TEST: BIO TELOVÉ MLIEKO Pure Elements – s bambuckým maslom

Mrazivé ráno, mrazivý deň, mrazivá noc. Áno, to mrazivé obdobie k nám už dorazilo – niekto sa z toho teší, iní by zase privítali opäť leto. Takéto mrazivé počasie nás prinútilo vytiahnuť zo šatníkov teplejšie oblečenie, vrstvenie sa stalo našim módnym trendom, ale čo naša pokožka? Áno, vďaka aktuálne úradujúcej zime (aj keď ešte nie oficiálne) môže byť vysušená, drsná a šupinatá.

Vďaka matke prírode môže blížiace sa zimné obdobie a chladné počasie stav našej pokožky ešte zhoršiť. Preto rovnako ako meníte svoj letný šatník za zimný, tak by ste mali vymeniť aj krémy na poličke v kúpeľni. Už ste to urobili? Vymenili ste svoj telový krém za niečo hutnejšie, výživnejšie, hydratujúcejšie? 

Ak nepatríte k tým, ktorí by mysleli aj na to, že pokožka potrebuje v chladnejšom počasí väčšiu výživu, tak máme pre vás tip. Objavili sme totižto prírodné telové mlieko, ktoré je výživné, aromaterapeutické a navyše ho môžete používať počas celého roka. O akom telovom mlieku to tu teda píšeme?

Pozri aj: VIDEOTEST: Protivrásková a hydratačná pleťová maska Pure Elements

telové mlieko Pure Elements

Zdroj: Shutterstock®

BIO TELOVÉ MLIEKO Pure Elements – s bambuckým maslom

Telové mlieko Pure Elements obsahuje cenné prírodné zložky, ako bambucké maslo, vitamín E (ale aj vitamíny A a F) a mandľový olej. Na tele zanecháva pocit zamatovo jemnej a sviežej pokožky. Pridané horské kryštály (Edelstein) a éterické oleje dodávajú pokožke tela dodatočnú energiu.

prírodné telové mlieko

Zdroj: Shutterstock®

Prírodná kozmetika Pure Element je niečo oveľa viac než len kozmetika. V jej zložení sa totiž snúbia prírodné zložky s ázijskou filozofiou a základmi učenia FENG SHUI, ktorého cieľom je duševná rovnováha v živote človeka. Rovnako, ako samotné učenie prináša do života rovnováhu, tak aj toto telové mliečko prispeje k harmonizácii vášho tela, a to hlavne vďaka jeho príjemnej aromaterapeutickej vôni, ktorá vás prenesie na mandľovo-citrusovú plantáž, z ktorej nebudete chcieť odísť.

Obsiahnuté bambucké maslo patrí k takým menším zázrakom prírody. Jeho účinky sú všestranné a až ich objavíte, poviete si, že ide o najlepší prírodný produkt určený na hydratáciu pokožky. Okrem samotnej hydratácie je bambucké maslo vhodné na ošetrenie ekzematickej pokožky, lupienky, popálenín, zmierňuje zápaly pokožky, ako aj alergické reakcie.

telové mlieko s bambuckým maslom

Zdroj: Shutterstock®

Počas zimy je vhodnejšie pokožku hydratovať hutnejšími a výživnejšími krémami. Toto telové mlieko vám dodá potrebnú dávku hydratácie, a to aj napriek tomu, že má redšiu konzistenciu. Povedala by som, že je vytvorené na báze vody, vďaka čomu ľahučko hladí pokožku a zároveň ju zanecháva vláčnu, príjemne prevoňanú a zamatovo jemnú.

Toto je od doby, čo som ho prvýkrát po sprche naniesla na svoju pokožku, pre mňa svätý grál medzi telovými mliečkami. Jediné čo neodporúčam, je naniesť ho na čerstvo oholenú pokožku, pretože ju jemne vyštípe (teda mne sa to stalo, vám nemusí – najmä nie, ak nemávate problémy s citlivou pokožkou po holení nôh). Síce ju pekne upokojí a zhydratuje, no pri prvotnom kontakte s takto podráždenou pokožkou to nemusí byť pre vás príjemný pocit.

Zaujme ťa: TEST: PURE ELEMENTS - pleťová maska a peeling

hydratačné telové mlieko

Zdroj: Shutterstock®

Vegánsky produkt s prírodnými zložkami a aromaterapeutickými vlastnosťami, ktorý pokožku príjemne hydratuje, zanecháva ju jemnú a saténovú na dotyk – čo viac si priať? Jednoznačne ho odporúčame vyskúšať. Ak ešte neviete, čo by ste chceli nájsť pod vianočným stromčekom, tak poraďte Ježiškovi, aby načerpal inšpiráciu na stránke bio-kozmetika.sk.

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
7 komentárov
Daniela Bieliková

Daniela Bieliková

02.12.2018 11:44

používam produkty s bambuckým maslom a tento sa mi tiež podľa popisu páči

Vaše meno:

Ľudka Uličná

Ľudka Uličná

02.12.2018 12:19

vyzera dobra kozmetika

Vaše meno:

Marika Michálková

Marika Michálková

05.12.2018 23:44

vyzerá kvalitne

Vaše meno:

Lucia Kobíková

Lucia Kobíková

06.12.2018 15:59

Takýchto produktov by som tu chcela viac :) Inak to mlieko vyzerá veľmi zaujímavo :)

Vaše meno:

Martina Begalova

Martina Begalova

07.12.2018 14:14

dobry tip na vyskúšanie

Vaše meno:

Soňa Horáčková

Soňa Horáčková

31.12.2018 10:34

nepoznám toto mlieko, ale vyzerá celkom fajn

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

09.01.2019 16:10

Nepoznám túto kozmetiku no vyzerá lákavo

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE