Dlhý čierny kabát - trend, ktorý by nemal chýbať ani v tvojom šatníku

I záver tohto roka sa nesie v módnom duchu. Pohľady všetkých módnych nadšencov, nákupných maniačok, ale i žien a mužom túžiacich po nových trendoch sa presunuli na prehliadkové móla a výklady obchodov s oblečením. Kolekcie na jeseň a zimu 2023/2024 sú znova veľmi pestré a určite si každý vyberie to, čo definuje jeho alebo jej osobný štýl.

Existuje však niekoľko kusov oblečenia, ktoré svojmu nositeľovi okamžite dodajú extra dávku šmrncu a sofitiskovanosti. A práve takýmto je aj dlhý čierny kabát. Tento módny kúsok si získal kultový status medzi mladými ženami, ale i dámami, a dokonca i medzi mužmi, ktorí chcú vyzerať trendy, elegantne a nadčasovo. 

Aké čierne dámske kabáty by nemali chýbať vo vašej jesennej a zimnej výbave? Ako vybrať ten správny dlhý kabát v čiernej farbe?

Neprehliadni: Červená je farbou jesene a tieto kúsky nemôžu chýbať ani v tvojom šatníku!

Dlhý čierny kabát - hit sezóny

Počasie nám pomaly, ale isto začína naznačovať, že by sme mali svoj šatník obohatiť o teplejšie oblečenie. Pleteteniny v podobe svetrových šiat, maxi šálov, čiapok, nadrozmerný blejzer či čižmy pod kolená sú jesennými vychytávkami, ktoré vás nielen zahrejú, ale i krásne vyšperkujú váš vzhľad počas upršaných a chladných dní.

Kľúčovým prvkom, ktorý by ste si mali zaobstarať aj vy je kvalitný dlhý dámsky kabát v čiernej farbe. Do tohto módneho kúska určite investujte, pretože sa do ňho zamilujete až po uši! Budete ho nosiť počas depresívnych jesenných dní, v studenom zimnom počasí, ale aj na jar. 

Vlnený dlhý kabát v magickej čiernej, čierny dlhý prešívaný kabát, dlhý čierny kabát s opaskom, bavlnený dlhý čierny kabát, dlhý tenký kabát v čiernej či prechodný kabát, keď vykukne slnko, módny dlhý dámsky kabát, čierny prešívaný kabát, čierny metalický prešívaný kabát, teplý dlhý páperový kabát, čierny jednoradový kabát, dlhý kožený kabát v elegantnej čiernej farbe, prešívaný páperový kabát, zateplený zimný kabát, zimný dvojradový kabát, univerzálny kabát, kabáty s kapucňou, kabáty rôznych luxusných značiek - a takto by sme mohli pokračovať do nekonečna. Výber dámskych dlhých kabátov v čiernej farbe je skutočne široký.

Na svoje si prídu aj páni, ktorý môžu staviť na čierny pánsky zimný kabát, čierny vlnený kabát či ďalšie praktické dlhé kabáty, ktoré sa hodia do práce, na stretnutie či na rôzne oficiálne udalosti.

Ako si zvoliť dlhý čierny kabát? Podľa čoho vyberať?

Hľadáte dlhý kabát, ktorý by bol univerzálny, praktický a zároveň veľmi štýlový? Kvalitným čiernym kabátom nikdy nič nepokazíte. Rovnako ako malé čierne šaty, aj čierne kabáty sú jednoducho nenahraditeľným základom šatníka. Vyberte si taký, ktorý vám dobre sadne a už ho nebudete chcieť vyzliecť. Ako vybrať čierny kabát?

Čierny pánsky zimný kabát či čierny dámsky kabát nie je ani náhodou nudný. Existuje totiž mnoho druhov a štýlov. Strihy kabátov, materiál a farba, kapucňa, zapínanie, dĺžka či prevedenie - výber záleží len na vás a na tom, čo preferujete.

Trik na nájdenie dokonalého čierneho kabátu je otestovať niekoľko štýlov predtým, ako sa rozhodnete. Neváhajte vyskúšať aj rôzne veľkosti. Niekedy môže väčší alebo oversized pánsky kabát či páperový dámsky kabát vyzerať lichotivejšie na vašej postave ako priliehavý model. 

Elegantný vlnený kabát

Kabáty s dlhou líniou z vlnených materiálov zaručujú extra teplo bez toho, aby vám ubrali na štýle. Kvalitne ušitý čierny zimný kabát dokáže pozdvihnúť aj ten najjednoduchší outfit.

Neprehliadnuteľný čierny trenčkot

Jesenné trenčkoty v čiernej farbe alebo v koži, či už ide o tradičný štýl s chlopňami alebo s opaskovým prevedením, sú jednoducho osvedčeným kúskom vrchného oblečenia. Považujte ich za medzisezónny základ šatníka.

Pozri aj: Čierne topánky na jeseň – 4 štýly na rôzne príležitosti

Kabát

Zdroj: PINTEREST/asos.com

Čierny prešívaný kabát

Prešívané kabáty sú podľa odborníkov v oblasti módy nevyhnutnou jesennou kúpou. Spojte mäkkosť týchto kabátov s elegantnými čižmami alebo stavte na pohodlný outfit v podobe teplého svetra, širokých nohavíc a tenisiek.

Zimný dvojradový kabát v klasickej čiernej farbe

Krátky zimný kabát, hnedý kabát, jesenný kabát z minulej sezóny, dlhý bordový kabát či jarný kabát nechajte doma v skrini a vyberte sa do ulíc v šmrncovnom dvojradovom kabáte čiernej farby. Prehoďte si ho cez priliehavé šaty, obujte si kožené čižmy a svoj vzhľad doplňte clutch kabelkou. Či už sa chystáte do kancelárie alebo na rande, budete jednoducho neodolateľná.

Čierny pánsky dlhý kabát

Čierny pánsky zimný kabát či exkluzívne dlhé kabáty pre pánov s kvalitným strihom dokážu podčiarknúť šarm každého muža. I páni by sa mali poobzerať po čiernych kabátoch a oživiť svoj šatník. Kabáty môžu nosiť na elegantný spôsob, ale takisto tieto módne kúsky sú vhodné aj pre tých, ktorí obľubujú ležérny či športový štýl.

INŠPIRUJTE SA: Exkluzívne dlhé dámske kabáty v elegantnej čiernej farbe

Módny dlhý dámsky kabát v neutrálnej čiernej farbe

Kabát

Zdroj: PINTEREST/brunetteshavemorefun.ca

Čierny módny dlhý dámsky kabát vhodný na každú príležitosť

Kabát

Zdroj: PINTEREST/emmajhill.com

Dlhý kožený kabát

Kabát

Zdroj: PINTEREST/sassydaily.com

Zimný dlhý kabát v čiernej farbe

Kabát

Zdroj: PINTEREST/popsugar.com

Dlhý čierny kabát s opaskom

Kabát

Zdroj: PINTEREST/collagevintage.com

Dámsky čierny kabát na chladné dni

Kabát

Zdroj: PINTEREST/elle.com

Čierny zimný kabát, ktorý je štýlový aj praktický zároveň

Kabát

Zdroj: PINTEREST/bloglovin.com

Čierny pánsky dlhý kabát

Kabát

Zdroj: PINTEREST/gq.com

Dlhý zimný dámsky kabát

Kabát

Zdroj: PINTEREST/bloglovin.com

Čierny kabát Zara

Kabát

Zdroj: PINTEREST/zara.com

Vystužený kabát s dlhým pásom

Kabát

Zdroj: PINTEREST/styledumonde.com

Huňatý dlhý zimný kabát

Kabát

Zdroj: PINTEREST/woahstyle.com

Dlhý kvalitný kabát v čiernej farbe

Kabát

Zdroj: PINTEREST/woahstyle.com

Zdroj foto:

úvodná koláž: PINTEREST/dailymail.co.uk, PINTEREST/bloglovin.com, PINTEREST/madamefigaro.jp
 

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE