Známy slovenský pár si po rozchode našiel k sebe cestu, teraz prekvapili fanúšikov. Budú traja!

Osud je niekedy nevyspytateľný, nech už hovoríme o akejkoľvek oblasti nášho života. Rôzne neočakávané veci sa môžu diať v našom pracovnom živote, ale aj tom súkromnom. Čo sa konkrétne vzťahov týka, rovnako platí, že je často otázne, ako to celé dopadne. Niekedy si nie sú dvaja, takpovediac súdení, inokedy je tou správnou voľbou, ak to dvaja skúsia opäť. 

Osud dokopy opäť zviedol aj známu slovenskú profesionálnu inštruktorku jogy Vierku Ayisi a fitnes trénera Janyho Landla. Pár oficiálne potvrdil rozchod začiatkom tohto roka. Avšak, už počas leta sa na sociálnych sieťach a internete šírili chýry o tom, že Vierka a Jany sú opäť spolu, čo však oficiálne potvrdili len niekoľko týždňov dozadu. 

Teraz si však známy tréner a dcéra slávneho tanečníka a jogína Fredyho Ayisiho prekvapili pre fanúšikov ešte väčšie prekvapenie. Áno, budú z nich rodičia!

Pozri aj: ​Dominika Cibuľková ide makať na svojej forme – plánuje zhodiť 22 kíl!

Vierka Ayisi

Zdroj: instagram.com/vierka_ayisi

Pohlavie ešte neprezradili

Vierka Ayisi a Jany Landl zverejnili na svojich instagramových účtoch krásnu fotografiu, ktorou svetu oznámili, že mladá jogínka nosí pod srdcom svoje prvé bábätko. „S veľkou láskou a radosťou s vami zdieľame túto krásnu novinku. Nesmierne sa tešíme a prežívame momentálne jedno z najkrajších období v našom živote,“ napísal pár k fotografii. 

Inštruktorke jogy sa už zaguľatilo bruško, takže pár bábätko privíta pravdepodobne v priebehu pár mesiacov. Zdá sa, že pár už pozná aj pohlavie bábätka, no zatiaľ si to necháva pre seba. Vierka zverejnila v Instagram Stories pár momentov z prvej oslavy ich spoločného potomka, na ktorej sa pravdepodobne dozvedeli, či čakajú chlapčeka alebo dievčatko. 

V každom prípade páru gratulujeme a želáme veľa zdravíčka!

vierka ayisi

Zdroj: instagram.com/vierka_ayisi

baby shower

Zdroj: instagram.com/vierka_ayisi

oslava bábätka

Zdroj: instagram.com/vierka_ayisi

VIerka Ayisi a Jany Landl

Zdroj: instagram.com/vierka_ayisi

Zdroj úvodnej foto: instagram.com/vierka_ayisi

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE