TEST: Discover New Zealand Tranquility sprchovací gél

Každý máme svoje rituály, ktoré nás zbavujú stresu. Rituály, na ktoré sa tešíme, keď prídeme domov. U mňa je to v prvom rade uvoľňujúca sprcha a následne oddychovka pri poobedňajšej kávičke.

 

Rada striedam sprchovacie gély, mám ich rozpoužívané vždy minimálne tri, sprcha s nimi nikdy nie je nudná. Zbožňujem predovšetkým sprchovacie gély, ktoré dokážu opantať moje zmysly. 

 

Práve Oriflame je top výrobca sprchovacích gélov, autentické vône prírodných zložiek, ktoré obsahujú vás prenesú do iného sveta. Discover New Zealand Tranquility je jedným z nich.

 

Testovali sme: Oriflame Sparkling Collection pena do kúpeľa a telové mlieko

sprchovací gél Discover New Zealand Tranquility

Zdroj: Shutterstock®

Oriflame Sprchovací gél Discover New Zealand Tranquility

Sprchovací gél s vyváženým pH bez obsahu mydla vytvára bohatú penu, šetrne čistí pokožku a očarí vás svojou exotickou vôňou kivi a lekna, inšpirovanou nedotknutou prírodou Nového Zélandu.

 

Testovali sme aj: Oriflame hydratačný krém na ruky s avokádovým olejom

oriflame Discover sprchovací gél

Zdroj: Shutterstock®

Balenie sprchovacieho gélu Discover New Zealand Tranquility je veľmi praktické, ale aj krásne. Imponuje mi zúžený vrchný diel, je ergonomický a padne do dlane.  Gél sa používa veľmi dobre, tuba sa stláča celkom ľahko a ihneď z nej vyjde požadované množstvo produktu.

 

Sprchovací gél je skvelo parfumovaný, krásne vonia po ovocí a kvetinách. Kiwi a lekno sú hlavnými zložkami sprchovacieho gélu a veľmi intenzívne, ale predovšetkým autenticky po nich produkt vonia.

 

Testovali sme: Oriflame Colourbox Confetti Collection – trblietavý rúž

Sprchovací gél New Zealand Tranquility

Zdroj: Shutterstock®

Sprchovacie gély Oriflame si ma vždy vedeli získať. Krásna a svieža vôňa vás doslova opantá a vy tak zabudnete na každodenné starosti. Okrem telesného uvoľnenia tak získate očistu nielen tela, ale i mysle. 

 

Sprchovací gél inšpirovaný Novým Zélandom krásne vonia po exotickom kiwi a lekne. Vôňa hoci pre mňa podstatná zložka sprchového gélu však nie je podstatná pri tomto type produktu. Gélová konzistencia sa príjemne rozotiera a mení na jemnú penu, ktorá vaše telo krásne zjemní a a dodá mu pocit vláčnosti. Po umytí peny zostane vaša pokožka príjemne jemná, hebká, voňavá a hydratovaná. 

 

Testovali sme aj: Oriflame The ONE Brush Stroke očná linka

FOTOGALÉRIA:

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
5 komentárov
Ľubica Šťastná

Ľubica Šťastná

06.02.2018 19:05

Sprchovacie gély Oriflame patria k mojim obľúbeným, ďakujem za test!

Vaše meno:

Elena Švachová

Elena Švachová

06.02.2018 22:00

presne takéto sprchovacie gély sú aj mojimi obľúbenými.

Vaše meno:

Milka Damašková

Milka Damašková

09.02.2018 01:52

Túto sériu Discover mám rada, stále ju rozširujú o nové druhy, krásne voňajú a majú krásny obal- vždy sa nechám zlákať:)

Vaše meno:

Mária Beniačová

Mária Beniačová

18.02.2018 00:15

Oriflame stále prichádza s novými a novými sprchovými gelmi a za seba môžem povedať že sú výborné.

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

30.10.2019 22:03

Kvalita za dobrú cenu

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE