Sen o pavučine upozorňuje na problémy vo vzťahoch, ale je aj predpoveďou dobrých správ

Niektorí z nás majú panický strach z pavúkoch alebo ich jednoducho nemajú radi. Či už je to skákajúci pavúk, pavúčie hniezdo alebo pavúčie vajíčka, všetko, čo je spojené s týmto hmyzom nám naháňa strach. Preto aj sen o pavúkoch predstavuje pre nás doslova nočnú moru. Predstavte si, že po vás lezie množstvo pavúkov, ktorí vás hryzú. Alebo mali ste niekedy sen o veľkom pavúkovi, ktorý vás prenasledoval?

Nie sú to však len pavúky v našich snoch, ktoré nám znepríjemňujú spánok. Často sa v snoch môže objaviť i pavučina. 

Neprehliadni: Ryba v sne: Ide o varovanie alebo o predzvesť pozitívnych zmien?

Pavučina v sne

Podľa snáru pavučina, ktorá sa objavila vo vašom sne je varovaním pred manipuláciou, klebetami alebo zdravotnými problémami. Takýto sen môže byť tiež znamením, že váš vzťah s partnerom ochladol a láska, ktorú ste kedysi jeden k druhému pociťovali, sa vytratila.

Vďaka tomuto snu si však uvedomíte, aký je život krehký a že vsetko dobré, čo sa v ňom deje nemožno brať ako samozrejmosť.

Pavúk a pavučina v sne

Snár pavúka v pavučine interpretuje ako vašu túžbu a schopnosť tvorivej práce a vašu vytrvalosť. Takéto sny tiež priamo súvisia s vytvorením rodiny a rozvojom vašich vzťahov.

Mali ste sen o pavúkovi, ktorý tká sieť? Takýto sen je podľa výkladu snov dobrým znamením. Konečne budete odmenení za svoju tvrdú prácu. Môže ísť tiež o predzvesť toho, že vás v práci povýšia alebo budete ocenení za zvládnutie náročnej úlohy. Vytváranie pavučiny je tiež symbolom kreativity. 

Byť zamotaný v pavučine

Sen, v ktorom sa zamotávate do pavučiny, znamená, že ste nespokojní so svojím milostným životom. Je možné, že o svojom vzťahu alebo manželstve premýšľate ako o pasci, do ktorej ste boli náhodne vlákaní. Aj keď je váš vzťah nefungujúci, neviete sa vymaniť z bezvýznamného vzťahu a cítite sa ako chytení v sieti.

Pavučina na rôznych miestach

  • Pavučina v dome je symbolom zložitých vzťahov vo vašej rodine. Veľkým problémom je vzájomné porozumenie a rešpekt.
  • Pavučina v rohu miestnosti naznačuje beznádej, patovú situáciu a dokonca aj zradu partnera.
  • Pavučina na strope predpovedá zdravotné problémy. Ak sa o svoje zdravie nepostaráte teraz, situácia sa v budúcnosti len zhorší.
  • Pavučina na stenách naznačuje, že sa cítite byť preťažení situáciou vo svojom živote.
  • Sen o miestnosti plnej pavučín predstavuje pocit nečistoty vašej duše a nezdravého životného štýlu.
  • Pavučina na strome vyjadruje to, že čelíte nesplniteľnej úlohe. 
  • Sen o pavučine v kostole je znamením toho, že prežívate veľký stres a máte problémy vyrovnať sa so životom. Hľadáte podporu vyššie, či už u Boha, nadriadeného alebo terapeuta.

Pozri aj: Sen o chrobákoch: Mala by si sa mať na pozore alebo sa tešiť na nové výzvy?

Pavučina

Zdroj: Depositphotos

Zametať pavučiny v sne

Sen o tom, že čistíte alebo zametáte pavučiny môže symbolizovať potrebu zbaviť sa nechcených alebo škodlivých vecí vo vašom živote. Pavučiny v tomto prípade môžu predstavovať vzájomne prepojené aspekty nášho života. Môžu tiež naznačovať pocit, že ste v niečom uväznení alebo zamotaní.

Zametanie pavučín v dome tiež môže priamo súvisieť s čistením, ktoré musíte vo svojom živote urobiť. Toto čistenie je spojené s vašimi priateľmi, ktorí predstierajú, že im na vás záleží, ale v skutočnosti túžia po vašom nešťastí.

Odstránenie pavučiny vo sne je tež znakom šťastia, ktoré vám príde do cesty. Znamená to, že budete schopní dosiahnuť úspech v akomkoľvek úsilí, do ktorého sa pustíte.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE