Rihanna po rokoch opäť na pódiu: Počas Super Bowlu odhalila obrovskú novinu!

Polčas Super Bowlu, finálového zápasu, ktorý je vyvrcholením severoamerickej National Football League v americkom futbale, každoročne patrí aj svetovým hudobným hviezdam. Minulý rok patrilo pódium viacerým známym hviezdam rapu a hip-hopu, ako je Eminem, Dr. Dre, Mary J. Bligeová, 50 Cent či Kendrick Lamar. Pre hudobné hviezdy je vystúpenie na Super Bowle veľkou cťou a pre divákov je takáto show vždy obrovským zážitkom.

Tohtoročná polčasová prestávka finále ligy amerického futbalu NFL medzi tímami Kansas City Chiefs a Philadelphia Eagles, ktoré sa uskutočnilo v nedeľu, patrila Rihanne. Barbadoská speváčka sa na pódiu objavila po dlhých rokoch, čo rozhodne nadchlo nejedného jej fanúšika.

Najväčšiu pozornosť si však pravdepodobne nevyslúžil jej 13-minútový comeback s hitmi Bitch Better Have My Money alebo Diamonds, ale milióny divákov sa o niečo viac zamerali na jej červený outfit, ktorý odhalil úžasnú novinu. 

vystúpenie Rihanny na Super Bowle

Zdroj: instagram.com/vogueczechoslovakia

Červený outfit odhalil rysujúce sa bruško

Počas 13-minútovej šou si diváci užili viacero Rihanniných veľkých hitov. Po vystúpení však ľudia na sociálnych sieťach začali viac ako jej výkon riešiť jeden malý detail. Speváčka sa na jednom z najväčších pódií na svete objavila v žiarivo červenom overale, ktorý bol v oblasti pása obtiahnutý a pomerne výrazne poukazoval na guľaté bruško. 

Začali sa dohady o tom, či je speváčka opäť tehotná, alebo ide ešte o bruško po pôrode. Rihanna totiž svoje prvé dieťatko neporodila tak dávno, konkrétne v máji 2022. Speváčka si však svoje bruško počas vystúpenia niekoľkokrát pohladkala, čo ešte viac prispelo k špekuláciám o druhom potomkovi.

Krátko po vystúpení jej hovorca médiám oficiálne potvrdil, že Rihanna skutočne čaká s partnerom rapperom A$APom Rockym druhé dieťa. K takmer 9-mesačnému synovi, ktorého meno je doposiaľ verejnosti neznáme, tak pribudne braček alebo sestrička. Rihanne želáme všetko dobré!

Rihanna na tohtoročnom Super Bowle

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/vanityfair

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE