Dámska zlatá kabelka - ako ju nosiť na rôzne príležitosti

dámske zlatá kabelka

Zlatá kabelka je výrazný kúsok, ktorý dodá šmrnc každému outfitu. Nezáleží na tom, kam sa chystáte, či je to formálna udalosť alebo neformálne stretnutie s priateľmi, zlatá kabelka dokáže veľmi jednoducho vylepšiť váš vzhľad. Máme pre vás niekoľko tipov, ako nosiť a kombinovať zlatú kabelku na rôzne príležitosti.

Odporúčame:  Tancom k štíhlej postave – pre toto je chudnutie tanečnými tréningami skvelou voľbou!


Zvýraznite váš večerný outfit

Večerná udalosť si vyžaduje trochu lesku a zlaté kabelky sú dokonalým doplnkom, ktorý vám dodá pôvab. Vynikne s jednoduchými elegantnými šatami a najlepšie vyzerá s čiernou, bordovou alebo tmavo modrou farbou. Na špeciálne formálenejšie príležitosti sa hodí zlatá listová kabelka alebo tzv. minaudiere, teda puzdrová kabelka, ktorá je často zdobená korálikmi, detailným vyšívaním alebo iným nepovšimnuteľným zdobením a vzormi. 

Kľúčom k sofistikovanému vzhľadu je kombinácia zlatej kabelky s minimalistickým oblečením a jemnými šperkami v zlatej farbe, ktoré nebudú kabelke konkurovať, ale naopak: dopĺňať ju. Obuv by mala byť rovnako elegantná. Vyberte si napríklad remienkové topánky na podpätku v neutrálnom alebo metalickom tóne. Nezabudnite, že menej je viac – vaša zlatá kabelka by mala byť ústredným bodom vášho utfitu a ostatné doplnky majú byť menej výrazné a doslova len dopĺňať outfit.

Pozri aj:  Finančný horoskop na jún 2024: Ktoré znamenia zverokruhu zbohatnú a ktoré by mali radšej začať šetriť?

Zlatá kabelka ccc.eu/sk 

Dodajte šmrnc každodenným outfitom

Pri kombinovaní zlatej kabelky s oblečením na bežný deň skúste vytvoriť rovnováhu medzi ležérnosťou a eleganciou. Osvedčená je kombinácia zlatej kabelky s dobre padnúcimi džínsami a jednoduchým topom. Biela blúzka alebo pruhované tričko sú veľmi univerzálnymi kúskami pre váš trblietavý doplnok. Vaše topánky by mali byť módne a zároveň pohodlné, napríklad štýlové tenisky alebo poltopánky. Tento look dokončite vhodnými doplnkami, ako cool slnečné okuliare a zaujímavé šperky.

Vylepšite svoj pracovný look

Možno si myslíte, že zlatá kabelka nepatrí do vášho profesionálneho pracovného šatníka a že takýto doplnok ja príliš extravagantný. Avšak správnym stylingom a kombináciou jednotlivých kúskov outfitu môže vniesť trochu šmrncu a individuality do vášho pracovného dňa. Základným pravidlom je jednoduchosť a decentnosť zvyšku outfitu. Vyvážite tak výraznosť zlatej kabelky a budete pôsobiť sofistikovane a zaujímavo. Kombinujte ju s klasickým kúskami, ako je biela blúzka alebo košeľa, úzka sukňa alebo nohavice na mieru. Farby voľte skôr neutrálne. 

Čierna, sivá a béžová sú vhodné do profesionálneho prostredia a veľmi dobre a jednoducho sa kombinujú s výraznou zlatou farbou vašej kabelky. Tento look môžete doplniť jednoduchým, nenápadným šperkom - postačí pár malých zlatých náušníc alebo tenký náramok. Pokiaľ ide o topánky, držte sa klasických štýlov, ako sú lodičky alebo elegantné mokasíny v neutrálnych farbách. Takto bude váš outfit uhladený a profesionálny a zlatá kabelka mu dodá tú správnu dávku osobitosti.

Vyskúšajte:  Priprav si jahodové sladkosti! Ktoré z nich si zamiluješ?

Dámske zleté kabelky ccc.eu/sk 

A kde teda hľadať vkusnú zlatú kabelku? Určite vyskúšajte predajcu CCC. V sieti kamenných predajní po celom Slovenksu, ako aj v e-shope, ponúka CCC obrovské množstvo nádherných kvalitných doplnkov a obuvi v rozmanitých štýloch. Tento predajca sa môže popýšiť výrobkami od rôznych známych i menej známych značiek a pre každú peňaženku. Tak dúfame, že sme vás našimi tipmi inšpirovali a aj vy si osvojíte zlatú kabelku, ktorá sa stane vašim univerzálnym doplnkom na všedné i nevšedné dni.

Zdroj úvodnej fotky: ccc.eu/sk

1 komentár
Simona Mišíková

Simona Mišíková

19.06.2024 10:27

Tak tu je naozaj probém si vybrať, prijala by som do svojej zbierky asi všetky kabelky, čo sú v článku :)

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE