Páčia sa ti veľké rodiny? Táto mamička priviedla na svet 12 detí za 12 rokov!

Ľudia majú, čo sa zakladania rodiny týka, úplne odlišné predstavy, či už hovoríme napríklad o veku, v ktorom si túžia založiť rodinu, alebo aj o počte vytúžených ratolestí. Na jednej strane máme tých, ktorí so zakladaním rodiny rozhodne nečakajú a povedzme vo svojej štyridsiatke už majú dospelé deti. Iní si zase počkajú a rodiny zakladajú napríklad po škole, vybudovaní kariéry, precestovaní sveta a podobne. 

Jedni túžia po menšej rodine a jednom či dvoch deťoch, snom iných je zase veľké rodina s väčším počtom ratolestí. Samozrejme, nie všetko sa vždy dá naplánovať a neraz sa musíme vysporiadať s tým, čo nám nadelil osud. Sen o jednom či dvoch drobcoch sa pokojne môže zmeniť na realitu so šťastnou početnou rodinou. 

O dvanástich potomkoch rozhodne nesnívala ani Američanka Courtney Rogers z Nového Mexika, ktorej sa to ale s jej manželom Chrisom podarilo za menej ako 12 rokov. 

Každý rok nový prírastok do rodiny?

Courtney (38) a Chris (35) Rogersovci sa dnes tešia z dvanástich potomkov – šiestich chlapcov a šiestich dievčatiek. Prvorodený syn Clint sa narodil v roku 2010 po tom, čo Courtney spontánne potratila. Odvtedy im takmer každoročne pribudol prírastok do rodiny. Po Clintovi nasledovali synovia Clay a Cade a dcéra Callie, potom syn Cash a dvojičky Colt a Case. Po nich v rodine privítali päť dcérok – Calenu, Caydie, Coralee, Caris a Cambriu. 

Áno, ako ste si mohli všimnúť, rodičia sa rozhodli zladiť mená detí s tými svojimi, a to pomocou začiatočného písmenka. Rozostup medzi dvomi pôrodmi Courtney bol najviac 20 mesiacov. Podľa jej slov pritom o toľkých detičkách spočiatku vôbec neuvažovala a neskôr s manželom uvažovali o tom, že skončia pri čísle desať. Avšak, ani to, zjavne, nešlo úplne podľa plánu. 

Mamička svoj neobyčajný život a zážitky svojej veľkej šťastnej rodiny zdieľa aj na Instagrame a blogu Little House in the High Desert.

Pozri aj: Šéfkuchár Jamie Oliver sa druhýkrát oženil. Pozri na nádherne fotky zo svadby!

Courtney Rogers

Zdroj: instagram.com/littlehouseinthehighdesert

Courtney zvláda nielen výchovu svojich 12 ratolestí

Priviesť na svet dvanásť detičiek však nie je jedinou superschopnosťou tejto mamičky. Courtney momentálne svojim ratolestiam zabezpečuje aj domácu výučbu. Menším deťom pomáha so všetkými školskými povinnosťami, u tých starších rodina uplatňuje aj on-line výuku. 

Okrem toho sa celá rodina venuje farmárčeniu. Obývajú malú farmu, kde sa starajú o viac než 150 zvierat a pestujú vlastnú zeleninu. Aby toho v rodine Rogersovcov nebolo málo, neustále pracujú aj na úpravách domu, ktorý chcú prispôsobiť svojej veľkej rodine. 

Čo na veľké rodiny hovoríte vy? Viete si predstaviť vychovávať viac než desať detí, povedzme i na takejto sebestačnej farme?

rodina Courtney

Zdroj: instagram.com/littlehouseinthehighdesert

deti Courtney

Zdroj: instagram.com/littlehouseinthehighdesert

dcéry Courtney

Zdroj: instagram.com/littlehouseinthehighdesert

littlehouseinthehighdesert

Zdroj: instagram.com/littlehouseinthehighdesert

rodina z Ameriky

Zdroj: instagram.com/littlehouseinthehighdesert

Little house in the high decert

Zdroj: instagram.com/littlehouseinthehighdesert

veľká americká rodina

Zdroj: instagram.com/littlehouseinthehighdesert

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE