Supermesiac v septembri 2024: Ako zosilnené emócie a intuícia ovplyvnia tvoje znamenie zverokruhu?

supermesiac v septembri 2024

Supermesiac v septembri 2024 prichádza s mimoriadne silnou energiou, ktorá ovplyvňuje každé znamenie zverokruhu iným spôsobom. Tento úkaz, pri ktorom je Mesiac bližšie k Zemi, zosilňuje emócie, intuície a môže mať výrazný vplyv na vzťahy, kariéru, financie a osobný rozvoj. 

Ako supermesiac pôsobí na jednotlivé znamenia a ako využiť jeho vplyv vo svoj prospech? 

Neprehliadni: Najúspešnejšie znamenia zverokruhu - Týchto 5 je predurčených víťaziť a vynikať

Čo je to supermesiac?

Supermesiac je astronomický jav, pri ktorom sa Mesiac nachádza vo svojej najbližšej polohe k Zemi (tzv. perigeum) a súčasne je v splne alebo novoluní. Táto kombinácia spôsobuje, že Mesiac sa javí väčší a jasnejší než obvykle.

Keď je Mesiac v perigeu, je približne o 14 % väčší a až o 30 % jasnejší ako priemerne viditeľný Mesiac, ktorý sa nachádza vo svojej najvzdialenejšej polohe od Zeme (tzv. apogeum). Tento jav môže byť viditeľný niekoľkokrát do roka a často vzbudzuje záujem verejnosti a médií, pretože Mesiac vyzerá na oblohe mimoriadne impozantne.

Supermesiac nemá výrazný vplyv na zemské prírodné javy, hoci môže mierne zvýšiť prílivy a odlivy kvôli svojej väčšej gravitačnej sile v blízkosti Zeme.

Supermesiac v septembri 2024 bude mať rôzne vplyvy na jednotlivé znamenia zverokruhu. Tento jav zosilňuje emócie a intuície, a preto môže mať výrazný vplyv na rôzne oblasti života v závislosti od znamenia, v ktorom sa nachádzate. 

Zaujme Ťa: Tieto 4 znamenia majú jednoducho v génoch schopnosť manipulovať a ovládať!

emociónálny vplyv a supermesiac september 2024
Depositphotos

Supermesiac v roku 2024 – kedy nastane?

V roku 2024 sú štyri supermesiace, ďalší nastane 18. septembra. Prvý supermesiac v roku 2024 bol supermodrý mesiac z 19. augusta a ostatné sú 18. septembra, 17. októbra a 15. novembra. Supermesiac z 18. septembra prejde čiastočným zatmením Mesiaca.

Astrologické predpovede a vplyv supermesiaca

Astrologické predpovede pre supermesiac v roku 2024 naznačujú, že tento jav prinesie zosilnené emocionálne zážitky a intenzívne vplyvy na životy jednotlivcov podľa ich znamenia zverokruhu. Supermesiac, ktorý sa objaví v septembri 2024, zosilní vplyv lunárnych cyklov a môže viesť k dôležitým osobným prelomom, introspekcii a transformácii.  

Baran (21. marec – 19. apríl)

Supermesiac pre osoby narodené v znamení Baran prináša zvýšený dôraz na vzťahy a partnerstvá. Môžete zažiť silné emocionálne reakcie voči blízkym, čo vás môže viesť k prehodnoteniu vašich vzťahov. Tento čas je vhodný na úpravu hraníc a objasnenie vašich očakávaní voči ostatným.

Býk (20. apríl – 20. máj)

Pre Býkov sa supermesiac zameriava na zdravie a každodennú rutinu. Môžete pocítiť potrebu zlepšiť svoj životný štýl, stravovanie a fyzickú aktivitu. Zvýšená pozornosť na detaily v pracovnom prostredí môže viesť k lepšej efektivite a organizácii.

Blíženci (21. máj – 20. jún)

Blíženci budú pod vplyvom supermesiaca pociťovať silné emócie v oblasti kreativity a romantiky. Tento čas môže priniesť inšpiráciu pre nové projekty alebo prehlbovanie osobných vzťahov. Je to skvelý čas na vyjadrenie svojich pocitov a tvorivých nápadov.

Pozri aj: Aké vlastnosti vám dal do vienka deň vášho narodenia?

astrologický rast a supermesiac
Depositphotos

Rak (21. jún – 22. júl)

Pre Raka bude supermesiac silne pôsobiť na rodinný život a domáce záležitosti. Môžete zažiť intenzívne emócie týkajúce sa vášho domova alebo blízkych členov rodiny. Tento čas je vhodný na riešenie rodinných záležitostí a vytváranie harmónie vo vašom domácom prostredí.

Lev (23. júl – 22. august)

Supermesiac v septembri prinesie Levom zvýšenú potrebu komunikácie a učenia. Môžete pocítiť nutkanie zdieľať svoje myšlienky a názory, či už prostredníctvom rozhovorov, písania alebo sociálnych médií. Buďte otvorení novým informáciám a udržujte flexibilný prístup.

Panna (23. august – 22. september)

Pre Panny bude supermesiac ovplyvňovať finančné záležitosti a sebahodnotu. Môžete pocítiť silnejší tlak na zlepšenie svojich financií alebo prehodnotenie svojich priorít v tejto oblasti. Tento čas je vhodný na reorganizáciu financií a investovanie do sebarozvoja.

Odporúčame: Najinteligentnejšie znamenia zverokruhu - Tieto 4 vynikajú bystrým myslením a múdrosťou

emocionálny vplyv a supermesiac
Depositphotos

Váhy (23. september – 22. október)

Supermesiac výrazne ovplyvní jedincov narodených v znamení Váh, čo môže viesť k hlbokej introspekcii a sebareflexii. Môžete cítiť potrebu zmeniť niektoré aspekty svojho života alebo zamerať sa na osobný rozvoj. Je to čas, kedy by ste sa mali sústrediť na svoje vlastné potreby a túžby.

Škorpión (23. október – 21. november)

Škorpiónom bude supermesiac osvetľovať ich podvedomie a tajomstvá. Tento čas môže priniesť na povrch skryté emócie alebo staré záležitosti, ktoré si vyžadujú vašu pozornosť. Je to ideálna doba na meditáciu, hľadanie vnútornej pravdy a oslobodenie sa od minulosti.

Strelec (22. november – 21. december)

Supermesiac v septembri prináša Strelecom príležitosti v oblasti priateľstiev a spoločenských skupín. Môžete pocítiť silnejšiu potrebu byť medzi ľuďmi, zdieľať svoje názory a pracovať na spoločných cieľoch. Tento čas je vhodný na budovanie nových priateľstiev a posilnenie existujúcich vzťahov.

Neprehliadni: Najvnímavejšie znamenia zverokruhu - TIETO sú neuveriteľne empatické a citlivé

intuícia a supermesiac
Depositphotos

Kozorožec (22. december – 19. január)

Pre Kozorožcov bude supermesiac zameraný na kariéru a verejný obraz. Môžete cítiť tlak na dosiahnutie úspechu alebo na prehodnotenie vašich profesionálnych cieľov. Kozorožci, tento čas je vhodný na ujasnenie si vašich ambícií a prijatie krokov k ich dosiahnutiu.

Vodnár (20. január – 18. február)

Supermesiac prinesie Vodnárom nové perspektívy a záujem o cestovanie alebo štúdium. Môžete pocítiť nutkanie objavovať nové kultúry, jazyky alebo filozofie. Tento čas je ideálny na rozširovanie obzorov a hľadanie inšpirácie v nových skúsenostiach.

Ryby (19. február – 20. marec)

Pre Ryby bude supermesiac ovplyvňovať oblasť transformácie a hlbokých zmien. Môžete zažiť intenzívne emócie týkajúce sa osobných kríz alebo výziev. Tento čas je vhodný na vnútornú premenu a opustenie starých vzorcov, ktoré vás už neslúžia.


0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE