TEST: NIVEA – Expertný čistiaci pleťový gél s MicellAIR komplexom

Milujem jemné pílingy na tvár, no ani tie s veľmi jemnými čiastočkami by sa spravidla nemali používať dennodenne. Preto som sa potešila, keď Nivea predstavila nový odličovací rad MicellAIR, v ktorom možno nájsť aj pleťový gél, s veľmi drobnými pílingovými čiastočkami, určený na každodenné použitie. Expertný čistiaci pleťový gél s MicellAIR komplexom sľubuje čistenie, ošetrenie pleti aj jej masáž. Ako u mňa obstál pri testovaní?

Píling na každý deň?

Pílingov od značky Nivea som vyskúšala už niekoľko, dokonca si na webe môžete odo mňa prečítať recenziu na ich ryžový píling s výťažkom z malín. Čistiaci gél MicellAIR je však trochu iný. V prvom rade nie je špecifikovaný ako píling, ale ako čistiaci gél, ktorý obsahuje pílingové čiastočky a kyselinu mliečnu. Primárne je určený na prípravu pleti na aplikáciu mejkapu. Účel tohto produktu mi maximálne vyhovuje, pretože je to presne to, čo som hľadala. Moje nadšenie však pri oficiálnom popise géliku nekončí.

Odporúčame: Nivea sprchové gély a ovocné antiperspiranty: OVOCNÁ SVIEŽOSŤ PRE TELO

čistiaci pleťový gél Nivea

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Multifunkčná tubička

Pre mňa sa tento čistiaci gél z radu MicellAIR od Nivea stal stelesnením multifunkčného pleťového produktu. Pekne a jemne vonia, čo je pre mňa pri akejkoľvek pleťovke úplný základ, no má aj veľa ďalších výhod – moju pleť príjemne osviežuje, viditeľne ju čistí a citeľne vyhladzuje. Práve hladká a čistá pleť je dokonale pripravená na aplikáciu mejkapu, čo vie asi každá mejkap maniačka, ako som aj ja. A čerešnička na záver? Tento čistiaci gél dokonca poskytuje pleti aj wellness v podobe príjemnej nedráždivej masáže, a to vďaka veľmi jemnučkým pílingovým čiastočkám. Musím povedať, že tento čistiaci gél je pre mňa dokonalosť v tube, a preto určite nezostanem len pri jednom spotrebovanom balení. 

Odporúčam tento produkt aj vám?

Expertný čistiaci pleťový gél s MicellAIR komplexom od značky Nivea sa pre mňa stal akýmsi ranným rituálom. Vždy po umytí zubov a tváre si doprajem ešte čistenie týmto gélikom. Po použití je pleť pekne prevoňaná, úplne hladká a tiež čistá a oddýchnutá. Toľko benefitov za tak málo peňazí! Keďže ide o starú dobrú drogériovú klasiku, ktorá nesklamala ani tento raz, musím vám tento čistiaci gél a píling v jednom len a len odporučiť.

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
7 komentárov
Martina Zahoranová

Martina Zahoranová

30.05.2020 17:35

už sa neviem dočkať kedy ho vyskúšam ... milujem NIVEU

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

30.05.2020 18:19

Niveu používam roky rokúce je skvelá

Vaše meno:

Lucia Valková

Lucia Valková

31.05.2020 05:11

Nivea nikdy nesklame

Vaše meno:

Ľubica Šťastná

Ľubica Šťastná

31.05.2020 06:16

Výborný pomocník!

Vaše meno:

Mária Reibergerová

Mária Reibergerová

31.05.2020 15:22

poznám ho, používam a som veľmi spokojná, odporúčam

Vaše meno:

Mária Chromíková

Mária Chromíková

01.06.2020 08:48

Dobrý a dostupný výrobok.

Vaše meno:

Milka Damašková

Milka Damašková

08.06.2020 17:23

Nivea je moja obľúbená značka. A vždy vie prekvapiť niečím novým..

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE