Ako na správny výber kozmetiky? Zvíťazí príroda nad chémiou?

BIO, EKO, RAW, Vegan. Pri každom produkte sa zamýšľame nad etickou otázkou kúpy a  vyskakujú na nás najrôznejšie produkty označené týmito krátkymi slovíčkami a skratkami. Práve vďaka nim sa správny výber kozmetiky stal opäť o niečo zložitejším. 

 

Spoločnosti to vedia a tak využívajú  rastúci záujem o všetko zdravé a prírodné. Návrat do minulosti, kedy sme pre svoj život využívali len prírodné zdroje a všetky produkty sme si vyrábali svojpomocne z dopestovaných plodín, je veľkou módou. Ktoré produkty sú však naozaj prírodné? Ako sa v tejto záplave zdravého životného štýlu vyznať?

 

NAUREUS.sk ste už u nás určite zaregistrovali. Práve oni pre nás vytvorili v ich e-shope svet prírody a zdravia, ktorému môžeme dôverovať. A to vám píšeme z vlastnej a veľmi pozitívnej skúsenosti. Ich cieľom je najmä spokojnosť zákazníkov, ktorú sa snažia neustále vylepšovať. Spoločnosť Naureus bola založená pred piatimi rokmi a chváli sa internetovým obchodom, ktorého tvorcovia majú už dlhoročnú skúsenosť s obchodovaním a stykom so zákazníkmi. O tom svedčí ich hlavný cieľ - transparentnosť a spokojnosť zákazníkov s používanými produktmi a zákaznickým servisom.

 

To však nie je všetko. Ich poslaním je poskytnúť svojim zákazníkom produkty, ktoré sú funkčné a zároveň neobsahujú kontroverzné chemické látky, o ktorých škodlivosti pre ludský organizmus sa v súčasnosti diskutuje. 

 

Odporúčame: NAUREUS.sk: Vyberáme pre vás len tie najlepšie prírodné produkty

Naureus.sk

Zdroj: Shutterstock®

Keď sa spoja dve ženy...

Na stránkach ich internetového obchodu nájdete stovky výrobcov svetových značiek prírodnej kozmetiky, zdravej výživy, výživových doplnkov i EKO drogérie. Na svoje si prídu ženy aj muži. NAUREUS.sk sa postará nielen o vašu pleť, líčenie, vlasy, telo, zuby, ale aj o výživu, žalúdok a údržbu domácnosti. Ponúka tzv. „komplexnú starostlivosť", čo zaručuje, že keď stránku navštívite, už nemusíte hľadať iné produkty, pretože práve tu nájdete všetko čo potrebujete. Ak hľadáte konkrétnu značku a neviete, v ktorom obchode, lekárni alebo na akých zahraničných internetových stránkach ju nájsť, určite vyskúšajte nahliadnuť do širokého portfólia značiek ponúkaných na NAUREUS.sk.


O spokojnosti zákazníkov svedčí nielen ich stopercentné hodnotenie webu, ale aj ocenenie tejto firmy. Ako s hrdosťou hovoria majiteľky Jana Škrobánková a Alexandra Stikičová: „V roku 2015 a 2016 sme sa so stránkou NAUREUS.sk stali finalistami súťaže SHOP ROKU v kategórii kozmetika, ktorú každoročne organizuje Heureka. Toto ocenenie je pre nás najväčšou odmenou." Heureka.sk oceňuje e-shopy práve z pohľadu zákazníckeho servisu. Tieto dve ocenenia a veľmi široká ponuka tovaru nás presvedčajú o tom, že na trhu môže vzniknúť pomerne mladá spoločnosť, ktorá vďaka svojej dravosti získava na obľúbenosti a pokiaľ spojíte široký výber spolu s kvalitným zákazníckym servisom, môžete sa spoľahnúť na dlhodobú vernosť zákazníkov.

 

Pozri aj: TEST: Vegánska a transparentná kozmetika NAOBAY HydraPlus

Za všetkým hľadaj muža?

Hoci sa hovorí, že za všetkým máme hľadať ženu, v tomto prípade to bolo trošku inak. Tieto dve cieľavedomé a kreatívne ženy totiž na začiatku ani nesnívali o tom, že by mohli byť úspešnými podnikateľkami práve v tejto oblasti. Túžili po tom, a samozrejme, aj vedeli, že práve prírodné výrobky majú veľkú pridanú hodnotu pre spoločnosť. Vďaka nim totiž teraz ponúkajú svojim zákazníkom zdravé produkty, ktoré sú alternatívou k bežným výrobkom. Práve táto myšlienka sa prepojila s ich podnikateľským plánom a po zladení detailov vytvorili miesto, v ktorom s radosťou, plným nasadním a najmä láskou pomáhajú každému, kto k nim zavíta.

 

Niekoľko rokov strávili hľadaním tej najlepšej cesty, ktorá vedie k vytvoreniu oázy zdravého životného štýlu. Prepojenie rovnakých snov, plánov a životného štýlu je niečo, čo na našom trhu stále ešte chýba. Ich snom je vytvoriť miesto na ktorom by sa stretávali ludia s podobnými záujmami či otázkami. Miesto, v ktorom by si našli priateľov, no zároveň aj pomoc pre svoje dlhodobé problémy. „Vieme, že je pred nami ešte dlhá cesta. Hnacím motorom je pre nás spokojný zákazník a projekt, na ktorom usilovne pracujeme. Veríme, že ho našim zákazníkom budeme môcť predstaviť v prvej polovici roku 2018."

 

Bude sa ti páčiť: Dobrá na krásu aj prostatu: Pozri sa, čo s tebou dokáže tekvica!

Naureus.sk predajňa

Zdroj: Shutterstock®

Pomáhajme a informujme!

Vďaka odvahe a vytrvalosti sa NAUREUS.sk spolu s ich stratégiou úspešne darí predbiehať konkurenciu. Šťastie majú aj na trhoch mimo Slovenska, o čom svedčí množstvo spokojných zahraničných zákazníkov. To, čo oslovilo našu redakciu a čo je aj ich cieľom, je transparentnosť. Ich zákazník od nich musí jednoznačne dostať jasné a transparentné informácie o každom výrobku.

 

Väčšinu ich pracovného času venujú výberu produktov a ich zloženiu. Je predsa dôležité, aby produkt nebol len čistý a prírodný ale aby splnil aj svoju funkciu a účel. Musí na 100% spĺňať to, čo sa od neho očakáva. V NAUREUS.sk veria, že postupne zákazníkom prinesú miesto, v ktorom nájdu všetko o zdravom životnom štýle. A my sme presvedčení, že sa im to darí výborne.

 

Odporúčame: Nashi hruška je zázrakom s overenými vlastnosťami. Aké má schopnosti?

4 komentárov
Soňa Krátka

Soňa Krátka

11.12.2017 12:54

ak sa dá, treba dať šancu prírode

Vaše meno:

Vlasta Tóthová

Vlasta Tóthová

12.12.2017 19:58

Škoda že do malým miest sa to nedostane lebo sa to tu dlho neudrží.
Ešteže sú online alternatívy a dá sa to kúpiť aj tou cestou

Vaše meno:

Ingrid Štefanová st.

Ingrid Štefanová st.

06.01.2018 19:02

davam prednost prirode

Vaše meno:

Kristína Dická

Kristína Dická

04.05.2020 16:42

Prírodná kozmetika je naj, oplatí sa do nej investovať.

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE