Milujete čas strávený v kuchyni? Hranie sa s chuťami, farbami a vôňami jedla? Tak jednoznačne si nemôžete nechať ujsť „Jarnú školu varenia so šéfkuchárom a degustáciou vína“ v Residence Hotel&Club Donovaly.
Tak ako sa prebúdza na jar príroda, tak sa prebúdzajú aj naše zmysly a chute. Nový rok si pýta nové zážitky a kulinárske zručnosti. Práve o tie sa postará uznávaný šéfkuchár Richard Noskovič, s ktorým sa môžete poradiť, niečo sa od neho naučiť a hlavne, stráviť príjemné chvíle, plné radosti a pokoja.
V prípade, že milujete prírodu a radi by ste strávili víkend v dedinke Donovaly so svojim partnerom, priateľmi, pri varení skvelého jedla a degustovania vína v sprievode živej hudby, pozývame vás na túto výnimočnú Jarnú školu varenia, v priestoroch Residence Hotel&Club Donovaly v dňoch 22. - 24.4.2016
Odporúčame prečítať:Vysnívajte si svoj svadobný deň
Na čo všetko sa môžete tešiť?
V prvom rade na oddychový víkend, strávený s príjemnými ľuďmi a dobrou náladou. Okrem iného vás čakajú krásne izby, vynikajúca strava v podobe polpenzie, sobotňajšie popoludnie inšpiratívnej školy varenia so zakončením pri degustácií vína so živou hudbou, niekoľkopočetné zľavy na wellness a procedúry a, samozrejme, bezplatný internet. Hotel myslí aj na našich najmenších, ktorým bude prichystaný detský kútik a večerné minidisco s rozprávkami.
Odporúčame prečítať: Indický víkend v Residence Hotel & Club Donovaly – video
Na záver vám želáme príjemné spoznávanie nových chutí a receptov šéfkuchára Richarda Noskoviča!
Viac informácií nájdete na: www.residencehotel.eu
www.thinkstockphotos.com