Pokožka, ktorú budete chcieť ukázať

suchá pokožka NIVEA

Určite sa zhodneme na tom, že jemná, hladká a pružná pokožka je jednoducho sexy. Ale čo ak máte suchú, drsnú pokožku a šupinky alebo podráždenie vám bránia ukázať svoju pokožku svetu v celej jej kráse? Našťastie nie ste sami. Mnohí z nás sa stretávajú s podobnými nepríjemnosťami, ktoré ovplyvňujú nielen náš vzhľad, ale aj sebavedomie. Ak sa s touto skutočnosťou nechcete zmieriť, ste tu na správnom mieste...

Máte suchú, citlivú alebo podráždenú pokožku? Nové vyživujúce krémy v praktických kompaktných dózach a telové mlieko NIVEA Repair & Care vďaka novému expertnému zloženiu okamžite obnovujú a zjemňujú drsnú a podráždenú pokožku. Okrem toho výrazne posilňujú kožnú bariéru, a tým aj jej prirodzenú obranyschopnosť proti nepriaznivým vonkajším vplyvom.

Pozri si aj: Ako sa starať o slabé nechty? Pomôžu ti tieto tipy a triky!

Vysoké nároky suchej pokožky

Slová piesne skupiny Depeche Mode "Precious and fragile things need special handling..." presne vystihujú potreby suchej a citlivej pokožky - potrebujú špeciálnu starostlivosť! Hĺbkovú hydratáciu, obnovu a posilnenie a v neposlednom rade účinné zložky. Či už bojujete so šupinkami, začervenaním, svrbením alebo praskaním, vysoko účinná starostlivosť NIVEA Repair & Care, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre takto poškodenú pokožku, prináša okamžitú úľavu a dlhodobo pomáha zlepšovať jej vzhľad.

O číslo menšia pokožka? Vyberte si starostlivosť na mieru

Obnovujúce a vyživujúce zloženie NIVEA Repair & Care prináša okamžitú úľavu od príznakov, ako je svrbenie, extrémne napätie a veľmi suchá alebo citlivá pokožka. Vyberte si ten správny produkt podľa individuálnych potrieb vašej pokožky.

NIVEA suchá pokožka
NIVEA

Pokožka volá SOS!

Veľmi suchej a drsnej pokožke pomôže 12 % glycerínu a vitamín E

Intenzívne vyživujúce zloženie NIVEA krému Repair & Care je obohatené o 12 % glycerínu a vitamín E. Glycerín zvyšuje hydratáciu a podporuje zadržiavanie vlhkosti v pokožke, zatiaľ čo vitamín E má protizápalový účinok, ktorý je nevyhnutný pre podráždenú pokožku so sklonom k šupinateniu. Pokožka je hydratovaná až 72 hodín: šupinky sú zredukované, podráždená pokožka je okamžite upokojená a chránená pred ďalším vysušovaním.

Tip pre vás: Aktívne čierne uhlie: Vieš, ako účinne pôsobí na tvoje telo?

NIVEA krému Repair & Care
NIVEA

Rozotrieť, absorbovať a okamžite zažiariť!

Okamžité riešenie pre veľmi suchú a drsnú pokožku je 10 % glycerínu, provitamín B5 a niacínamid

Vďaka výživnému zloženiu  toto NIVEA telové mlieko Repair & Care s jedinečným komplexom 10 % glycerínu, provitamínu B5 a niacínamidu poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu až na 72 hodín a okamžite zmierňuje napätie veľmi suchej a drsnej pokožky. Okrem toho posilňuje prirodzenú kožnú bariéru a rýchlo sa vstrebáva pre okamžitý pocit hebkej pokožky.

NIVEA telové mlieko Repair & Care
NIVEA

Nehanbite sa byť citlivá, ste výnimočná!

Maximálne jemná starostlivosť pre veľmi suchú a citlivú pokožku vyžaduje 10 % glycerínu a pantenolu

Jemné zloženie NIVEA krému Repair & Care pre citlivú pokožku obsahuje 10 % glycerínu, pantenol a je bez parfumácie. Upokojuje, regeneruje a intenzívne pokožku vyživuje. Je obzvlášť vhodný pre citlivú, podráždenú a svrbiacu pokožku. Doprajte si okamžitú úľavu nielen od svrbenia a dlhotrvajúcu hydratáciu až na 72 hodín.

Neprehliadni: Toto je prvá pomoc pri zarastajúcich nechtoch! Ako na to?

NIVEA krému Repair & Care pre citlivú pokožku
NIVEA

Prečo tieto výrobky obsahujú taký vysoký podiel glycerínu?

Glycerín je účinná látka, ktorá sa prirodzene vyskytuje v telách ľudí a zvierat, ako aj v rastlinách. Názov vychádza z gréckeho pomenovania „glykeros“, čo v preklade znamená sladký. Glycerín má pri bežnej izbovej teplote podobu číreho viskózneho oleja sladkej chuti.

Glycerín však zohráva dôležitú úlohu najmä pri starostlivosti o poškodenú pokožku. Vyniká menovite svojou schopnosťou viazať na seba vodu. Pri aplikácii na pokožku glycerín priťahuje vodu z okolitého vzduchu aj z hlbších vrstiev pokožky, a tým zvyšuje hydratáciu a zlepšuje jej pružnosť. Glycerín navyše vytvára na povrchu pokožky ochrannú vrstvu, ktorá zabraňuje odparovaniu vody a chráni pokožku pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Táto schopnosť glycerínu z neho robí nielen účinný zvlhčovač, ale aj vhodnú zložku pre produkty určené na regeneráciu a ochranu pokožky.

NOVINKY:

NIVEA Krém Repair & Care , 400 ml, 11,29 €

NIVEA Telové mlieko Repair & Care, 400 ml, 8,98 €

NIVEA Krém Repair & Care pre citlivú pokožku, 400 ml, 11,29 €  

Zdroj úvodnej fotky: NIVEA

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE