Bývalá misska sa vydala: Pozri, aké mala Jeanette Borhyová nádherné šaty!

Jeanette Borhyová

Svadba je nepochybne významným míľnikom v partnerskom živote. Je to krok do novej etapy v živote dvoch zaľúbených ľudí, ktorí sa rozhodli kráčať životom spoločne. Tento deň je často výsledkom dlhoročného budovania vzťahu, zdieľania radostí aj starostí a príprav na spoločnú budúcnosť. Svadba je nielen formálnym aktom, ale aj oslavou lásky a odhodlania, kde sa snúbia tradície s modernými prvkami. Je to deň, ktorý zostáva v pamäti nielen novomanželom, ale aj všetkým prítomným hosťom. 

A svoje ÁNO sa rozhodol povedať si počas uplynulého slnečného víkendu aj známy slovenský pár. Titul manželka bude odteraz nosiť naša bývalá misska Jeanette Borhyová!

Miss Universe SR 2013 sa vydala za podnikateľa Michala Fressera, s ktorým tvorí pár od roku 2021. Pár sa zasnúbil minulý rok v Barcelone. Posledný májový víkend sa tak v ich živote niesol v znamení svadby. Pozrite sa, ako krásna blondínka vo svoj veľký deň vyzerala ako nevesta!

Odporúčame: Najkrajšie, ale aj najšialenejšie róby a kostýmy z Met Gala 2024 – mnohé poriadne pútali pozornosť!

misska s manželom
instagram.com/nyborhy

Spoločné ÁNO pod holým nebom

Svadba Jeanette Borhyovej a podnikateľa Michala Fressera sa konala pod holým nebom v rakúskom meste Hainburg. Misska sa s radostnou novinou podelila aj na svojom Instagrame, kde so svojimi fanúšikmi zdieľala niekoľko fotografií, ale aj video z príprav. K fotke, na ktorej môžeme vidieť prvý manželský bozk novomanželov, Jeanette pripísala: „Team Fressers 🤍 25•05•2024.“  

Jedna z najkrajších Sloveniek s titulom miss bola vskutku krásnou nevestou. Zvolila jednoduchý účes v podobe dlhého vlnitého konského chvosta, čo je mimoriadne obľúbený a trendy svadobný účes tohto roka. Jemný make-up a zvýraznené riasy len podtrhli jej krásu. 

A opomenúť nemožno ani nádherné svadobné šaty s trojštvrťovými rukávmi a romantickou 3D čipkou. Šaty s vlečkou boli vskutku úchvatné, dokonale sa hodili pre mladú nevestu na jarnú svadbu. Čo na svadobný look Jeanette Borhyovej hovoríte vy? Páčia sa vám jej svadobné šaty?

A takto vyzerala misska vo svadobný deň

miss Borhyová
instagram.com/nyborhy

Anketa: Páčia sa ti svadobné šaty Jeanette?

Odpovedali 4 ľudia

75%
25%
0%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE