TEST: Nivea Q10 Spevňujúci denný a nočný krém a expertné duálne sérum proti vráskam

Nivea Q10

Nivea, obľúbená značka v starostlivosti o pleť, aj tento rok priniesla na trh niekoľko nových produktov, ktoré sľubujú účinnú hydratáciu a ochranu pleti. V našom teste sa zameriame na tri novinky, ktoré majú za cieľ zlepšiť každodennú starostlivosť o vašu pokožku a priniesť viditeľné výsledky.

Pozrieme sa bližšie na denný a nočný krém, ktoré sú navrhnuté tak, aby pokožku chránili počas dňa a zároveň ju regenerovali počas noci. Oba produkty sľubujú jemnú hydratáciu a podporu prirodzenej bariéry pleti, pričom sú vhodné pre všetky typy pleti.

Tretím produktom, ktorý nás v redakcii mimoriadne zaujal, je unikátne pleťové sérum s inovatívnou zložkou, ktorá chráni pleť pred negatívnymi účinkami cukru. Tento produkt sľubuje ochranu pred starnutím a poškodením pokožky spôsobeným nadmerným príjmom cukru, čo je veľmi aktuálna téma v oblasti starostlivosti o pleť. Poďme sa teda pozrieť na to, ako tieto produkty obstáli v našom teste!

Odporúčame: Pigmentové škvrny po lete? Žiadny problém!

Nivea denný krém
Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Nikol Turková

Spevňujúci denný krém proti vráskam Q10 POWER

Spevňujúci denný krém proti vráskam Q10 POWER je určený pre všetky typy pleti. Vďaka zloženiu s koenzýmom Q10, kreatínom a kyselinou hyalurónovou dokáže pleť intenzívne hydratovať a zároveň napomáha stimulovať produkciu kolagénu a elastínu. Krém napomáha uzamykať v pleti vlhkosť. Obsahuje ochranný faktor 15. 

MOJE HODNOTENIE: Pleťové krémy značky Nivea mám ja osobne vo veľkej obľube. Už som skúšala viaceré, napríklad aj tie z radu Nivea Hydra Skin Effect, ktoré boli skrátka úžasné. Na testovanie nových krémov z radu Nivea Q10 Power som sa preto tešila a musím povedať, že vôbec nesklamali. 

Denný krém nemá na prvý pohľad úplne ľahkú textúru, ktorá je pre denné krémy charakteristickejšia. Má krémovo-gélovú textúru, ktorá sa ľahko kĺže po pleti a hoci, ako som napísala, nie je textúra úplne najľahšia, do pleti sa okamžite vpíja. Ani moja v T-zóne sa mastiaca pleť nemala s týmto krémom žiaden problém. 

Oceňujem, že krém obsahuje nielen koenzým Q10, ale aj hydratačnú kyselinu hyalurónovú a dokonca aj SPF 15. Je skvelé, keď má denný krém aspoň nižšiu ochranu proti slniečku. Aplikácia make-upu po vstrebaní krému je bezproblémová. Krém pleť dobre hydratuje počas dňa, nezaznamenala som žiadne pocity suchosti alebo pnutia. 

Odporúčame: Ikonická vôňa NIVEA Creme je teraz dostupná aj ako toaletná voda

nočný krém Nivea
Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Nikol Turková

Spevňujúci nočný krém proti vráskam Q10 POWER

Spevňujúci nočný krém proti vráskam Q10 POWER je anti-aging krém vhodný pre všetky typy pleti. Rovnako v jeho zložení nájdeme koenzým Q10, kreatín, kyselinu haylurónovú. Viditeľne spevňuje a vyhladzuje pleť už po 1 týždni používania. Napomáha vyrovnávať nerovnosti pleti. 

Nivea krémy
Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Nikol Turková

MOJE HODNOTENIE: Nový nočný krém z radu Q10 nijak nezaostáva za novým denným krémom. Tento krémik má hutnejšiu konzistenciu ako denný krém, čo je pre nočné krémy úplne bežné. Aj napriek tomu sa po pleti ľahko kĺže a dobre sa vstrebáva. Pleťový krém má veľmi dobré hydratačné vlastnosti. Napríklad aj po intenzívnejšom čistení a exfoliácii pleti pokožku tváre krásne upokojí a poskytne potrebnú hydratáciu. Žiadne pnutie či suchosť.

Páči sa mi efekt na pleti ráno po prebudení. Pleť bola vždy ráno hebká, napnutá, s peknou a zdravou farbou. Tento nočný krém tvorí za mňa výbornú dvojku s predchádzajúcim denným krémom a ja mu nemám čo vytknúť. 

Odporúčame: Ako si vybrať najvhodnejšiu anti-ageing starostlivosť pre vašu pleť?

pleťové sérum
Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Nikol Turková

Expertné duálne sérum proti vráskam Q10

A to najlepšie na koniec?! Možno aj áno! Hlavnou hviezdou na tlačovej konferencii Nivea, ktorej sme sa zúčastnili v Prahe pred letom, bolo jednoznačne Expertné duálne sérum proti vráskam Q10. Toto pleťové sérum obsahuje patentovanú technológiu GLYCOSTOP®, ktorá blokuje glykáciu – proces poškodzovania kolagénových a elastínových vlákien, ktorý je spôsobený cukrom v našej strave.

Sérum tiež obsahuje koenzým Q10 vo vysokej koncentrácii. Sérum je vhodné na denné použitie, sedí všetkým typom pleti. Rýchlo sa vstrebáva, má nelepivé zloženie a je vhodné aj pod make-up. Má anti-age účinok, taktiež regeneračný, vychladzujúci a spevňujúci. 

MOJE HODNOTENIE: Rovno môžem napísať., že toto je skvelý produkt! Nové pleťové sérum od Nivey som si úplne zamilovala. Vypoužívala som ho do poslednej kvapky a teším sa na ďalšiu fľaštičku. Čo sa konzistencie týka, ide o ľahké mliečko, ktoré sa do pleti krásne rýchlo vstrebe. S následne naneseným krémom a aj make-upom funguje perfektne. Hoci preferujem séra s úplne tekutou až vodovou konzistenciou, prípadne gélovitou, na toto ľahké mliečko som si bez problémov zvykla.

A výsledky? Tak tie rovnako prekvapili. Zmeny na pleti boli vidieť už po krátkej chvíľke pravidelného používania. Pleť sa krásne vypla, čo bolo vidieť hlavne v oblasti čela. Na čele sa mi začínajú hlavne nad obočím objavovať už jemné linky, ktoré sérum pomohlo nádherne vyhladiť. Pleť bola v priebehu používania vždy hebká a pružná. Mojej normálnej až zmiešanej pleti toto sérum maximálne sadlo a ja mu dávam 10 bodov z 10!

sérum na tvár
redakcia KAMzaKRASOU.sk - Nikol Turková

ZHRNUTIE

Ako som spomenula, ja osobne mám Nivea produkty veľmi rada, či už ide o pleťové produkty, alebo aj telové. Sú to zväčša produkty, ktoré majú veľmi pekné výsledky a sú za veľmi prijateľnú cenu. Nové denné krémy Q10 POWER spĺňajú to, čo sľubujú. Sú to skrátka dobré pleťové krémy, ktoré pleť pomáhajú chrániť, dobre ju hydratujú. A čo viac pleť potrebuje?

Nové sérum s technológiou GLYCOSTOP® je za mňa hotová bomba. Nivea má viacero skvelých pleťových sér, ale toto je za mňa doposiaľ úplne najlepšie. Výsledky sa dostavujú už za krátky čas po pravidelnom používaní. Moja pleť bola počas používania vo viditeľne lepšom stave a ja som si jej stav náramne užívala. Vrhám sa na ďalšie balenie! Ak hľadáte dobré pleťové sérum, môžem túto novinku len a len odporučiť.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE