Prečo sú pánske tenisky také obľúbené? Hodia sa ku všetkému?

pánske tenisky

Pokiaľ ide o pánsku módu, len málo vecí dosiahlo tak ikonický status ako tenisky. To, čo kedysi dávno začalo ako čisto funkčná záležitosť, praktická športová obuv, sa pretransformovalo na základný prvok šatníka mužov všetkých vekových kategórií a štýlov. Do posilňovne, kancelárie, na dôležitú oslavu i romantické rande - tenisky si našli cestu do každého kúta toho inšpiratívneho sveta pánskej módy. Prečo sa však stali takými populárnymi a je pravda, že sa hodia skutočne ku všetkému? Zistíte v nasledujúcom článku! 

Odporúčame:  Ako odstrániť zápach z topánok? Vďaka týmto 7 trikom!

V čom spočíva tajomstvo úspechu pánskych tenisiek?

Pánske tenisky si, statočne a férovo, vybojovali popredné miesto vo svete pánskej módy a ich popularita neustále rastie. Snáď najväčší vplyv na to má ich neuveriteľná univerzálnosť. Sú prvou voľbou pri kreovaní neformálneho outfitu, avšak nesklamú vás ani pri formálnych príležitostiach - teda, narozdiel od iných druhov obuvi, tenisky sa dokážu veľmi jednoducho prispôsobiť širokej škále štýlov, príležitostí a outfitov.

Ďalším faktorom, ktorý do veľkej miery ovplyvňuje popularitu pánskych tenisiek je komfort, ktorý dokážu svojim nositeľom zabezpečiť.

Nesmieme zabúdať ani na vplyv celebrít - najväčšie filmové hviezdy, najpopulárnejší športovci i hudobníci - propagácia tenisiek známymi osobnosťami z nich urobila neoddeliteľnú súčasť moderného mužského šatníka. Slávni ľudia častokrát posúvajú hranice módy kombinovaním kúskov, ktoré sú, na prvý pohľad, nekombinovateľné. Majú odvahu a experimentovaním, v podobe kombinovania tenisiek s outfitmi určenými na tie najoficiálnejšie príležitosti, ju dodávajú aj nám!

Zaujme vás:  Akú bežeckú obuv na asfalt si vybrať? Sprievodca bežeckou obuvou.

Pánske tenisky na beh
Depositphotos

Hodia sa pánske tenisky skutočne ku všetkému?

Ich všestrannosť, nadčasovosť, v kombinácii s pohodlím a nekonečnými možnosťami kombinácií v outfitoch robí z tenisiek ideálnu voľbu obuvi pre štýlového moderného muža. Ak ešte stále hľadáte svoj vysnívaný pár navštívte obchod CCC. Okrem tenisiek tam nájdete aj množstvo iného kvalitného sortimentu. Nakúpiť môžete v online obchode alebo v ich kamenných predajniach, kde vám s výberom poradí ich ochotný personál.

Pánske tenisky - prvá voľba na bežný deň

Muži sú známi tým, že, ako v móde, tak aj v živote, oceňujú praktickosť. Existuje snáď praktickejší a všestrannejší druh obuvi, než tenisky? Za nás rozhodne nie! Pri zostavovaní neformálneho každodenného outfitu snáď všetci automaticky siahnu po teniskách. V bežný deň sa predsa len chce každý cítiť predovšetkým komfortne.

Neprehliadnite:  Ako prať tenisky v práčke tak, aby si nezničila práčku a ani tenisky? Toto musíš urobiť!

Móda nemá žiadne pravidlá - pánske tenisky vo formálnych outfitoch

Pred pár rokmi šialené faux pas, dnes trendy kombinácia a jasný dôkaz toho, že v móde neexistujú žiadne hranice - tenisky vo formálnych outfitoch. Minimalistické tenisky v neutrálnych tónoch a vhodnom strihu sa, v kombinácii s oblekom, stali rafinovanou, štýlovou a veľmi obľúbenou možnosťou pre všetkých, ktorí sa neboja porušiť tradičné konzervatívne pravidlá. Tým najodvážnejším však určite odporúčame vyskúšať aj outfity, kde po boku vyslovene formálneho oblečenia bude hrdo stáť pánska športová obuv. Je rok 2024 - buďte neprehliadnuteľní, nebojte sa naplno prejaviť a inšpirovať týmito nápadmi aj svoje okolie!

Pozrite aj:  Ako vyčistiť tenisky, aby vyzerali ako nové? Poznáš tieto triky?

Trend athleisure

Základnou charakteristikou tohto populárneho trendu je kombinácia športového oblečenia s formálnymi prvkami. Či už idete do posilňovne, alebo relaxujete doma, štýlové pánske tenisky dokážu dokonale doplniť každý váš look. Pohodlie a funkčnosť z nich robia ideálny stavebný prvok pre tento obľúbený trend, ktorý môžeme označiť aj ako praktickú kombináciu štýlu s pohodlím.

Zdroj úvodnej fotky: CCC

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE