľovstvá 1

Denisa Lesniaková

V krvavej vojne je v stávke osud kráľovstiev aj jej srdce.

Fantastická prvotina od slovenskej autorky Denisy Lesninakovej predstavuje kráľovstvo, ktoré sa ocitá na prahu vojny, v ktorej je v stávke viac než len česť a boj o život. Novinka je určená pre čitateľov vo veku od 15 rokov.

Lennox žila doteraz ako v bavlnke. Jej život sa zmení, keď princezná Naella nastúpi na trón a ostatným kráľovstvám vyhlási vojnu. Lennox v snahe zachrániť otca narukuje do armády. Kráľovstvo stojí na prahu vojny, v ktorej je v stávke viac než len česť a boj o život. Na strastiplnej ceste k víťazstvu sa Lennox musí naučiť ovládať svoju mágiu, cestu jej skrížia valkýry, leviatan, mantichora či kentaury. Navyše jej srdce zvádza vlastný boj. Čo na ňu čaká za Smrteľnou hranicou, v kráľovstvách bez mágie?

Armáda temnoty a smrti
ALBATROS MEDIA SLOVAKIA

22 dĺžok

Caroline Wahl

Drsný a zároveň nežný príbeh o veciach, ktoré ničia rodinný život. A o tom, ako nájsť šťastie medzi zodpovednosťou a slobodou sa dočítate v románe 22 dĺžok.                   

Tildine dni sú presne načasované: škola, práca, starostlivosť o mladšiu sestru Idu.. Bývajú v malom meste, ktoré Tilda neznáša. Jej kamaráti dávno odišli, len Tilda ostala. Niekto totiž musí ostať s Idou. Otcov, ktorí by stáli za zmienku, niet, matka je alkoholička. Jedného dňa však Tilde ponúknu doktorandské miesto na univerzite v Berlíne. Navyše sa objaví Viktor, ktorý – presne ako ona – vždy odpláva v bazéne dvadsaťdva dĺžok. No potom sa veci domai vymknú spod kontroly.

Pozri si aj: Pozor na predávkovanie ibuprofénom – následky sú hrôzostrašné!

22 dĺžok
ALBATROS MEDIA SLOVAKIA

Novinky pre detských čitateľov:

Nech už mám jedenásť!

Zuzana Štelbaská

Pre middle grade čitateľov vydávame ďalší diel Kikinho denníka od Zuzky Štelbaskej, Nech už mám jedenásť!

Prečo sú všetci takí divní?

Konečne má Kika desať! Lenže NIČ nie je, ako by si želala: Bobino nie je jej pes, nemá žiadnu mačku a všetci okolo nej sú zrazu nejakí DIVNÍ. Hlavne Oliver! Keď zahlási tú šokujúcu správu, svet sa jej TOTÁLNE otočí hore nohami. Kika je ako ty, obyčajné dievča z obyčajnej školy, ktoré miluje zvieratá, má super veľkého a otravného malého brata a hlavne najskvelejšie kamošky na svete.

Nech už mám jedenásť!
ALBATROS MEDIA SLOVAKIA

Malí detektívi si môžu skúsiť vylúštiť záhadu ukradnutých tajných plánov na Bruce-Partingtonovu ponorku v novinke  Sherlock Holmes vyšetruje: Ukradnuté plány.

Milovníci série Smradi sa môžu tešiť na 16-ty diel.

Nemôžu chýba jednorožce, v pokračovaní série  Cesta za jednorožcami.

A pre najmenších čitateľov máme dve krásne novinky –  Superpes Sirius a vynálezca dedo Laco, ktorí spoločne ochraňujú malé mestečko a Malý plch ide do školy, ktorý povzbudí všetkých začínajúcich školáčikov. 

Zdroj úvodnej fotky: ALBATROS MEDIA SLOVAKIA

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE