Dostupná regenerácia vlasov pre každého. Pantene predstavuje rad Bond Repair

regenerácia vlasov s Pantene

Aj keď ste si mysleli, že ste vyčerpali všetky možnosti regenerácie poškodenia vlasov, ktoré považujete za nezvratné, prichádza zlatá éra regenerácie vlasov v podobe nového radu Pantene Molecular Bond Repair s vyživujúcimi perlami Pro-V - už nehľadajte, pretože ste našli starostlivosť, ktorú si vaše vlasy zaslúžia. 

Obľúbená vlasová značka Pantene na trh uviedla technologicky zdokonalený prémiový rad troch produktov, pre regeneráciu vlasov na molekulárnej úrovni, čím zvrátite všetky viditeľné známky poškodenia a zanecháte vlasy zdravé a plné života. Nové produkty od Pantene si môžete zakúpiť online alebo v predajniach dm drogerie markt po celom Slovensku.

Neprehliadni: Poznáte tajomstvo farieb, ktoré vydržia?

Nový rad Pantene Molecular Bond Repair

Pantene vytvára novú predstavu o tom, ako skutočne vyzerá regeneračná starostlivosť o vlasy. Je to moderné riešenie pre vlasy, ktoré trpia každodenným narovnávaním a stylingom alebo dokonca vážnym poškodením v dôsledku odfarbovania, keratínových úprav a farbenia. Klasické šampóny, kondicionéry a masky, ktoré len dodávajú umelý lesk pre dočasný výsledok, nevedú k spokojnosti. Nový rad Pantene bol dômyselne vyvinutý pre regeneráciu vlasov, ich podporu a posilnenie zvnútra. Produkty pôsobia systematicky spoločne alebo aj len jednotlivo.

Pozri si aj: Ako urýchliť rast vlasov – 7 tipov, pre rýchlejší rast vlasov

Nový rad Pantene Molecular Bond Repair Pantene

Nový rad Pantene Molecular Bond Repair Pantene

Pantene Pro-V vyživujúce perly

Kľúčom k regenerácii vlasov sú vyživujúce perly Pantene Pro-V. 5 000 koncentrovaných regeneračných vyživujúcich perál obsiahnutých v každej tube séra sa pri použití rozpustí a uvoľní milióny živín. Výsledkom je, že vzorec bohatý na živiny zanecháva vlasy až o 100 % regenerovanejšie a vyzerajú tak zdravo, že v nich cítiť život. Nová intenzívna kúra Pantene Molecular Bond Repair poskytuje najintenzívnejšiu úroveň regenerácie vlasov a zameriava sa na vlasy s extrémnym poškodením spôsobeným odfarbovaním, keratínovou úpravou, trvalou onduláciou a farbením. 

Oprava molekulárnych väzieb

Každodenný styling, tepelná úprava a odfarbovanie odstraňujú alebo ničia lipidy vo vlasových vláknach, ktoré sú zodpovedné za spojenie medzi keratínovými vláknami a vonkajšou kutikulou vlasov, čo vedie k oslabeniu a zničeniu týchto spojení, takže vlasy sú náchylné na štiepenie končekov, lámanie a ďalšie problémy. Nový rad Pantene Molecular Bond Repair s vyživujúcimi perlami Pro-V dopĺňa vlasy lipidmi, ktoré rekonštruujú a vytvárajú nové väzby na molekulárnej úrovni a regenerujú vlasy zvnútra.

Tip pre vás: Ako vybrať strih vlasov podľa typu tváre? Poradíme, aký účes je ten pravý!

Redakcia KAMzaKRÁSOU Pantene

Pantene

Dr. Jeni Thomasová, hlavná vedecká pracovníčka spoločnosti Pantene, dodáva: "V tomto novom rade sa Pantene opäť zameral na technológiu zloženia, aby vytvoril riešenie pre vlasy, ktoré sa zdajú byť nenávratne poškodené. Táto inovácia je výsledkom siedmich pozoruhodných rokov výskumu a vývoja. Typickými vlastnosťami tohto radu sú najmä rekonštrukcia, ochrana a posilnenie štruktúry vlasov. Nový rad obnovuje a regeneruje vlasy na úplne novej úrovni."

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE