Chio Tortillas sú mexickou párty priamo doma

Máte radi mexickú kuchyňu? Ak obľubujete zaujímavé chute, určite vás poteší novinka Chio Tortillas, ktorá prichádza v troch príchutiach.

 

Vychutnajte si štipľavé ich ako chili, syrové, alebo klasicky jemne solené. Podávať sa môžu ako snack, s dipmi, alebo ako originálny zapekaný recept.

 

 

Chio Tortillas je originálnym občerstvením, ktorým prekvapíte svojich priateľov a návštevu. Chrumkavé trojuholníčky upečené z kukuričnej múky evokujú chuť exotického a vzdialeného Mexika. Podávať ich môžete hneď na niekoľko spôsobov, a to buď samostatne, alebo s dvoma vytvorenými dipmi, ktoré dotvárajú celkový dojem a spojenie chutí. Ďalšou možnosťou je ich zapečenie so syrom a pikantnými jalapeňos, ktorým vytvoríte originálne a rýchle pohostenie pre všetkých gurmánov.

 

Rovnako ako všetky ostatné produkty značky Chio aj Tortillas sú vyrobené z kvalitných surovín, a vďaka starostlivému procesu výroby sú skutočnou slanou špecialitou. 

 

Odporúčame tiež: Kedy je potrebné zbaviť kozmetiky?

 

chio tortillas zľava

Zdroj: Shutterstock®

Už ste vyskúšali Chio Tortillas dipy?

 

Domáce dipy sú síce skvelé, ale nečakaná „prepadovka“ priateľov vás môže zaskočiť. Avšak netreba strácať hlavu. Stačí do misky nasypať Chio Tortillas, nakrájať zeleninu a pridať Chio Tortillas dips. Zvoliť si pritom môžete hneď z dvoch variant Mild či Hot Salsa.

 

Odporúčame tiež: Červená repa a jej priaznivé účinky

 

chio dip

Zdroj: Shutterstock®

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
3 komentárov
Erika Špacírová

Erika Špacírová

16.11.2016 16:11

ešte som neskúšala ale môžu byť dobré

Vaše meno:

Soňa Krátka

Soňa Krátka

02.12.2016 20:25

dala by som si

Vaše meno:

Anna Kristova

Anna Kristova

02.12.2016 20:34

super

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE