Vyhraj mlsný balíček čokolád Orion v hodnote 16,20 €

O čokoláde sa toho popísalo už naozaj veľa. Niektorí z nás ju konzumujú kvôli jej chuti a iní ju zase jedia kvôli jej účinkom. Niektorí si ju dokonca pridávajú do svojich obľúbených nápojov, pretože jej chuť je naozaj neodolateľná. Veď sa priznajte, aj vy dokážete zjesť tabuľku čokolády len tak - na posedenie? A mávate po jej zjedení výčitky svedomia? To rozhodne mať nemusíte, pretože čokoláda predstavuje orgazmus pre naše chuťové bunky, ale aj zdroj energie pre náš organizmus či dokonca podporuje pamäť.

Avšak, v tomto prípade je potrebné rozlišovať čokoládu a čokoládu. Priaznivé účinky čokolády sú zväčša spájané s horkou čokoládou, ktorá obsahuje vyšší pomer kakaových bôbov. Práve tie obsahujú enormné množstvo vitamínov a antioxidantov, ktoré prispievajú k ochrane nášho tela a dokonca aj pleti pred vplyvom vonkajších radikálov. Horká čokoláda pomáha zlepšovať náladu, prispieva k ochrane tela, má anti-aging účinky, dokonca má prebiotické schopnosti a zlepšuje trávenie.

Avšak, ani mliečna čokoláda nezostáva v tieni tej horkej. Síce už nepatrí k tým, ktoré by mali skutočne pozitívne účinky na náš organizmus, no povedzme si pravdu, ak má žena svoje dni, každá čokoláda padne vhod na upokojenie nervov či zahnanie bolesti. Či už čisto mliečna alebo s akýmikoľvek prídavkami v podobe ovocia či sušených plodov, každá dokáže potešiť.

Ak aj vy patríte k mlsným jazýčkom, ktoré si radi pochutnajú na akejkoľvek čokoláde, tak vás určite potešíme, pretože sme si pre vás pripravili chutnú súťaž, v ktorej budete môcť vyhrať balíček čokolád Orion s rôznymi príchuťami. Kokos a mandle, tvaroh a čučoriedky, pistácie, karamel, višne v horkej čokoláde – na ktorej si pochutnáte najskôr? Výherca sa môže tešiť na balíček s 9 rôznymi čokoládami Orion!

 

Vyhrajte mlsný balíček čokolád Orion v hodnote 16,20 €

 

Súťažíme od 12.10. do 26.10.2018

Súťaž už bola ukončená

Gratulujeme výhercom:

Lenka Medveďová

Výhercovia boli kontaktovaní e-mailom alebo telefonicky.

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
14 komentárov
Jana Fuchsová

Jana Fuchsová

12.10.2018 10:09

rada by som vyhrala, mňamka

Vaše meno:

Beata Kolkova

Beata Kolkova

12.10.2018 18:41

Mnam cokolady mnam

Vaše meno:

Pavlína Vaksmundská

Pavlína Vaksmundská

13.10.2018 00:11

Málokedy jem čokoládu, no ak už mám chuť ,tak si dám mliečnu s jogurtom a jahodami , alebo čokoládu s orieškami .. !! A vychutnávam si ju len tak ,pri žiadnej príležitosti .Proste ,ked mám chuť , zjem tú , ktorú milujem ;-)

Vaše meno:

lukáš zamborský

lukáš zamborský

14.10.2018 11:46

najradšej mám rad prichuť čokolady pistaciovu, plnymi duškami by som si najviac vychutnal čokoladu pri horucej voňavej kavy

Vaše meno:

Alžbeta Stanková

Alžbeta Stanková

14.10.2018 13:58

Je to ťažká otázka, lebo všetky príchute mám rada. Ale keby som si mala vybrať to "naj" z veľkého balíka, tak si vyberiem čokoládu s karamelovou príchuťou. Sadnem si do môjho obľúbeného veľkého kresla.Začnem pomaly rozbaľovať, cítim že sa mi zrýchľuje tep! Keď je už čokoláda rozbalená, zahryznem do nej a pomaly si na nej pochutnávam- cítim radosť, akú asi cíti dieťa, keď dostane svoju vysnívanú hračku. Nikam sa neponáhľam...Po zjedení čokolády snívam o ďalšej...

Vaše meno:

Mária Hlavoňová

Mária Hlavoňová

14.10.2018 22:17

S čokoladou je krajší deň. :) :) ;)

Vaše meno:

Katarína Poláková

Katarína Poláková

15.10.2018 18:23

Najradsej mam tvarohovu s cucoriedkami a uzivam si pri cokolade pohodu. Uvarim si kavu ,nacnem cokoladku a lahnem si na gauc
. Su to okamihy,na ktore myslim po skonceni v praci ,cestou domov. Samozrejme nie som sebec a polovicu necham mojmu manzelovi,ktory po obede si rad dopraju sladku mnamku.

Vaše meno:

Mária Zemková

Mária Zemková

17.10.2018 21:23

Tvaroh a cucoriedky
Pri kavicke s priatelmi

Vaše meno:

Viliam Bitala

Viliam Bitala

20.10.2018 21:00

Dajte a nic nepytajte

Vaše meno:

Katarína Tomašovičová

Katarína Tomašovičová

21.10.2018 20:21

mliečna s veľkými lieskovými orieškami a k tomu káva v obľúbenej šálke

Vaše meno:

Helena Kravcová

Helena Kravcová

22.10.2018 22:34

pochutnala by som si na višne horkej čokoláde v

Vaše meno:

Martin Bielik

Martin Bielik

23.10.2018 01:19

Pistáciovú a vychutnávam si ju vždy keď mám na čokoládu chuť nemusím mať žiadnu príležitosť. Vychutnávam si ju veľmi pomaly.

Vaše meno:

Lenka Palovčíková

Lenka Palovčíková

24.10.2018 16:50

Pre mňa je úplne najviac kokos a mandle ....je to taká netypická príchuť, ktorá nie je úplne rovnaká ako ostatné príchute. Najradšej si čokoládu vychutnávam s kamarátmi, rodinou a vôbec mi nezáleží na tom kde. Alebo sú dni kedy si čokoládu vychutnávam sama pri skvelom filme alebo knihe.

Vaše meno:

Lenka ČERNICKÁ

Lenka ČERNICKÁ

26.10.2018 23:15

Najradšej màm mliečnu no ani na plnene nepoviem nie :-)

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE