Privolávanie slnka a jarného počasia: Zdokonaľ svoj jarný outfit 2021

Jar nám oficiálne začala, a tak sa už nesmierne tešíme, kedy zo šatníka vytiahneme všetky jarné kúsky. Síce žijeme v dobe, kedy je skôr sviatkom sa krásne obliecť a nahodiť, ale aj napriek tomu si môžeme tieto dni užívať plnými dúškami. Poďme si však spolu trošku zlepšiť tieto dni a pripomenúť, že za oknami začína všetko ožívať. Aj keď sa nahodíte do jarného outfitu len preto, že idete do obchodu alebo kvôli online porade, určite vám to zlepší náladu.

Aby sme si rozžiarili deň, tak sme tentokrát hľadali inšpiráciu na jarný outfit, ktorý sa do tohto počasia zaručene hodí. V jarnom období by žiadnej žene nemal chýbať v šatníku pohodlný jarný trench coat. Ten ladí s džínsami, ale aj so sukňou či dokonca aj so šatami. Okrem toho si v tomto období prídu na svoje aj milovníčky džínsovej bundy, ktorá sa už stala akýmsi synonymom jarného šatníka. Dokonca môžete voliť aj také, ktoré majú vo vnútri teplú vložku, preto vás chladnejšie rána určite nezaskočia. A čo patrí do jarného šatníka? Jednoznačne sukňa a topánky na podpätku.

outfit na jarné obdobie

Zdroj: Shutterstock®

Jarné dní v jarnom outfite

Sukňa je krásnym ženským kúskom, ktorý nechá vyniknúť ženské krivky. Aj keď sa to možno nezdá, ale sukňa skombinovaná s topánkami na podpätku a možno ešte teplejším svetrom dodáva každej žene siluetu. Samozrejme, všetko závisí aj od toho, po akej sukni (v akom strihu) siahnete. Ak chcete skryť plnšie boky a stehná, tak voľte Á-čkovú sukňu. Ak chcete upozorniť na svoje boky a zadok, tak voľte sukňu na telo. Úzke mini sukne vyniknú najlepšie na dámach s dlhými a štíhlymi nohami.

Rovný strih (puzdrová sukňa) s prestrihom vpredu vyzerá najlepšie na postave v tvare presýpacích hodín s vyššie položenými bokmi. No dovoliť si ju môžu aj obdĺžnikové postavy s peknými nohami. Mäkko padavé (godetové) sukne sú vhodné pre väčšinu postáv. Sú to sukne, ktoré dokážu ukryť širšie stehná, no stále pôsobia žensky.

Riasené alebo skladané sukne (predovšetkým v páse) dokážu pridať bokom na objeme, preto sú vhodné hlavne pre tie dámy, ktoré nemajú krásne žensky tvarované boky.

9 komentárov
Katarína Konečná

Katarína Konečná

25.03.2021 15:37

krásne farby

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

25.03.2021 17:59

pekné farby, pekné modely, len ich nieto kam nosiť

Vaše meno:

Mária Reibergerová

Mária Reibergerová

25.03.2021 21:17

super ak ich budeme mať kam nosiť

Vaše meno:

Zuzana Václaviková

Zuzana Václaviková

25.03.2021 22:01

Človek by si aj ten šatník rád oživil, len, ako píšu ženy, nieto momentálne využitia. Verme, že máj si užijeme na voľnejšej vlne.

Vaše meno:

Marta Hollá

Marta Hollá

28.03.2021 13:39

super kombinácia farieb, také mám rada.

Vaše meno:

Ľudka Uličná

Ľudka Uličná

05.04.2021 22:48

pekné farby

Vaše meno:

Darina Čierna

Darina Čierna

27.04.2021 14:18

ten trenčkot je pekný, možno výraznejšiu farbu a dala by som si povedať.

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

28.04.2021 22:34

Všetko je tip top

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

28.06.2021 13:34

Peknučké všetko

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE