Letné trendy s F&F: Rozlúčka s horúcimi dňami

Leto sa pomaly blíži ku koncu, no s F&F si ho aj napriek tomu stále môžete vychutnať naplno a štýlovo!

 

Výpredaje sú v plnom prúde, a tak máte šancu uchmatnúť si posledné kúsky aktuálnej kolekcie F&F. Kvety, námornícke prúžky a žiarivé farby hrajú tento rok v F&F hlavnú úlohu. Pre uľahčenie vášho výberu sme si niektoré z kúskov vyskúšali na vlastnej koži.

 

Buďte oslnivé aj v auguste! Letné trendy od F&F so sebou priniesli nielen hravé potlače, ale aj príjemné materiály a trendy vzory. Každý kúsok oblečenia nesie so sebou nádych hravosti, pestrosti a doslova kričia letnou radosťou. Ktorý z outfitov by ste privítali vo svojom šatníku?

 

Odporúčame: Festivalový manuál: 5 tipov, ako zažiariť

letný účes

Zdroj: Shutterstock®

Farebné očné linky a plážové vlny idú tento rok ruka v ruke

Vizážistka Katarína Kondákorová zvolila pre letné fotenie s F&F výrazné očné linky v modrej farbe. Práve tie ovládli tohtoročné leto. Každý outfit bol vďaka farebným linkám svieži, rozžiarený a spolu s plážovými vlnami od hairstylistu Patrika Kišeľu vytvorili dokonalý tím. Plavky z letnej kolekcie F&F boli s týmto lookom priam neprehliadnuteľné a spolu s romantickými krajkovými "kraťaskami" priťahovali všetky pohľady.

 

Odporúčame: Vyprážaná cuketa v trojobale - klasika, ktorá nikdy nesklame

letné líčenie

Zdroj: Shutterstock®

lenta móda f&f

Zdroj: Shutterstock®

Pohodlné kraťasky môžete nosiť nielen k plavkám, ale, samozrejme, aj k jemným blúzkam či topom z ľahkých materiálov, ktoré vám zabezpečia príjemný pocit počas horúcich dní a premenia vás na romantickú vílu. My sme sa do týchto čipkovaných F&F šortiek s vyšším pásom jednoducho zamilovali!

 

Odporúčame: S F&F vám zima nebude

trendy plavky

Zdroj: Shutterstock®

Ideálne na večerné posedenie pri dobrom vínku

V F&F vedia, že nevyhnutnou súčasťou šatníka každej ženy by mali byť výrazné šaty. Ľahučké a šik šaty v červenom odtieni a elegantné marhuľové šaty nás ohúrili svojimi rafinovanými a ležérnymi strihmi, príjemným detajlom a výraznou farbou, ktorá oslní nejedného muža.

 

Jemný opasok na červených šatách od F&F zvýrazňuje ženské krivky, ktoré môžete jemne pozdvihnúť aj rozopnutím jedného, či dvoch gombíkov vo výstrihu. Stavte na "Femme fatale" červené šaty, doplňte ich štýlovými doplnkami a hriešne vysokými lodičkami a budete kráľovnou promenád!

 

Čipkované šaty v marhuľovej farbe premenia každú ženu na elegantnú dámu. Stačí k nim zvoliť vhodnú kabelku, šperky a lodičky a váš partner z vás nebude vedieť spustiť oči.

 

V F&F opäť mysleli vo svojej letnej kolekcii na všetky ženy, a tak si v nej nájdete rôzne dĺžky a strihy prispôsobené na každú postavu.

 

Odporúčame: S F&F môžete aj vy zažiariť na večernej party

letné šaty

Zdroj: Shutterstock®

červené šaty F&F

Zdroj: Shutterstock®

čipkované šaty

Zdroj: Shutterstock®

Letná business móda

Neviete, ako sa obliecť do práce? F&F myslí aj na tento večný problém nejednej z nás. Ľahké blúzky s decentnými vzormi či odvážnejšie farby a pohodlné saká nájdete aj tento rok v ich letnej kolekcii.

 

Nám sa do rúk dostala jemná blúzka ozvláštnená malými čiernami bodkami a romantickými volánikmi. Doplnili sme ju výraznými tehlovými nohavicami kratšej dĺžky z letnej kolekcie F&F. Spolu vytvorili krásnu kombináciu, v ktorej určite zdvihnete náladu svojim kolegom a možno aj samotnému šéfovi. :) 

 

Odporúčame: V tmavých tónoch s F&F

letné nohavice

Zdroj: Shutterstock®

letné doplnky

Zdroj: Shutterstock®

letná blúzka F&F

Zdroj: Shutterstock®

FOTOGALÉRIA:

9 komentárov
Soňa Kelemenová

Soňa Kelemenová

16.08.2017 07:28

ja sa ešte nechcem rozlúčiť z horúcimi dňami..... nech je ešte teplo...... a septembri aspoň ešte babie leto........ ale realita je taká že po lete príde jeseň a chladné dni..... v obchodných domoch už pomaly končia letné výpredaje.... a na pultoch sa začalo objavovať oblečenie na chladnejšie ale ešte veľmi príjemné večery.....urobme si radosť, potešme sa nejakým pekným kúskom oblečenia..

Vaše meno:

Soňa Krátka

Soňa Krátka

16.08.2017 07:51

výpredaje sú celkom fajn, páčia sa mi aj tieto modely, užívajme si ešte leto pokiaľ sa dá... vždy sa v obchodoch hnevám, že už napríklad v októbri robia vianočnú výzdobu, mám pocit, že si dosť nevychutnávame prítomnosť, ja viem obchod je obchod...

Vaše meno:

benynka

benynka

16.08.2017 10:27

na letný výpredaj je už neskoro, už ozaj tam ostanú len veľmi veľké alebo veľmi malé čísla...ale zase možno niekto potrebuje práve také

Vaše meno:

Monika Č

Monika Č

16.08.2017 12:49

Ve+d e3te nie je koniec leta :/

Vaše meno:

Milka Damašková

Milka Damašková

16.08.2017 14:11

Celkom sa aj teším, že za pekným letom príde pekná jeseň, každé ročné obdobie má čosi do seba... Mňa horúčavy dosť ničia, takže sa aj celkom teším že bude o kúsok chladnejšie :) Čo sa týka vybraných modelov v článku- je to zásah do čierneho, všetky sú super:)

Vaše meno:

Vlasta Francisti

Vlasta Francisti

17.08.2017 01:07

Inak vsetky kombinacie su super ale predsa keby som mala vyberat urcite tie cervene saty su top

Vaše meno:

Pavlína Vaksmundská

Pavlína Vaksmundská

17.08.2017 15:17

Krásne sú tie modré očné linky.. Akurát včera som si skúšala v Tescu tie biele čipkované šortky, sú veľmi pekné ;-)

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

17.08.2017 18:29

na záhrade je už jeseň, ale teploty sú stále tropické

Vaše meno:

Zuzana Úradníková

Zuzana Úradníková

17.08.2017 20:55

Zbožňujem f&f kúsky krasne a za dobru cenu :)

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE