TEST: Biofresh – denný pleťový krém - multiaktívny

Prírodná kozmetika z Bulharska, ktorá obsahuje prírodnú ružovú vodu a prírodný ružový olej – počuli ste už o nej alebo je to pre vás úplná novinka? Bulharsko patrí medzi dvoch najväčších producentov ružového oleja na svete, tak by bola škoda nevyužiť to aj v kozmetickom priemysle.

 

Dnes si prečítate ako v teste dopadol Biofresh – denný pleťový multiaktívny krém.

Všetky produkty tejto bulharskej kozmetiky nájdete v ružovom prevedení a inak tomu nie je ani v prípade testovaného krému. Nachádza sa v ružovej krabičke a samotné balenie krému je červenej farby. Krém má 50 ml a je bielej farby, hustejšej konzistencie.

 

Testovali sme: TEST: Biofresh - Denný pleťový krém z ružovej vody

testovanie denného multiaktívneho krému

Zdroj: Shutterstock®

OFICIÁLNY POPIS

Hydratačný denný pleťový krém obsahujúci jedinečný 100 % bulharský ružový olej. Ľahký krém zabezpečuje intenzívne zvlhčovanie a výživu pleti na báze hydratačného komplexu zloženého z D – panthenolu a z glycerínu. Krém okamžite hydratuje, tonizuje a chráni vašu pleť, dlhodobo ju zmäkčuje a viditeľne zlepšuje jej elasticitu vďaka použitému olivovému oleju a vosku. Prírodný, bulharský ružový olej pôsobí komplexne na pleť, vyživuje ju, tonizuje, vyhladzuje jej vrásky a výrazové ryhy, súčasne s tým sa pleť rozžiari, zjemní a zostane hladká.

recenzia krému rose of bulgaria

Zdroj: Shutterstock®

MÔJ NÁZOR

Pre mňa je táto bulharská kozmetika úplnou novinkou a musím sa priznať, že vyzerá dobre a je za veľmi prijateľnú cenu. Po otvorení tohto denného krému môžete hneď zacítiť jeho jemnú vôňu, ktorá pripomína kvet ruže. Krém si zvyknem nanášať ráno na vyčistenú pleť. Ľahko sa rozotiera a môžete mať pocit, že je trošku mastnejší, čo bude spôsobené hlavne kvôli obsahu ružového oleja, glycerínu a olivového oleja.

 

Testovali sme: Yoghurt of Bulgaria šampón proti vypadávaniu vlasov

test pleťového krému rose of bulgaria

Zdroj: Shutterstock®

Avšak akonáhle krém vsiakne do pokožky, výsledkom je hladká pleť bez mastného filmu na povrchu. Počas celého dňa mám pocit, že o moju pokožku na tvári je postarané, pretože nie je vôbec suchá a je živšia a jasnejšia. Krém je určený aj pre pleť s vráskami, kde účinný ružový olej pôsobí vyhladzujúco. Navyše je dobre znášanlivý pre všetky druhy pleti, je antialergický a má UVA a UVB ochranu. Neobsahuje parabény a agresívne konzervačné látky.

 

Testovali sme: Bulharská ruža pohladí vašu pleť

recenzia pleťového krému s ružovým olejom

Zdroj: Shutterstock®

Mňa osobne tento ružový zázrak zaujal, a to hlavne kvôli prírodným ingredienciám. Všetky produkty od ROSE OF BULGARIA zakúpite na internetovej stránke www.bioruza.sk a môžete si ich užívať za skvelú cenu.

 

Testovali sme: Yoghurt of Bulgaria probiotický tonizujúci sprchový gél

testovanie denného krému rose of bulgaria

Zdroj: Shutterstock®

FOTOGALÉRIA:

6 komentárov
Daniela Bieliková

Daniela Bieliková

21.09.2017 11:38

tento krémik sa mi celkom pozdáva...

Vaše meno:

Milka Damašková

Milka Damašková

23.09.2017 00:21

Iba raz som mala pleťovú vodu s výťažkom z ruží, na nej mi prekážala jej prenikavá vôňa, tentokrát sa chystám dať šancu tejto značke a vyskúšať minimálne dva prípravky..

Vaše meno:

Daniela Bieliková

Daniela Bieliková

23.09.2017 19:48

neodolala som a objednala si viacero krémov tejto značky, už sa teším, keď prídu, dúfam, že budem spokojná...

Vaše meno:

Daniela Bieliková

Daniela Bieliková

01.10.2017 13:52

kremy kupene odskusane som spokojna

Vaše meno:

Soňa Krátka

Soňa Krátka

14.12.2017 10:22

niečo som už z tej to kozmetiky mala

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

19.06.2019 14:45

Na trhu je naozaj široká ponuka, nájsť ten správny nie je jednoduché

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE