Nové kôprovo-smotanové Freestyle, dobrota ako od babičky

Neodolateľne chutné, lákavo chrumkavé a hlavne ľahké - nové ryžové chlebíčky Freestyle kôpor a smotana. Nechajte sa preniesť do detských časov a zaspomínajte si s obľúbenou chuťou kôpru a smotany.

 

Vďaka ich tvaru sa tenké chlebíčky dajú chrumkať ako chipsy, ale hodia sa aj ako rýchle občerstvenie s najrôznejšími prílohami alebo pomazánkami. Inšpirujte sa našimi chutnými receptami.

 

 

Nové Freestyle kôpor a smotana od Racio neobsahujú lepok a sú zložené zo 100 % prírodných zložiek. Vďaka praktickému baleniu ich môžete bezstarostne chrumkať a užívať si oddych a pokoj doma pod dekou alebo si ich pribaľte so sebou na výlet. Zároveň môžete pomocou ryžových chlebíčkov Freestyle kôpor a smotana pripraviť chutné jednohubky na párty, oslavu alebo pre nečakanú návštevu.

 

Priemerná predajná cena: od 0,39 EUR/ balenie 25 g

FREESTYLE racio

Zdroj: Shutterstock®

  Chuťovky s ružičkami zo sušenej šunky

 

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • sušenú šunku
  • krémový syr (cream cheese) alebo smotanovú nátierku
  • jarnú cibuľku

 

Postup:

Na plátok šunky natrieme vrstvu krémového syra, posypeme nakrájanou cibuľkou a zrolujeme do peknej ružičky, ktorú umiestnime na tenký ryžový chlebíček Freestyle kôpor a smotana.

Chuťovky s ružičkami zo sušenej šunky

Zdroj: Shutterstock®

Chuťovky s ružičkami zo sušenej šunky

Zdroj: Shutterstock®

  Jednohubky s kozím syrom, hruškou a medom

 

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • krémový kozí syr
  • zrelú hrušku
  • med

 

Postup:

Na každý chlebíček Freestyle kôpor a smotana natrieme lyžičku kozieho syra, poukladáme tenké plátky hrušky a všetko to pokvapkáme trochou medu na zvýraznenie chuti. Mňam!

Jednohubky s kozím syrom, hruškou a medom

Zdroj: Shutterstock®

  Chrumkavé chlebíčky s paradajkovou salsou

 

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • paradajku
  • jarnú cibuľku
  • chilli papričku
  • lyžicu paradajkového pretlaku
  • zopár lístkov čerstvej bazalky

 

Postup:

Paradajku nakrájame na malé kocky, pridáme nadrobno nasekanú chilli papričku, jarnú cibuľku a všetko zmiešame aj s lyžicou paradajkového pretlaku. Podávame na tenkých chlebíčkoch Freestyle kôpor a smotana s lístkom čerstvej bazalky. 

Chrumkavé chlebíčky s paradajkovou salsou

Zdroj: Shutterstock®

Chrumkavé chlebíčky s paradajkovou salsou

Zdroj: Shutterstock®

 Zeleninové jednohubky s cesnakovou nátierkou

 

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • cottage cheese (dá sa použiť aj kyslá smotana)
  • 1-2 strúčiky cesnaku
  • zeleninu podľa chuti (napr. reďkovky, uhorku či mrkvu)
  • ďalšie suroviny na obloženie (ja som použila ementál a ľanové semiačka)

 

Postup:

Cottage cheese zmiešame s pretlačeným cesnakom, natrieme na Freestyle kôpor a smotana ryžové chlebíčky, pridáme nakrájanú či nastrúhanú zeleninu, syr a posypeme ľanovými semiačkami. 

Zeleninové jednohubky s cesnakovou nátierkou

Zdroj: Shutterstock®

  Kôprovo-smotanové sendviče

 

Potrebujeme:

  • tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana
  • smotanovú nátierku
  • čerstvý kôpor

 

Postup:

Nátierku zmiešame s nasekaným kôprom, v prípadne potreby trošku osolíme a zlepíme ňou tenké ryžové chlebíčky Freestyle kôpor a smotana.

Kôprovo-smotanové sendviče

Zdroj: Shutterstock®

10 komentárov
Soňa Krátka

Soňa Krátka

31.12.2015 07:17

vedela by som si predstavit

Vaše meno:

Martina Zahoranová

Martina Zahoranová

31.12.2015 09:36

práve bežím do obchodu pre pečivo a určite nezabudnem kúpiť aj Racio chlebíčky, pretože tie chuťovky na nich vyzerajú senzačne a rada ozvláštnim svoj Silvestrovský stôl :-)

Vaše meno:

Jana Fuchsová

Jana Fuchsová

31.12.2015 21:23

wau, určite skúsim, super, dik

Vaše meno:

Dušan Karaman

Dušan Karaman

31.12.2015 21:57

polystyrén s príchuťami!!!!!!!!!!!!!!!!!
prasa je len prasa!!!!!!!!!!!!!!

Vaše meno:

anka  -                fb anka all saga saganová

anka - fb anka all saga saganová

02.01.2016 15:48

super nápad , vyskušam

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

02.01.2016 18:08

Skvelá inšpirácia určite vyskúšam

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

02.01.2016 18:46

vyzerá to lákavo, určite vyskúšam

Vaše meno:

Peter Maňák

Peter Maňák

03.01.2016 01:35

Tak toto môžem, rád vyskúšam :)

Vaše meno:

Erika Špacírová

Erika Špacírová

29.01.2016 08:45

vyzerajú chutne na tých obrázkoch ale kôprové by som asi nezjedla, tie s paradajkami mi chutia

Vaše meno:

Kristína Sekeráková

Kristína Sekeráková

06.11.2021 08:00

Tie sú vážne dobré :-)

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE