Zlatý klas tvorí súčasť našich domácností už celé generácie a pri príprave krémových dezertov je takmer nenahraditeľný. Ak vám však doteraz chýbala chuť a vôňa pravej vanilky, máme pre vás dobrú správu. Zlatý klas prichádza s prémiovou verziou a poteší aj tých najnáročnejších. Obsahuje totiž vanilkový struk a extrakt z vanilky Bourbon z ostrova Madagaskar. Vyskúšajte novú receptúru osvedčenej klasiky a doprajte výnimočnú chuť svojim dezertom.
Tradícia z Bolerázu pri Trnave
Prezývajú ho slovenské zlato v kuchyni. Keď sa povie Zlatý klas, takmer každý si predstaví nezabudnuteľný symbol kukuričného klasu v zlatej farbe na obale. Vďaka svojej dlhoročnej tradícii výroby doslova zľudovel a stal sa nenahraditeľným členom mnohých slovenských domácností. Tak ako na začiatku, aj dnes putuje k svojim spokojným zákazníkom z výrobne v Boleráze pri Trnave. Aj preto môže o sebe hrdo prehlásiť, že píše históriu Dr.Oetker na Slovensku.
Odporúčame tiež: Restované kura s rezancami a s brokolicou
Nový rozmer chuti
Tak, ako sa mení doba, menia sa aj naše chute a stávajú sa náročnejšími. Rozmaznajte tie svoje niečím špeciálnym, vyrobeným z tých najkvalitnejších ingrediencií. Premium Zlatý klas s prírodnou vanilkou si jednoducho zamilujete, a to vďaka obsahu vanilkového struku a extraktu z vanilky Bourbon priamo z Madagaskaru.
Všestranné použitie
Inšpirujte sa prémiovou chuťou Zlatého klasu a čarujte v kuchyni. Či už chystáte poctivý krémeš podľa rodinnej receptúry alebo štýlový moderný dezert z časopisu, Premium Zlatý klas s prírodnou vanilkou je to pravé pre váš recept. Jeho lahodná vanilková chuť i vôňa si vás okamžite získa, rovnako ako jednoduchá príprava a osvedčená kvalita, ktorá vám navyše zaručí dokonalý výsledok.
Odporúčaná maloobchodná cena Premium Zlatý klas s prírodnou vanilkou (40g): 0,49€ - 0,55€.
Odporúčame tiež: Kuchárska kniha Pečieme s láskou - Sladké pohostenie (recenzia)
8 komentárov
Blažena Sádovská
03.01.2017 11:53Zlatý klas mám vždy v zásobe, lebo je nepostrádateľný pri mojom pečení:))
Ján
23.12.2016 00:33lepšie ako puding
Ján
23.12.2016 00:33výborné z toho spraviť puding
Ján
23.12.2016 00:33používame
Mia Lock
21.12.2016 13:02U nás je už roky neodmysliteľným pomocníkom :)
Mária Chromíková
09.12.2016 19:08U nás nemôže chýbať,rada ho používam.
Erika Špacírová
08.11.2016 10:44super :)
Martina Zahoranová
25.10.2016 09:31zlatý klas je klasika ktorá mi doma nikdy nechýba :-)