Neodolateľne chutné, lákavo chrumkavé a hlavne ľahké - nové ryžové chlebíčky Freestyle kôpor a smotana. Nechajte sa preniesť do detských časov a zaspomínajte si s obľúbenou chuťou kôpru a smotany.
Vďaka ich tvaru sa tenké chlebíčky dajú chrumkať ako chipsy, ale hodia sa aj ako rýchle občerstvenie s najrôznejšími prílohami alebo pomazánkami. Inšpirujte sa našimi chutnými receptami.
Nové Freestyle kôpor a smotana od Racio neobsahujú lepok a sú zložené zo 100 % prírodných zložiek. Vďaka praktickému baleniu ich môžete bezstarostne chrumkať a užívať si oddych a pokoj doma pod dekou alebo si ich pribaľte so sebou na výlet. Zároveň môžete pomocou ryžových chlebíčkov Freestyle kôpor a smotana pripraviť chutné jednohubky na párty, oslavu alebo pre nečakanú návštevu.
Priemerná predajná cena: od 0,39 EUR/ balenie 25 g
Chuťovky s ružičkami zo sušenej šunky
Potrebujeme:
- tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
- sušenú šunku
- krémový syr (cream cheese) alebo smotanovú nátierku
- jarnú cibuľku
Postup:
Na plátok šunky natrieme vrstvu krémového syra, posypeme nakrájanou cibuľkou a zrolujeme do peknej ružičky, ktorú umiestnime na tenký ryžový chlebíček Freestyle kôpor a smotana.
Jednohubky s kozím syrom, hruškou a medom
Potrebujeme:
- tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
- krémový kozí syr
- zrelú hrušku
- med
Postup:
Na každý chlebíček Freestyle kôpor a smotana natrieme lyžičku kozieho syra, poukladáme tenké plátky hrušky a všetko to pokvapkáme trochou medu na zvýraznenie chuti. Mňam!
Chrumkavé chlebíčky s paradajkovou salsou
Potrebujeme:
- tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
- paradajku
- jarnú cibuľku
- chilli papričku
- lyžicu paradajkového pretlaku
- zopár lístkov čerstvej bazalky
Postup:
Paradajku nakrájame na malé kocky, pridáme nadrobno nasekanú chilli papričku, jarnú cibuľku a všetko zmiešame aj s lyžicou paradajkového pretlaku. Podávame na tenkých chlebíčkoch Freestyle kôpor a smotana s lístkom čerstvej bazalky.
Zeleninové jednohubky s cesnakovou nátierkou
Potrebujeme:
- tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
- cottage cheese (dá sa použiť aj kyslá smotana)
- 1-2 strúčiky cesnaku
- zeleninu podľa chuti (napr. reďkovky, uhorku či mrkvu)
- ďalšie suroviny na obloženie (ja som použila ementál a ľanové semiačka)
Postup:
Cottage cheese zmiešame s pretlačeným cesnakom, natrieme na Freestyle kôpor a smotana ryžové chlebíčky, pridáme nakrájanú či nastrúhanú zeleninu, syr a posypeme ľanovými semiačkami.
Kôprovo-smotanové sendviče
Potrebujeme:
- tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
- smotanovú nátierku
- čerstvý kôpor
Postup:
Nátierku zmiešame s nasekaným kôprom, v prípadne potreby trošku osolíme a zlepíme ňou tenké ryžové chlebíčky Freestyle kôpor a smotana.