Horoskop na júl 2024 predpovedá silné emócie, ale i pracovné úspechy

Horoskop na júl 2024 pre všetky znamenia

Ako prichádza leto do plného rozkvetu, hviezdy pripravujú pre každé znamenie zverokruhu fascinujúci mix príležitostí a výziev. Či už ste zvedaví na to, ako vaše milostné vzťahy ovplyvnia mesiac júl, alebo hľadáte rady, ako sa zdokonaliť po pracovnej stránke alebo zlepšiť svoje financie, vesmír má pre vás pripravené odpovede.

Tento mesiac prinesie svoje jedinečné hviezdne konfigurácie, ktoré ovplyvnia každé znamenie zverokruhu na osobnej aj profesionálnej úrovni. Niektoré znamenia čakajú nové začiatky, dôležité životné rozhodnutia a iných zase prekvapia nečakané zvraty. 

Čo si mesiac júl prichystal pre Škorpiónov či Váhy? Kto sa môže tešiť na povýšenie alebo väčšiu pozornosť u opačného pohlavia?

Neprehliadni: 5 znamení zverokruhu, ktoré sa ľahko zamilujú: Patríš medzi ne aj ty?

Horoskop na júl

Mesačný horoskop na júl 2024 prinesie ľuďom pozitívnu energiu. Dni v tomto mesiaci sú jedny z najdlhších v roku, a preto máme väčšiu šancu ich dobre využiť. Niekomu by sa mohlo páčiť, že môže tráviť viac času prácou, niekto naopak myslí na dlhé romantické večery.

Každopádne, podľa hviezd je jasné, že v júli sa určite mračiť nebudeme. Tešiť sa môžete aj z výbornej fyzickej kondície a ani motivácia nebude chýbať žiadnemu znameniu zverokruhu.

♈ BARAN (21.03. – 20.04.)

V júli sa z Barana stanú charizmatickí lídri, ktorí budú vyčnievať z davu doslova na každej spoločenskej udalosti. Budete iskriť sebavedomím a pozitívnou energiou a všetci naokolo vás budú vnímať ako svoj vzor a vo vašej prítomnosti sa budú cítiť príjemne. Tento mesiac sa preto bude niesť v znamení budovania vzťahov, či už milostných alebo aj pracovných. Vašou výhodou však v tomto období nebude len schopnosť komunikovať, ale vyniknete aj v praktických činnostiach doma, čo ocení najmä partner či starší rodičia.

Júl je ideálny čas na to, aby sa Barani zblížili so svojimi známymi, a to najmä vďaka Venuši v polohe Leva, ktorá im dodá dostatok sebavedomia. Nebojte sa osloviť niekoho, koho ste práve stretli. Koniec koncov, môže to byť váš budúci partner. Aj keď sa z neho nestane vaša životná láska, získate aspoň vzrušujúci zážitok.

Počas tohto mesiaca budete aj v najlepšej fyzickej kondícii, preto neváhajte využiť každú voľnú chvíľu na šport či iné aktivity, ako je záhradkárčenie či turistika.

♉ BÝK (21.04. – 21.05.)

Júl bude pre osoby narodené v znamení Býk mesiacom, kedy sa dostanete do úplnej pohody a budete naplno využívať každú chvíľu, ktorú vám tento mesiac prinesie. Prebudí sa vo vás empatia a stanete sa oporou pre svojich blízkych. Zároveň budete plní energie. Budete fyzicky veľmi zdatní, fit a bola by škoda to nevyužiť napríklad pri športových aktivitách s priateľmi. Pozor ale na zranenie, na ktoré budete náchylnejší. Nezabudnite sa pred cvičením poriadne rozcvičiť.

Býkov s príchodom júla najviac zasiahne Jupiter v pozíciách Rýb, vďaka čomu budete mať zo seba radosť a prestanete sa trápiť vecami, ktoré nemáte pod kontrolou. Vo svojom pracovnom živote nečakajte žiadne výrazné posuny.

Horoskop na budúci mesiac tiež predpovedá, že júl bude ideálnym časom na duchovno, ktoré ste možno nedávno odsunuli nabok. Skúste literatúru, maľovanie alebo meditáciu.

Pozri aj: 4 znamenia, ktoré vekom zrejú do krásy a dlho si udržia mladistvý vzhľad

Čo čaká Blížencov v júli Depositphotos

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Blížencov čakajú v júli veľké životné zmeny v osobnom živote aj v tom pracovnom. Tento letný mesiac vám dodá veľa sebavedomia, vďaka ktorému budete žiariť pozitívnou energiou a stanete sa veľmi príťažlivými pre opačné pohlavie. Premýšľanie a zbytočné vytváranie scenárov by vám mohlo uškodiť. Aj v práci sa deje niečo veľké, preto buďte pripravení na všetko a pri rozhodovaní dbajte na svoju intuíciu.

V tomto období bude mať Jupiter najvýznamnejší vplyv na Blížencov. Okrem kreativity vám prinesie šťastie a osudové udalosti. Majte preto v júli oči na stopkách, pretože môžete natrafiť na životnú lásku alebo udalosť, ktorá vám obráti život naruby a splní vám veľa snov. Žiaľ, táto planéta je spojená aj s túžbou po moci a preceňovaním sa. Môžete sa teda pokúsiť vykonať úlohu, ktorá je nad vaše sily.

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

Júl prinesie Rakom veľkú dávku fyzických i psychických síl, ktoré budú môcť využiť vo viacerých oblastiach svojho života. Vyniknete v športových aktivitách a stanete sa dobrým kamarátom na športové dovolenky. V tomto období budete vnímaví, schopnosť učiť sa cudzie jazyky bude vašou silnou stránkou a vaši priatelia za vami budú chodiť po radu, pretože budete veľmi empatickí a vyrovnaní.

V júli budete mať dostatok energie. Raci budú nepokojní a túžba po informáciách bude tiež nezvyčajne silná. Merkúr vás bude tlačiť vpred a vy sa nezastavíte, kým neuspokojíte svoje túžby. Dávajte si však pozor, aby vás nepremohla prílišná nedočkavosť.

Pokiaľ ide o rodinu a vzťahy, ľudia okolo vás budú mať záujem o vašu spoločnosť. Budete veľmi empatickí a ostatní s vami budú radi tráviť čas. To platí aj pre vášho partnera. Určite ocení, ak s ním budete tráviť viac času.

Zaujme Ťa: Najlepší manželia a manželky podľa astrologických znamení

Horoskop na júl Depositphotos

♌ LEV (23.07. – 23.08.)

V júli sa jedinci narodení v znamení Lev upokoja a nechajú život plynúť svojím tempom. Uvedomíte si, že nemusíte všetko ovládať a že je dobré nechať sa viesť a užívať si prítomný okamih. V tomto období budete aj veľmi empatickí, vďaka čomu budú vaši blízki vyhľadávať vašu spoločnosť a chodiť si k vám po radu. Skvelé komunikačné schopnosti a schopnosť počúvať vám pomôžu spoznať niekoho, kto sa stane dôležitou súčasťou vášho života, či už je to životný partner alebo dobrý priateľ.

Tento mesiac bude pre Levov v harmónii pod vplyvom Venuše. Svoju schopnosť nadväzovať nové vzťahy férovo využijete, aby ste spoznali zaujímavých ľudí. Okrem toho budete mať dostatok trpezlivosti na to, aby ste si vypočuli aj tých, ktorí nie sú tak príťažliví.

Vplyvom planéty sa však môže objaviť žiarlivosť. Budete so svojimi priateľmi a zároveň vyčítate partnerovi, že s vami netrávi dostatok času. Skúste si uvedomiť, že nie vždy mu musí byť príjemné tráviť čas s vašimi priateľmi.

♍ PANNA (24.08. – 23.09.)

Júl zdvihne Panne sebavedomie. Tento mesiac si budete tak istí, že budete presvedčení, že vo všetkom robíte maximum, no s týmto prístupom nezájdete veľmi ďaleko. V tomto období sa prebudí vaša sexuálna energia a pohltí vás túžba okoreniť váš súčasný sexuálny život s partnerom. Užijete si aj bežne tabuizované témy; tak sa môžete tešiť na veľmi zaujímavé rozhovory.

V júli nebude pre Panny ľahké spoznávať nových ľudí. Kvôli Venuši budete mať tendenciu podceňovať svoje okolie a bezdôvodne ich odsudzovať, a tak budete s najväčšou pravdepodobnosťou arogantní. Ak však budete súdiť knihu podľa obalu, môžete prísť o ľudí, ktorí by vám v budúcnosti mohli zmeniť život. Na druhej strane prejavíte neochvejnú náklonnosť svojim blízkym. 

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.)

V júli si Váhy skvele oddýchnu. V práci uspejete bez väčšej námahy, takže budete mať viac energie a času na voľnočasové aktivity. Konečne stretnete priateľov, ktorých ste dlho nevideli a opäť prehĺbite svoj vzťah. Váš boľavý chrbát z nesprávneho držania tela a stresu si bude vyžadovať osobitnú pozornosť, preto by ste sa mali zamerať na zdravotné cvičenia a každý deň robiť cvičenia, ktoré vám uľavia od bolesti. Prospejú vám však aj kardio aktivity vonku, tak to skombinujte.

Vplyv Mesiaca znásobí vaše emócie. Budete však môcť úplne ovládať všetky situácie a nájsť absolútnu rovnováhu v každej situácii. Vďaka jeho vplyvu môžu Váhy dokonca túžiť po tvorení alebo sa venovať nejakej tvorivej činnosti. Nepodceňujte sa a využite to férovo. Či už ide o rekonštrukciu vášho príbytku alebo napríklad maľovanie, môžete to urobiť sami a nemusíte si na to volať profesionálov.

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

V júli príde do života Škorpiónov mnoho veľkých zmien. Budete sa cítiť ako úplne nový človek, ktorý potrebuje aktualizovať svoj súčasný životný štýl. To bude spojené s lepšou fyzickou kondíciou. Začnite cvičiť a tiež sa lepšie stravovať. Buďte spoločenský; možno stretnete niekoho, kto by vás zobral do novej komunity, ktorá by vyhovovala vášmu novému ja a kde by ste mohli nadviazať nové priateľstvá a spojenia. Nevynechávajte ani partnera zo svojich aktivít; inak by si to moholi ľutovať.

V júli bude pre Škorpiónov veľa zmien. Vďaka Uránu budete mať tendenciu skúmať neprebádané a experimentovať. Keďže vám to pomôže v mnohých aspektoch života, budete sa tohto zmýšľania držať aj v budúcnosti.

Žiaľ, váš vzťah nebude tento mesiac fungovať veľmi dobre, pokiaľ váš partner nezdieľa rovnaké názory. Budete nezmieriteľní a budete si stáť za svojím, čo by mohlo viesť k tomu, že budete hovoriť o veciach, ktoré ste nikdy nechceli povedať nahlas.

Odporúčame: Ako bozkávajú znamenia zverokruhu? Pozor, bozk tohto je doslova návykový!

Júlový horoskop pre Strelca Depositphotos

♐ STRELEC (23.11. – 21.12.)

Júl bude pre Strelcov z hľadiska ich kariéry úspešný mesiac. Prídete na nové nápady, ktorými ohromíte šéfa aj kolegov a vďaka tvrdej práci a vytrvalosti môžete byť dokonca i povýšení. Choďte teda za svojimi cieľmi a nenechajte sa nikým odradiť; teraz je čas, kedy máte najväčšiu šancu dosiahnuť úspech. Vaše sebavedomie porastie a ľudia vo vašom okolí si to všimnú, preto si dávajte pozor, aby ste nepôsobili dojmom arogantného človeka, čo by mohlo negatívne ovplyvniť váš vzťah s partnerom a vašou rodinou.

Vplyvom Saturna môžu byť Strelci v júli tvrdohlaví a pravdepodobne sa budú snažiť zachovať tradičné hodnoty za každú cenu. Tie sa budete snažiť aplikovať na svojich potomkov a môže to znamenať problémy. Môžu mať pocit, že im zasahujete do života, a preto by sa mohli ľahko postaviť proti vám.

V práci aj v osobnom živote budete veľmi systematickí. Vďaka tomu možno zistíte, že úspech nie je tak ďaleko, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať a vaše úsilie sa znásobí.

♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

V júli vyplávajú na povrch problémy z minulosti, ktoré bude treba definitívne vyriešiť. Problémy sa budú týkať konfliktu vo vašej rodine, ktorý považujete za vyriešený. Nepozerajte sa na to negatívne a skúste to brať ako výzvu na urovnanie rodinných vzťahov. Všetko sa dá vykomunikovať, ale je potrebné byť tomu otvorený. Vďaka prílišnej potrebe vychádzať s každým však môžete byť dosť dotieraví a to by mohlo odstrašiť vašich príbuzných, skúste sa preto trochu rozptýliť a venovať pozornosť aj iným veciam.

V júli budú osoby narodené v znamení Kozorožec oveľa viac pociťovať povinnosť voči svojej rodine vďaka vplyvu Jupitera. Budete prehnane chrániť svojich blízkych, čo môže byť pre nich často záťažou. Pokúste sa tieto sklony obmedziť, najmä ak sú vaše deti tínedžeri. 

Tento mesiac budete pravdepodobne chcieť investovať aj do sebarozvoja. Či už pri manuálnych činnostiach alebo získavaní vedomostí, dodá vám to vnútorný pokoj a spokojnosť.

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Júl prichystá Vodnárom množstvo výziev a budú môcť využiť svoju nezdolnú energiu, ktorej budú tento mesiac nabití. Šport vám tento mesiac dodá šmrnc, čo priaznivo ovplyvní vašu náladu a fyzickú kondíciu. Budete dosť neposední a väčšinu svojho voľného času strávite na nejakých športových výletoch alebo aktivitách s rodinou a priateľmi. Budete však pôsobiť dojmom hektického a labilného človeka a to sa nebude páčiť okoliu.

Vodnári budú v júli v skvelej kondícii, aj keď sa im to možno nezdá. Mars vám dá svoju energiu a nebude nič, čo by ste nedokázali, tak sa nepodceňujte.

Žiaľ, vplyvom tejto planéty budete tiež impulzívnejší a nepokojnejší ako zvyčajne, čo povedie k mnohým konfrontáciám s ostatnými, ktorí s vami nebudú môcť držať krok. Takýmto ľuďom sa budete vyhýbať, aj keď ste možno v minulosti boli dobrými priateľmi či kolegami.

Neprehliadni: Mentálne najsilnejšie znamenia zverokruhu, ktoré si poradia v AKEJKOĽVEK situácii

Horoskop júl 2024 Depositphotos

♓ RYBY (20.02. – 20.03.)

V júli Ryby prekvapia svojím správaním samých seba kvôli svojim impulzívnym reakciám, ktoré tento mesiac podporia aj planetárne pozície. Mali by ste byť opatrní a snažiť sa nepovedať nič, čo by ste mohli neskôr ľutovať. Snažte sa vyhnúť situáciám, ktoré zahŕňajú ostrú výmenu názorov. Radšej trávte veľa času osamote a venujte svoj čas nejakým kreatívnym činnostiam. Tento mesiac budete výborní aj v športe, tak si skúste ísť zabehať alebo do fitka, prospeje to vášmu telu.

V júli budú Ryby pod veľkým vplyvom emócií. Silne budú vnímať najmenšiu zmenu a správanie ostatných budú brať veľmi vážne. Dokonca aj malý problém môže často stačiť na to, aby ste boli nesvoji a nevrlí niekoľko dní. Starostlivosť o zvieratá alebo prechádzky v lese vám pomôžu obnoviť vnútornú rovnováhu.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE