Očakávané vyvrcholenie fantasy bestselleru Zmija a krídla noci.

V prvom diele Zmija a krídla noci sme sa zoznámili s Orayou, dcérou upírskeho Kráľa temnoty, a Raihnom, upírom, ktorý skrýva nejedno tajomstvo. Vo vražednom turnaji Kejari, na ktorom sa obaja zúčastnili zo svojich tajných dôvodov, uzavrú medzi sebou spojenectvo, aby prežili.

Ani jeden z nich však netušil, že to prerastie v niečo viac a čo to bude pre oboch nakoniec znamenať. Ich prekvitajúca príťažlivosť by mohla byť v kráľovstve, kde nič nie je smrteľnejšie ako láska, jej pádom. V boji na život a na smrť je srdce najzraniteľnejšie – víťaz však môže byť len jeden.

Pozri aj: Temné romantické fantasy, ktoré chcete čítať

Po turnaji Kejari je Oraya presvedčená, že už nemôže nikomu veriť. Dvaja najbližší muži v jej živote jej od začiatku klamali a ona si je istá, že už nič nebude ako predtým. Po Raihnovej zrade mu odmieta veriť, ale nepopierateľná chémia medzi nimi sa ťažko ignoruje. Intrigy upírskeho dvora sa stupňujú a ak chcú Oraya a Raihn prežiť, musia opäť uzavrieť tajné spojenectvo

Pre Orayu je to jediná možnosť, ako získať späť, čo jej bolo ukradnuté, a zároveň sa pomstiť mužovi, ktorý ju zradil. Tajomstvá z jej minulosti však pomaly vyplávajú na povrch a Oraya zisťuje, že uchopenie vlastnej moci nebude také jednoduché. Aby to však mohla urobiť, bude musieť využiť starodávnu ničivú silu, pevne prepojenú s najväčšími tajomstvami jej otca, a pomoc od bohýň. Ostáva tak stáť pred rozhodnutím, ktoré môže byť jej pádom.

Prekliaty kráľ a krvavá koruna

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Raihnove oči sa vzdialili veľmi ďaleko – ušli niekam do minulosti, o ktorej som už z jeho výrazu tváre vedela, že ho to veľmi bolelo.

Ničoho sa neboja viac ako lásky,“ zamrmlal. „Celý život ich učili, že každé skutočné spojenie je pre nich len nebezpečenstvo.“

To je smiešne.“

Prečo?“

Pretože som sa zasekla pri myšlienke, že sa ma Vincent bál. Tá myšlienka bola v rozpore so všetkým, čo som kedy poznala. Ústa sa mu skrútili do ironického úškrnu. „Láska je desivá,“ zamrmlal. „Myslím, že je to pravda bez ohľadu na to, kým si.“

Pozri aj:  Recept na domáce cesnakovo-syrové slimáky

Zmija a krídla noci Prekliaty kráľ a krvavá koruna

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Prekliaty kráľ a krvavá koruna je vyvrcholením osudu Raihna a Oraye a zakončením príbehu Zmija a krídla noci. Séria Koruny Nyaxie je ideálna pre fanúšikov upírov, intríg, vražedného turnaja, enemies to lovers a spaľujúcej vášne.

Vo vydavateľstve Motýľ vyjde už na jeseň 2024 ďalší samostatný fantasy príbeh z pera autorky Carissy Broadbent, ktorý sa taktiež odohráva vo svete série Koruny Nyaxie.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE