Najvernejšie znamenia zverokruhu: Tieto berú lásku naozaj vážne

najvernejšie znamenia zverokruhu

V nedávnom článku sme sa venovali nevere podľa znamenia a odhalili sme najväčších neverníkov zverokruhu, ale aj najviac flirtujúce znamenia. Ide o pomerne pikantnú tému, pri ktorej však treba uznať jednu vec. 

Konkrétne to, že ľudí, ktorí sa v uvedených znameniach narodili, nemôžeme paušálne označiť za tých, ktorí s istotou svojho partnera či partnerku podvedú. To totiž záleží nielen od znamenia, ale aj od morálnych a mravných kvalít konkrétneho jednotlivca. No na druhej strane majú predsa len k nevere akýsi nábeh.

Dnes sa však pozrieme na úplne opačnú stránku problematiky. Ktoré astrologické znamenia patria medzi najvernejšie podľa hviezd? Vernosť, stabilita a rodinné nastavenie - ktoré znamenia zverokruhu majú tieto vlastnosti zakorenené v povahe?

Znamenie RAK (22.06. – 22.07.)

Asi najďalej od nevery, ale aj od okázalého flirtovania drží svoju pozíciu znamenie Raka, ktoré sa vyznačuje serióznosťou a jeho rodinné založenie je taktiež mimoriadne silné. V partnerstve sa na Raka môžete spoľahnúť, jeho city sú takpovediac neprekonateľné a v mnohom dá aj na svoju intuíciu. 

Najvernejší Raci citlivo vnímajú každý záchvev prípadnej partnerskej nestability a robia všetko pre to, aby zväzok so svojou polovičkou posilnili. Rak určite nemá v povahe riskovať a pokaziť si svoj partnerský vzťah, práve naopak. S najväčšou pravdepodobnosťou na neveru ani len čisto hypoteticky nepomyslí. Takéto zmýšľanie mu totiž vôbec nebýva blízke.

Pozri aj: Vieš, kto je nepredvídateľný? Sú to ľudia v týchto znameniach

vernosť
Shutterstock®

Znamenie KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Kto je ešte verný podľa astrológie? Kozorožec má akosi v povahe, že musí byť 100-percentný, a to ako vo výkonoch v práci, tak aj v partnerstve. Keď sa zaviaže partnerke či partnerovi, svoj sľub vernosti neporuší. A to dokonca ani v prípadoch toho najväčšieho pokušenia, má totiž svoje emócie dokonale pod kontrolou. 

Ba dokonca na neveru úprimní Kozorožci nepomyslia ani vtedy, keď to s ich vzťahom nie je úplne najružovejšie a prechádzajú s partnerkou či partnerom krízovým obdobím. Rovnako uvážlivé a seriózne konanie však očakáva 

Kozorožec aj od svojej polovičky. I keď veľa slov lásky z neho pravdepodobne nedostanete, svoje hlboké city prejavuje najmä činmi. Na Kozorožca sa jednoducho dá spoľahnúť.

Neprehliadni: Patríš medzi najkreatívnejšie znamenia horoskopu? Pozri sa na to

verné znamenia
Shutterstock®

Znamenie PANNA (24.08. – 23.09.)

A do tretice sú najvernejším zlatíčkom zverokruhu, ako inak, cnostné a verné Panny. Dobre, možno nebýva taká cnostná a dokonalá za každých okolností, ale čo sa partnerstva či manželstva týka, nemá jednoducho v povahe byť neverná. Dôležitá je láska a lojalita.

Svoju polovičku si totiž dôkladne vyberá a následne nemá dôvod na to, keď ju konečne nájde (jej kritériá výberu bývajú totiž dosť náročné), aby niečo také robila. Taktiež tu teda svoju úlohu zohrávajú nielen srdce a city, ale v jej prípade aj racio.

Ako tieto tri znamenia vnímajú neveru zo strany partnera?

Čo ak im nie je partner verný? Všetky tri spomínané superverné astrologické znamenia spája to, že v prípade nevery svojho partnera či partnerky vnímajú túto zradu ako koniec sveta a v podstate taktiež ako svoju veľkú prehru. Len veľmi ťažko sa cez to prenášajú a spravidla im trvá naozaj veľmi dlhú dobu, kým si zahoja svoje rany a môžu ďalej plnohodnotne fungovať.

Ďalšie verné znamenia

Medzi verné astrologické znamenia zverokruhu patrí aj Býk. Síce sa o tomto znamení hovorí, že je žiarlivé, no na druhej strane nedáva žiadne zámienky svojmu partnerovi na to, aby žiarlil. Preto sa považuje za verné znamenie horoskopu. Jedinci v znamení Býka majú tendenciu byť veľmi stabilní a spoľahliví. Veria v dlhodobé záväzky a pracujú na udržiavaní svojich vzťahov.

K týmto znameniam patrí aj Škorpión, ktorý všetky záväzky berie vážne. Škorpióni sú veľmi lojálni voči tým, ktorých milujú. Keď sa zaviažu vo vzťahu, robia to s plným nasadením a vášnivo sa venujú svojmu partnerovi.

Článok aktualizovaný 31.5.2024

Aktualizovaný článok: 31.05.2024

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

7 komentárov

Ľubica Šťastná

Ľubica Šťastná

29.11.2019 05:02

Absolútne sedí!

Vaše meno:

Mária Reibergerová

Mária Reibergerová

29.11.2019 08:00

poznala som kozorožca, naozaj rodinne založený muž - kam prišiel založil rodinu, mal 3 deti s 3 ženami ....všade sú výnimky

Vaše meno:

Barbora Kubelková

Barbora Kubelková

03.12.2019 13:37

Tiež si myslím, že je to veľmi individuálne a závisí aj od iných okolností ako od dňa narodenia. Aspoň v tomto prípade..

Vaše meno:

Libuše Šumná

Libuše Šumná

15.12.2019 14:11

jsme s manželem 50. roků a chce to pevné nervy na znamení nezáleží

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

18.12.2019 20:47

Syn je rak a sedí to

Vaše meno:

Peter Gavlas

Peter Gavlas

29.12.2019 16:21

Ako Kozorožec som spokojný :)

Vaše meno:

Alžbeta Stanková

Alžbeta Stanková

01.12.2022 08:39

vernosť sa v tejto dobe veľmi "nenosí"

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.