Spoločnosť KRÁSNÝ – profesionáli v oblasti zdravotníckej techniky

Spoločnosť KRÁSNÝ zdravotnícka technika

Spoločnosť KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. poskytuje špičkové zdravotnícke technológie a služby. Predstavuje spoľahlivého partnera pre najrôznejšie zdravotnícke zariadenia, kliniky, ambulancie čí lekárne.

Tip pre vás: Levanduľové tekuté mydlo: Prírodný kúsok relaxácie pre vašu pokožku

Dlhoročné skúsenosti

Vedeli ste, že spoločnosť pôsobí na trhu už viac ako 25 rokov? Svojim zákazníkom poskytuje služby, rady a pomoc od roku 1998. Za toto dlhé obdobie aktívneho fungovania si firma KRÁSNÝ získala mnohých spokojných zákazníkov a vyslúžila si množstvo ocenení a certifikátov za svoju prácu.

A čo si predstaviť pod ich hlavnou činnosťou? Ponuku a predaj veľkého množstva lekárskych a medicínskych prístrojov, príslušenstva a dezinfekcií. Reč pritom nie je len o diagnostických prístrojoch či terapeutických zariadeniach, ale aj o príslušenstve k jednotlivým pomôckam. Tieto medicínske pomôcky nie sú navyše určené výlučne len pre profesionálne zdravotnícke odvetvie, ale, samozrejme, aj do domácností, ktoré potrebujú napríklad kvalitný bezkontaktný teplomer, inhalátor pre dospelých aj deti, alebo rôzne rehabilitačné pomôcky ako chodítka, či invalidné vozíky.

Táto spoločnosť sa nezaoberá len samotnou distribúciou zdravotníckych technológií a lekárskych prístrojov, ale pokrýva aj ich servis, opravu a pravidelnú údržbu. Pokiaľ si chcete prezrieť aktuálnu ponuku, zavítajte na stránky e-shopu SZO.cz. Rozmýšľate, čo sa skrýva pod skratkou SZO? Ide o „služby zdravotníckym organizáciám“, a teda nemocnice, ordinácie a lekárne. Tieto služby navyše využívajú aj domovy dôchodcov, rôzne sociálne zariadenia či charitatívne organizácie.

Odporúčame: Akné na chrbte – aké sú možné príčiny? Ako sa tohto problému zbaviť?

zdravotnická technika Georgii-stock.adobe.com

Kvalitné dezinfekcie

Firma sa nevyznačuje len distribúciou zdravotníckych technológií, ale aj dodávaním kvalitnej francúzskej dezinfekcie STÉRIDINE, nielen pre profesionálnych zdravotníkov, ale napríklad aj pre tých, ktorí trpia rôznymi alergiami.

Dezinfekčné preparáty z radu STÉRIDINE predstavujú súhrn najnovších vedeckých poznatkov a najmodernejších postupov. Podliehajú najprísnejším normám Európskej únie, sú hypoalergénne voči personálu aj pacientom, a pritom nekompromisne bojujú proti všetkým patogénnym mikroorganizmom.

TIP: Širokú ponuku kvalitných a šetrných dezinfekčných prostriedkov si môžete pozrieť tu: https://www.desinfekce.sk/dezinfekcia/

Ak preferujete špičkovú kvalitu, spoločnosť KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. dodáva lekárske prístroje a dezinfekčné prostriedky aj na Slovensko.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE