Svieže novinky Dermacol (nielen) na leto

Dermacol letne novinky 2024

Pokiaľ ide o kozmetiku, leto pre Dermacol rozhodne neznamená  „uhorkovú sezónu“. Medzi aktuálnymi novinkami nájdete intenzívne sérum s bioretinolom a lipozomálnym vitamínom C, ktoré vás podrží v boji s pigmentovými škvrnami. Kozmetickú výbavu si doplnia aj páni, pre ktorých je  určený nový multifunkčný pleťový krém a pleťová maska MEN AGENT. No a ak ste si obľúbili voňavý rad Aroma Moments, vo vašej kúpeľni to bude rozvoniavať ďalšími neodolateľnými kombináciami. 

Tip pre vás: Ako zabezpečiť skvelú výdrž make-upu? Tu je 13 tipov pre dlhotrvajúce líčenie, ktoré musíš poznať

Zmizík“ na pigmentové škvrny

Hľadáte skutočne účinnú receptúru na pigmentové škvrny? Intenzívne pleťové sérum s bioretinolom a lipozomálnym vitamínom C od Dermacol redukuje pigmentové škvrny už za 30 dní a zároveň pomáha predchádzať vzniku ďalších. Zloženie obohatené o vitamín B3 a skvalán zároveň hydratuje pokožku, zvyšuje jej pružnosť a posilňuje kožnú bariéru. Pravidelným používaním bude vaša pleť farebne zjednotená a žiarivá. Klinické štúdie použitých aktívnych látok preukázali redukciu pigmentových škvŕn o 63 % a zjednotenie tónu pleti o 7 %. Sérum má sviežu textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva.

Pleťové sérum proti pigmentovým škvrnám Bio Retinol, Dermacol – 7,99 eur/12 ml

Pleťové sérum proti pigmentovým škvrnám Bio Retinol, Dermacol
DERMACOL

Neprehliadni: Broskyňový olej: Poznáš účinky tohto pokladu medzi olejmi?

Pánska rutina

Mužský prístup ku kozmetike sa zvyčajne riadi heslom „menej je viac“ a presne taký je aj pánsky pleťový krém All in one od Dermacol. Multifunkčný produkt poteší každého muža, ktorý preferuje jednoduchú, no účinnú skin care rutinu. Zloženie obsahuje extra účinné ingrediencie ako extrakt z morskej riasy Kalpariane, ktorý má silné protivráskové a spevňujúce účinky. Extrakt z  austrálskej divokej ruže zase intenzívne hydratuje a zlepšuje tonus pleti. Krém je vhodný na tvár aj telo, rannú aj nočnú starostlivosť o pleť, prípadne po holení. Ľahká textúra sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva mastný film a poskytuje dlhotrvácnu ochranu a hydratáciu.

Pleťový krém Men Agent All in one, Dermacol – 7,99 eur/ 70 ml

Pleťový krém Men Agent All in one, Dermacol
DERMACOL

Jeho“ maska

Kto povedal že pleťová maska je ženská výsada? Zlupovacia maska s aktívnym uhlím MEN AGENT od Dermacol bola vyvinutá  špeciálne pre potreby pánskej pleti. Odstráni odumreté kožné bunky, čierne bodky aj nadbytok kožného mazu. Receptúra obohatená o aloe vera zároveň dodá pokožke zdravý a svieži vzhľad. Stačí naniesť, počkať do úplného zaschnutie a jednoducho zlúpnuť. Jeho dokonale čistá a hebká pleť bude žiariť ako nikdy predtým. 

MEN AGENT zlupovacia pleťová maska, Dermacol – 2,99 eur/

MEN AGENT zlupovacia pleťová maska, Dermacol
DERMACOL

Pozri si aj: Komu sa hodia krátke vlasy a komu nie? Zisti to podľa pravidla 5,7!

Voňavý kúpeľňový rituál

Máte radi  telovú kozmetiku Aroma Moment od Dermacol? Toto leto môžete do kolekcie svojich favoritov pridať hneď niekoľko noviniek, vďaka ktorým si vytvoríte v kúpeľni nový voňavý rituál. Najskôr použite telový cukrový peeling s aromatickým bahamským banánom, ktorý zbaví pokožku tela  odumretých buniek.  Pokračujte sprchovacím gélom Aroma Moment s vôňou šťavnatého liči, ktorá vás osvieži aj v tom najsparnejšom letnom dni. Po sprchovaní sa zahaľte  do podmanivej vône telového mlieka makadamiovej pralinky a ako voňavý „dezert“ doprajte svojim rukám ošetrujúci krém so sviežou divokou malinou. 

Sprchovací gél Aroma Moment podmanivé liči, Dermacol - 2,69 eur/250 ml

Sprchovací gél Aroma Moment podmanivé liči, Dermacol
DERMACOL

Telové mlieko Aroma Moment makadamiová pralinka, Dermacol - 2,69 eur/200 ml

Telové mlieko Aroma Moment makadamiová pralinka, Dermacol
DERMACOL

Krém na ruky Aroma Moment divoká malina, Dermacol – 2,69 eur/100 ml

Krém na ruky Aroma Moment divoká malina, Dermacol
DERMACOL

Telový cukrový peeling Aroma Moment bahamský banán, Dermacol – 6,49 eur/200g

Telový cukrový peeling Aroma Moment bahamský banán, Dermacol
DERMACOL

Zdroj úvodnej fotky: DERMACOL

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE