VIDEO: Koloristka radí: Aké techniky farbenia vlasov sú u žien aktuálne najžiadanejšie?

techniky farbenia vlasov

Máte pocit, že je čas na väčšiu zmenu alebo aspoň menšie oživenie vašich vlasov? Ak áno, možno uvažujete o novom strihu alebo farbe. V oboch prípadoch sa môžete inšpirovať aktuálnymi trendami v strihoch a farbách vlasov. Pokiaľ ide o strihy, nesmrteľný bob je stále populárny v rôznych variáciách, či už klasicky asymetrický, alebo trendy tupo zastrihnutý. Môžete zvoliť napríklad aj predĺženú verziu bobu, ktorá siaha po ramená, čo je skvelý kompromis medzi dlhými a krátkymi vlasmi.

Alebo by ste radšej zmenili aj farbu vlasov? Posledné obdobie je v kurze prirodzenosť, teda žiadne výrazné prechody medzi farbami vlasov a pridržiavanie sa prirodzených odtieňov vlasov, či už hovoríme o blond farbách, alebo hnedých odtieňoch. 

Ak potrebujete trošku inšpirácie, máme pre vás tipy! Opäť sme navštívili salón profesionálnej vlasovej koloristky Diany Bajbár, kde sme pre vás natočili video o aktuálne najobľúbenejších a najžiadanejších technikách farbenia vlasov medzi jej klientkami. 

Môžeme prezradiť, že jednou z týchto techník je aj známa balayage, alebo slovensky balejáž. Táto metóda bola veľmi obľúbená už v minulosti, no momentálne zažíva opäť veľký návrat, a to aj preto, lebo sa s jej pomocou dá vytvoriť veľmi prirodzený vzhľad farbených vlasov. Viac sa však už dozviete v novom videu. Želáme príjemné sledovanie!

Zisti, aké sú medzi ženami aktuálne najžiadanejšie techniky úpravy vlasov:

Anketa: Máš skúsenosť s ombré alebo balejážou?

Odpovedal 1 čitateľ

0%
0%
100%
0%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE