Získajte pevnejšiu a hladšiu pokožku. Nové retinolové sérum na trhu

retinolové sérum pre pevnejšiu a hladšiu pokožku

Krásna, vypnutá a elastická pleť je snom všetkých žien. Dokážete si predstaviť, že takýto výsledok sa dá dosiahnuť bez invazívnych zákrokov? Objavte prírodné zázraky, ktoré spájajú najnovšie inovácie, vedecké poznatky a silu prírody, prinášajúc dych berúce výsledky. Nemusíte sa obávať ani vy, ktoré máte citlivú pokožku. Najnovšie inovácie v oblasti kozmetiky sú šetrné k pleti, no plné účinných látok.

Tip pre vás: Jej francúzska manikúra nedopadla podľa predstáv. Žene zostali po návšteve salóna oči pre plač

Omladenie bez vedľajších účinkov

Hľadáte spôsob, ako omladiť svoju pleť bez syntetických látok či invazívnych metód? Máme pre vás riešenie. Renomovaná nemecká značka prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND prináša vedecké inovácie, vrátane vegánskeho retinolu z oleja samphira. Tento prírodný retinol ponúka všetky úžasné benefity tradičného retinolu, ako sú zlepšenie textúry pokožky, redukcia vrások a zvýšenie elasticity, avšak bez nežiaducich vedľajších účinkov. A to nie je všetko. Čítajte ďalej

Retinol: Prečo je taký obľúbený? 

Retinol je forma vitamínu A, ktorá je známa svojimi účinkami na zlepšenie stavu pokožky. Pomáha vyhladzovať vrásky, zjemňovať póry, zlepšovať textúru pokožky a podporovať obnovu buniek. Ale jeho používanie je často spájané s citlivosťou na slnko, podráždením pokožky a používať by ho nemali tehotné ani dojčiace ženy.

Vegánsky retinol nesie všetky benefity klasického retinolu, ale bez týchto nežiaducich účinkov. Na rozdiel od klasického retinolu, ktorý pochádza z živočíšnych zdrojov, ako sú vajcia, ryby či hovädzie mäso alebo syntetickej výroby, vegánsky retinol z laboratórií V ANNEMARIE BÖRLIND sa získava ručným zberom morského fenikla v Bretónsku. Na rozdiel od konvenčného retinolu, je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej, a nevyvoláva podráždenie. Namiesto toho prináša niečo naviac, a to zloženie bohaté na jód, vitamín C, minerály, nenasýtené mastné kyseliny a esenciálne oleje. Vďaka tomu redukuje vrásky, zlepšuje elasticitu pleti, hydratuje a vyživuje pleť. Obrovskou výhodou tiež je, že nezvyšuje citlivosť na slnečné žiarenie, takže sa nemusíte báť ho aplikovať ani pred pobytom na slnku.

Vedecky preukázaná účinnosť redukcie vrások o 85%

Nemusíte sa obávať, že prírodná verzia retinolu bude menej účinná. Vegánska verzia v ničom nezaostáva za konvenčnou. V ANNEMARIE BÖRLIND sa postarali o to, aby bola dokonca účinnejšia – v oblasti anti-agingu ponúka úžasné výsledky.

Vegánsky retinol môžete nájsť v novom dvojfázovom sére od prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, ktoré ponúka výnimočné výsledky. Okrem vegánskeho retinolu sérum obsahuje aj patentovanú zložku nazývanú elastín booster. Táto zložka pomáha séru fungovať tak, že chráni nervové bunky v pokožke a zlepšuje ich spojenie s bunkami, ktoré produkujú elastín. Výsledkom je dych berúce zlepšenie: ochrana kolagénu sa zvýši o 131 % a vrásky sa zredukujú až o 85 %.

Odporúčame: Akné na chrbte – aké sú možné príčiny? Ako sa tohto problému zbaviť?

2-fázové sérum v sebe spája dve silné prírodné zložky - vegánsky retinol - samphira olej a pantentovaný elastín booster ANNEMARIE BÖRLIND

Foto: 2-fázové sérum v sebe spája dve silné prírodné zložky - vegánsky retinol - samphira olej a pantentovaný elastín booster

Výsledok čistoty a inovácií: Nemecká kvalita od ANNEMARIE BÖRLIND

Aby kozmetické produkty vykázali úžasné výsledky, je kľúčové, aby obsahovali ingrediencie najvyššej kvality a v dostatočných množstvách. To dosahuje nemecká značka ANNEMARIE BÖRLIND, odborník na prírodnú anti-aging starostlivosť. Táto značka si vybudovala svoju filozofiu na pevných základoch vedy a prírodných zložiek najvyššej kvality.

Okrem vegánskeho retinolu značka úspešne implementovala ďalšie prírodné ingrediencie, ako je biela hľuzovka, ktorá liftinguje pleť, zlepšuje pevnosť pokožky a bojuje proti vráskam. Tieto inovácie dokazujú záväzok ANNEMARIE BÖRLIND k neustálemu zlepšovaniu a poskytovaniu najlepšej možnej starostlivosti o pleť.

Táto vegánska alternatíva retinolu podporuje obnovu buniek a tiež je bohatý na vitamíny a minerály, ktoré podporujú v pokožke vlastnú produkciu elastínu ANNEMARIE BÖRLIND

Foto: Táto vegánska alternatíva retinolu podporuje obnovu buniek a tiež je bohatý na vitamíny a minerály, ktoré podporujú v pokožke vlastnú produkciu elastínu.

Keď sa príroda a inovácia spoja, ukazujú neuveriteľné výsledky. Vedecky preukázaná účinnosť redukcie vrások o 85 % je niečo, s čím sa v prírodnej kozmetike nestretávame bežne. Sme hrdí, že môžeme ponúknuť našim zákazníkom takéto impozantné výsledky, a to všetko s ohľadom na prírodu a šetrnosť k pleti,“ hovorí Henrieta Martinková, ambasádorka a CEO distribúcie značky pre slovenský a český trh.

Neprehliadni: Na čo použiť vazelínu? O tomto využití si určite nevedela!

Henrieta nie je len ambasádorkou, ale aj dlhoročnou používateľkou kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, ktorú používa už 14 rokov ANNEMARIE BÖRLIND

Foto: Henrieta nie je len ambasádorkou, ale aj dlhoročnou používateľkou kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, ktorú používa už 14 rokov.

EXTRA TIP: Denný krém s liftingovým účinkom

Pre maximálne omladzujúce účinky po aplikácii Elastin Shake - 2-fázového elastínového shakeu s vegánskym retinolom odporúčame denný krém NATUROYALE s bielou hľuzovkou. Tento krém pôsobí ako elixír mladosti, ktorý aktivuje obnovu buniek a kolagénu. Výsledkom je výrazný liftingový účinok a zdravšia, mladšie vyzerajúca pleť.

Biela hľuzovka je bohatá na aminokyseliny a vitamíny skupiny B, vrátane vitamínu B3. Táto kombinácia posilňuje kožné tkanivá a synergicky pôsobí s retinolovým sérom na obnovu a spevnenie štruktúry pokožky. Používanie denného krému NATUROYALE spolu s Elastin Shake vám poskytne komplexnú starostlivosť, ktorá účinne bojuje proti starnutiu pleti a zanecháva ju pevnejšiu a mladistvejšiu.

Začnite s týmito prírodnými inováciami od ANNEMARIE BÖRLIND ešte dnes a objavte, ako môžete dosiahnuť žiarivú, pevnú a elastickú pleť vďaka spojeniu kvality, vedy a prírody.

Biela hľuzovka použitá v kréme sa považuje za diamant v prírodnej liftingovej kozmetiky. ANNEMARIE BÖRLIND

Foto: Biela hľuzovka použitá v kréme sa považuje za diamant v prírodnej liftingovej kozmetiky.         

1 komentár
Monika

Monika

28.05.2024 12:16

Sérum mam odskúšané na vlastnej pokožke a nemôžem si ho vynachváliť :) Skutočne rozžiaruje a spevňuje pleť.

Vaše meno:

Tím KAMzaKRAOU.sk

Tím KAMzaKRAOU.sk

12.06.2024 22:57

Ďakujeme, že ste sa podelila so svojou skúsenosťou.

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE